sağ ol canım benım sanıyelere bıle dayanamıyorum tercıhlerın acıklanması ömrumden omur alıyo ben ölmek ıstemeyım de kım istesın bizi yıne döverse polise şikayet etsek polis en fala ne yapabılır ????
bızde dedık bıtanem bız gidiyoruz ayrı eve cıkcaz daha önce karısı baskasına kaçmıs bişeyler yapmıs buda chattan bulup buna kaçtıya karısını tek bırakamıyo çalışmıyoda ac kalacak ya hiç biyere gidemessiniz esya vermem vururum yakarım hepinizi diyo edepsiz tehdit etmeyı ıyı bılır
sizi darp ettiği zaman gidin bi hastaneye. rapor alın. polise götürün. süreki dövüyor deyin. küçük de olsa bir şey yaparlar. bu da senin erkek gibi görünen tırsak abini korkutmaya yeter.
bi b.k yapamaz, gerzek ya. ruhu duymadan çekip gitseniz ne bilcek nerde olduğunuzu daa gelcek vurcak etcek. tam bir salako
darp izleri flan olana kadar konu komsu gelıyo o yuzden dayak ızı flan olsa rapor alırızda ama burnumuzdan da getıryo kufur edıyo bir damla huzur yok bıktım
senin abin benimkinin bir üst versiyonuymuş.
bak biz aynı odada kalıyoruz ama yüzüne bakmam tek kelime konuşmam. sen de öyle yap bence muhattap olma artık şu iğrenç yaratıkla. seni bir daha döverse git darp raporu al şikayet et onu görsün gününü.
vurur vurmaz çıkın gidin bi bahaneyle, alışverişe gidiyoruz falan diyin. abin sizi biraz sindirmiş, farkında mısın? öyle korkutmuş ki yapabileceğiniz şeyleri bile yapamazsınız sanıyosunuz. bir şeyler yapmanız şart ve yapabilirsiniz. havlayan köpek ısırmaz yaa. diyorum ya korkağın teki. polis nezarete bile atabilir birkaç gün, bilmiyorum ama. dersini alır biraz. siz şansınızı deneyin
ben kökten bır çözum arıyorum ömur boyu yatsa keske. bılıyorum onun korka oldugunu sadece artık huzursuzluk ıstemıyorum korkak olmasa kzın bende bıle kucuk olan 17 yasında kı abısınden tırsmaz . onun beynı ders alamıyacak kadar gereksız
offf cnm benim iyi sabrediyorsunuz off ben annemle babamin en ufak kavgasinda o kdr kotu oluyorumki onlari oyle gormek duymak beni ck korkutuyor buyumesinden korkuyorum hep kavgalarin...off evde huzursuzluk olunca yasamak ck zor oluyor isteksiz isteksiz oyle yasiyorsun...ck sukur bizim ailede durumlar iyi yani tabi ufak tefek sorunlar olur kavgalar tartismalar ama ayni zmnda huzurda olur bazen guler bazen aglariz...cnm benim sanki caninna kiyma birileri yuzunden biliyorum bazen insan o kdr kotu oluyorki aci cekmektense olmek istiyor.surekli korkuyla yasamak istemiyor herkesin bole anlari olmustur elbet....ama hayatini baskalari icin feda etme cnm heleki bole biri icin...eminim annen baban olmasaydi cekip giderdin o evden annenle babani ck seviyorsun ve onlarin emeklerini bosa harcamiyorsun olmasi gerektigi gibi bir evlatsin sen cnm...herseyin baslangici oldugu gibi sonuda olur cnm...malesef guzel seyler cabuk bitek kotu seyler ise uzun surer ama elbet birgun biter...uzulme cnm sen zitlasma abinle bosver hir gur cikmasin haksizliga gelemiyorsun zor oluyor kendini tutmak ama sinirleince icinden 10 kdr say snra hala bagirmak istersen bagir cnm...annenle konusun dertlesin off keske elimden bisey gelebilse...dualarim seninle cnm
kökten bir çözüm yok maalesef, baştan bu kadar şımartılmaması gerekiyordu. Belki babanız başınızda duramıyor diye kendini evin sahibi belledi sizin öküz, ne isterse yapabileceğini sanıyor.
hee bi de böyle durumlarda bazı kızlar evlenip kurtulayım diyor ama aceleye getirilmiş evlilikler sonucu bir öküzden kaçıp başka bir öküze varıyor. gerçi sen zeki kızsın, yapmazsın böyle bi şey
Bende de var böyle öküz bir abi. Ama bu kadar öküz değil neyse ki. Bizimki anneme babama diş geçiremiyor. Ama zırt pırt borç yapıyor, bizimkilere ödetiyor, çalışmıyor, çalışsa bile para göstermiyor 30 yaşına geldi hayvan herif. Babamla kavga ediyor üç gün eve gelmiyor sonra kirden pasaktan kokuyor da eve geliyor. Annem bi güzel temizliyor, yedirip içiriyor. Ama bunları yaparken de abimin burnundan getiriyor, az bile yapıyor =) Bizimkiler yüz vermez, ablama kardeşime bana el bile kaldıramaz. Ceyar'ın dediği gibi onu odaya atcan ıslatıp ıslatıp döveceksin. Abine kaçan kızı da tebrik ediyorum, böyle bir herifle niye evlenmiş ki, onda da akıl yok belli ki.
Diyeceğim o ki, her evde bir tane oluyor. Sıkma canını, fazla muhattap olmamaya çalış, bırak annen baban halletsin. Günün birinde cezasını çekecektir. Kendini öldürsen düzelecek mi sanki. Ev bana kaldı diye bayram bile eder...
abinizin ciddi bir tedaviye ihtiyaci oldugunu dusunuyorum...
ama oncesinde bir grup insanin bu adami esek sudan gelinceye kadar dovmesi lazim ki anlasin ona buna el kaldirmak nasil olurmus...anneye el kaldirilir mi yahu bu nasil bir hayvanlik?
onun karisi da afedersiniz ama cok akilsizmis yani...bula bula bu adami bulmus evlenecek...cicim aylari gecsin onu da dovmeye baslar...
babanizin basinizda olmasi lazim, bu hayvani etse etse bir baba ve bir doktor adam edebilir...
Allah yardimciniz olsun...
canım benım sende fena şeyler yasamamıssın ama senın yasadıklarını bende yasadım herseyıme karısıyodu pantol gıymeme sacıma herseyıme... dinlediğim müziğe bile karısıyodu gitmiş serseri adamları dinliyo diye artık psikolojim bozuldu panık atak çıktı bende. ama şimdi durumunun iyi olmasına çok sevındım canım hep mutlu olursunuz inş. bi ben olamadım ya helal bana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?