Olecegim gunu iple cekiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Heyyy ne oluyor summer ya
Kötü bir ruh halindesin su anda , toparla kendini kuzum
Biz napalim ayol , kendimi en yakın köprüden atım o zaman , ne olmuş evin araban yoksa ? Sonuçta başını soktugun bir aile evin , önünde yemeğin , annen baban var , dunyanin yarısından daha şanslısın bunlara sahip olduğun için
Lütfen bu geceyi sakince geçir , yarın yeni bir güne uyan ve umudunu asla kaybetme

Karşımızda psikolojisi yırpanmış bir insan var diyorsunuz ki bunun seni allaha yaklaştırması lazım :kızgın: Zaten kendinden nefret etmek için yer arıyor, allaha daha çok yaklaşmadım demekki bunları hakediyorum diye düşünebileceği aklınıza geldi mi acaba? Millet istediği kadar psikolojik yardım almayı deli olmak zannetsin, yardım alanları aşağılasın, depresyon çok ciddi bir sağlık sorunudur, ben doktora gitmem diyen herkes mutlaka geçirmiştir ve tedavi edilmesi gerekir. Biri gelmiş burada bizden yardım istiyor dediğiniz şeye bak. Valla bazen buradaki insanlarla yüzyüze tanışmadığıma seviniyorum. Neyse.
Konu sahibine gelelim, kolay bir hayatın yok haklısın, keşke çok abartmışsın diyebilsem, olaylar tek başına baş edilemeyecek kadar zorlaşmış, bence mutlaka bir terapistten yardım almalısın, buna devam ederken inancına göre ibadetlerde bulunmak tabi ki iyi gelebilir ama mutlaka mutlaka bir psikoloğa git. Onun haricinde yalnız kalmamaya bol bol temiz hava almaya çalış.
Çok doğru.Psikolojisi yıpranmış bir insana destek olurken biraz daha hassasiyet göstermeli,kelimeleri dikkatle seçmeli.Ancak bunu kk de sıklıkla görüyorum,empati duygusu gerçekten zayıf pek çok yorum yapanda

Hemen dine bağlayıp kızın konusunu kapattırmayın.

Bir işin çok sevdiğin bir ailen olduğunu biliyorum e birde sağlıklısın, daha büyük zenginlik yok inan.
Maddi durumunun da çok kötü olmadığını tahmin ediyorum. Bence herseye olumsuz bakasın gelmiş annenin hastalığından dolayı

35 yasindayim ve hicbir seyim yok. Ne baktikca emeklerimin karsiligi olarak gurur duyabilecegim evim veya arabam, ne zor anlarimda omzunu hissedebilecegim bir sevdicegim ne de kokladikca beni hayata baglayabilecek bir cocugum var.

Hicbir seyim yok. Bu yetmezmis gibi, ailemde cikan saglik sorunlari sanssizligimi bir kez daha carpti suratima.

Hani Allah kuluna kaldiramadigi yuku vermezdi? Hani? Yaratici kulunu bu kadar mi sevmez?

Psikolojim berbat, her gecen gun daha bir agresiflesiyorum. Inancim da bitti.

İyi de siz varsınız... İyi ki varsınız. ;)

çıkmadık candan umut kesilmez.

umarım aile sağlık problemleriniz çözülür gönlünüzdeki gibi biriyle çocuğunuz olur hiçbir şey için geç değil.

bence sağlık problemleri sizi böyle düşündürtüyor yoksa insanın umudu hiçbir zaman bitmemeli eminim aileniz iyileşse diğer konularda da umudunuz artacaktır

35 yasindayim ve hicbir seyim yok. Ne baktikca emeklerimin karsiligi olarak gurur duyabilecegim evim veya arabam, ne zor anlarimda omzunu hissedebilecegim bir sevdicegim ne de kokladikca beni hayata baglayabilecek bir cocugum var.

Hicbir seyim yok. Bu yetmezmis gibi, ailemde cikan saglik sorunlari sanssizligimi bir kez daha carpti suratima.

Hani Allah kuluna kaldiramadigi yuku vermezdi? Hani? Yaratici kulunu bu kadar mi sevmez?

aynı yaştayız. ailemde sağlık problemleri saymakla bitmez. işim ve kedim dışında hiçbir şeyim yok. ama aslında çok şeyim var. bakış açısı çok önemli. bugünler geçici. ölüm herkesin başına gelecek. şu an yaşamaya odaklanmak zorundayız. inanın kimse göründüğü kadar mutlu değil. yetersizlik psikolojisinden çıkın. sokak hayvanlarına yardım edin, inanıyorsanız ibadet edin, gezin tozun. hastanızla ilgilenin. pozitife odaklanın. her şey güzel olacak 🤗

Canım benim çok haklısın. Ama ölmek için acele etme. İstediğimiz an ölebiliriz zaten. Çıkış bileti cebimizde. Hele geride bırakacak çocuk da yoksa rahat ol. Yaş 35 olunca aile de sağlık sorunu zaten oluyor. Benim babamı hiç anlatmayayım. Demem o ki; hayat bok. Önüne çıkan her fırsata evet de. Bakalım ne olacak. Çok da bişey olmuyor ama

Canım benim çok haklısın. Ama ölmek için acele etme. İstediğimiz an ölebiliriz zaten. Çıkış bileti cebimizde. Hele geride bırakacak çocuk da yoksa rahat ol. Yaş 35 olunca aile de sağlık sorunu zaten oluyor. Benim babamı hiç anlatmayayım. Demem o ki; hayat bok. Önüne çıkan her fırsata evet de. Bakalım ne olacak. Çok da bişey olmuyor ama

Allah cok buyuk.bizim sandigimizdan hayalini dahi kuramayacagimiz kadar.oyle guzel yaratmiski herseyi.benimde cok eksiklerim isyan etmem gereken seylerim basima gelen haksizliklarim hepsini ama hepsini gectim agzi dili olmayan melek ablami elimden aldi.yetimini oksuzunu birakti gitti.hic yasayasim olmasa bile o cocuk icin yasamak zorundayim.artik isyan etmiyorum dua ediyrum daha buyuk aciyla sinamasin diye Rabbim.hayatin guzel yanlarida var.ve bana gore yasin cok gec inan bana seni daha ne zorluklar ne guzellikler bekliyo.bu gece senin iicn dua edecegim.

Eşimde bende işsiz kaldık 4 aydır kira ödeyemiyoruz 2 gün önce tüpümüz bitti ketılda makarna pişirip yiyoruz ve Bugun son paramızı kullandık ekmek alıp bankalara onlara bunlara toplam 100 bin borcumuz oldu neredeyse yaptığımız iş görüşmeleri biz sizi ararızla sonuçlanıyor haftaya çarşamba ayrıntılı ultrason için 250 TL ye ihtiyacımız var ama kimsemiz yok internete nasıl giriyorsun dersen bu 3.vodafone hattım faturalı diğer operatörler kapandı bu da ay sonunda kapanacak artık bimcell faln filan bakacaz telefonlarımızın ekranı tamamen çatlak sayamıyoruz satsak bile modelinden dolayı 200 TL anca eder tüm eşyalarımızı sattık tabak canak yorgan kaldı elimizde bi onlarıda kimse almıyor sacma sapan seyler için ölmeyi beklemek saçma geliyor er yda gec bir magazadan iş görüşmesi alacağımızı umut ediyorum karnımdaki oğlum için niye kürtaj yapmadın dersen onuniçinde para lazımdı ve eşim kısmetiyle gelir günaha girmeyelim dedi nasip kader
Bana özelden mesaj atabilir misiniz

Kargoyu karsılayacak durumumuz yok yakın zamanda ev sahibi de evi basar çıkın diye çogu söz verenlerden de Bi sonuc alamadım belki siz farklısınızdır bilemiyorum ama iyi niyetiniz için teşekkür ederim doğuma kadar Bi iş fırsatı olmazsa yardımınızı severek kabul ederim Allah razı olsun
Benim de küçük bebeğim var dolayısıyla elimde çoğu şeyden ihtiyacımdan fazlası mevcut kargoyu da düşünmeyin lütfen onu da olacak en kolay şekilde halledebiliriz içim çok sıkkınken denk geldim mesajınıza, yolumuz kesişecekmiş diye düşündüm şu anda hangi şehirdesiniz

Bu dunya gulluk gulustanlik yer olsaydi peygamber efendimiz anne babasiyla buyur, inanmayanlar tarafindan taslanmaz, ac kaldigi gunler karnina tas baglamaz, vs. Daha sayabilirim hic biri olmazdi. Basimiza gelen herseyin bi sebebi muhakkah vardir.

Hanımlar,
yazacaklarım sizi gücendirebilir de belki de çok da ters gelecek ama kız bir konu açmış, belli ki ruhsal olarak kendini iyi hissetmiyor, ki zaten iyi değilim diyor, isyan ediyor, olabilir insanlar zaman zaman isyan eder çünkü insanız ve hatasız mükemmel varlıklar değiliz, duygularımız var, iniş-çıkışlar yaşarız, arada dibe batarız, bazen bizden kötü haldekilerin durumunu bilmek de yetmez çünkü öyle ruh haline gireriz ki bizden iyileri görürüz, kendimizi kötü haldekilerle değil iyi haldekilerle kıyaslarız zira insanız, duygularımızı düşüncelerimizi her zaman kontrol edemeyiz, belki maksadı yalnızca içini döküp dertleşmek bu günler geçecek üzülme yazan yorumları görmekti, inanca saygı duymak gerekir haklısınız ama kız şurada çevresindeki kimseyle konuşamadığı dertlerini, isyanını da yazamayacaksa, üstelik de kendi iradesi dışında inanç üzerinden tartışma çıkacaksa, ki dini içerikler yasaktır, o zaman biz niye varız bu platformda?

İsyan edenin isyanını dahi yargılayalım diye mi? Siz hiç mi isyan etmediniz?

Şurada olan kızın konusuna oldu, çünkü kurallar bir kenara kıza yardım yerine birbirinizi yargılayan yorumlar yapmışsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X