- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi gonulpolat
-
Evet 3 aylk bi oglum varkaynvalidem sylenmeye basladi bile bi dde esim
Ne zamandan beri böylesin? Anne olduktan sonra mı başladı mesela?
Yani ölümden korkuş nedenin çocuğunu bırakıp gitme korkusu mu?
Altında mutlaka belli bir sebep yatması lazım.
k
Dogum yaptgimin 37. Gecesi boyle oldum emzirdigim icin antidepresan kullanamyorum 1 aydir iyiydim aslnda dun aksam tekrar basladi acaba olecekmiyimde boyle oluyorm dye dusunuyorum hani insan olecegini onceden hissederms ya
Cnm emzrdigim icin ilac alamyorm sendede mi olecegm hissi vardi
Aynen oyle cnm dedigim gbi dogumun 37. Gecesi oglumu emzirirkn olum haberlerine baktm ya bnde olursem oglm ne yapar die dusundum o gnden beridir byleyim
Aynen oyle cnm dedigim gbi dogumun 37. Gecesi oglumu emzirirkn olum haberlerine baktm ya bnde olursem oglm ne yapar die dusundum o gnden beridir byleyim
Emzirdigim icn ilac kullanamyorm zaten dun aksam iki kez yataktan frlboguluyorum sankiuyrken oluyorm die herkes bsey olmcak sna dio.ama Siz nerden bleceksnz diorm icimden...
Cnm ayni durumdatiz mrk etme bendede sadecene his var sendede oylemi canim hic birsey yapmak istemiyorum bu his yuzunden bogulEmzirdigim icn ilac kullanamyorm zaten dun aksam iki kez yataktan frladim uyrken oluyorm die herkes bsey olmcak sna dio.ama Siz nerden bleceksnz diorm icimden...
Cnm ayni his bendede var malesef cok korkuyorum bisey olcak diye ben bide bu hissi daha oncede tasamistim sen nasilsin simdiEmzirdigim icn ilac kullanamyorm zaten dun aksam iki kan frladim uyrken oluyorm die herkes bsey olmcak sna dio.ama Siz nerden bleceksnz diorm icimden...
Bide nasil nobetler geciriyonuz olucem diye korkumu geliyo yoksa kalp krizi gecircem veya nefes alamiyorum korkusumuMeraba kizlar 2.5 aydir olecegimi hissedip nobetler geciriyorum pisikyatra gittim panik atak tanisi kondu ama yinede ikna olamiyorum nolur bi akil verin :'(
Bonzai etkisi , badtrip bunlarMeraba kizlar 2.5 aydir olecegimi hissedip nobetler geciriyorum pisikyatra gittim panik atak tanisi kondu ama yinede ikna olamiyorum nolur bi akil verin :'(
Canım bnde bu hastalığı yaşıyorum bnm erkek arkadsımda yasadı çok zor bir dönem farkındayım ama doktorla irtibatını kesme zamanla düzeleceksin sadece biraz sabret. Umarım daha çok guzel gunler yasayacaksın..Meraba kizlar 2.5 aydir olecegimi hissedip nobetler geciriyorum pisikyatra gittim panik atak tanisi kondu ama yinede ikna olamiyorum nolur bi akil verin :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?