Sorun aslında burda işte.Canım inan böyle yaparak sadece kendimizi yıpratıyoruz.. ben nişanlıyım bende gecmişin olmasaymış kimseyle sevgili olmasaymışsın diyordum kıskanıyordum ama yersiz gereksiz.. nişanlın cocuk yaslardaymış zaten cok sevmiş olabilir ama zamanla unutmuş kabullenmiş bu durumu ki seni sevmiş senle evlenmek istiyor senle bir gelecek düşünüyor..
ya da şöyle düşünebilirsin senin nişanlından önce mutlaka sevgilin olmustur o zaman sorsalar deli divane aşıktın çok seviyordun onun için herşeyi yapardın vs. ama nişanlını tanıdığında hepsinin boş olduğunu gercek aşkı sevgiyi bulduğunu anlamışsındır.. bunuda öyle düşün şimdi senle birlikte ve çok mutlu geçmişe değil geleceğe bak canım..
Sorun aslında burda işte.
Ben hep bir kere sevgilim olsun ilklerim onunla olsun onunla evleneyim diye düşünürdüm.
Bu yüzden gerçekten sevdiğime emin olmadığım kimseyle olmucam dedim hep kendime ve olmadımda..
Ufak tefek tanıma aşamaları falan oldu illaki ama ben ondan başkasını sevmedim aşık olmadım...
pamukannesi demiş ya alışılır ama unutulmaz diye.
İşte ben o unutulmaz düşüncesine saplanmış durumdayım..
Bilmiyorum.Kaç sene geçmiş üzerinden?
Benimde öyle canım 1-2 sevgilim oldu cocuk yasta 17-18 annem babamın haberi vardı dışarda görüşmez tel.de konuşurduk sadece zaten birkaç ayda bitti.. nişanlımınsa 4 yıllık bir sevgilisi varmış ve nişanlımın yakın arkadaşı ile evlenmiş. bende kız onun arkadaşınla evlenmeseydi evlenirlermiydi hala aklındamı neler yasadılar diye hep düşündüm. gece yastığa kafamı koydum düşündüm sabah kalktım düşündüm ama inan kendine zarar üzme kendinii..ben bu konuya çok fazla takıldım diyorsan nişanlına uygun bir dille sor düşüncelerini öğren canım.. belki kırıcı olur belki üzülür ama seninde kafandaki soru işaretleri gider.. :44:
bence sorma.
elbette aklına geliyordur, sevgilimin dostlarından biri trafik kazasında ölmüş onun bile aklına gelir arada.
yani gelmemesi anormal değil mi? bir de lise insanın en saf duygularla başladığı ilişkilerin olduğu zaman. uğruna saçlarını kazıttı vs diyorsunuz sevmiştir elbet.
ama sizle aynı yerde olduğunu sanmıyorum. nasıl anaokul arkadaşlarınız gözünüzde ayrı bi yerde saf bi yerdedir ama şimdiki dostlarınızı onlardan çok seviyorsunuzdur.
onun gibi bi durum bu.
üstelik öncesinden arkadaşlığınız da varmış yani olan biteni biliyorsunuz daha deşelemeye hiiiç gerek yok bence.
sandığınız anlamda unutamasa bırak evlenmeyi kimseyle çıkamazdı üstüne.
boşu boşuna sorup sıkıntıya sokmayın onu da. yalan söyleyemeyecek hatta üstüne gittiğiniz için suçlayabilir bile sizi. ben olsam suçlardım.
anlayış gösterin, belki sevgisini sonuna kadar yaşamayı öğretmiştir bu ona. sevgilinin kişiliğini bile etkilemiş olabilir ama kötü anlamda değil.
bence en güzel zamanlarınızın keyfine bakın belki adamın şu an aklına bile gelmiyor gayet mutlu hatırlatıp hüzünlendirmeyin.
Bilmiyorum.
Sadece tahmin yürütüyorum en az 4 sene geçmiş olması lazım.
Bana anlattığında çok üzüldüm ve kötü oldum soramadım adını bile bi arkadaşı laf arasında söyledi öyle öğrendim..
Şimdi ben bu konuyu açarsam daha ilk cümlemde gözlerimden yaşlar akmaya başlar eminim.
Engel olamıyorum bu konuda kendime.Nişanlım ağlamama çok kızar. Beni ağlarken görünce sinirlenir falan.
O konu açıldığında da ağladığımı görünce sinirle bi laf ederse o büsbütün aklıma takılır diye de korkuyorum.
Soramam zaten adım gibi eminim.
Hem unuttum desede inanmam. Ben unutmazdım çünkü.
Unutması da kötü hem..
Bilemiyorum o kadar karışığım ki şuan.
O kadar çok senaryo ürettim kurguladım ki kafamda anlatamam.
Bazen rüyamda görüyorum unutmadım onu seviyorum hala falan diyo nasıl uyandığımı bilmiyorum.
Saplantı haline geldi bende doktora gitmeyi düşünüyorum böyle devam etmiyo çünkü..
Bu konuyu açmasam bile ufak tefek şeylerden tartışma çıkartıyorum kırıyorum onu.
Sonrada kırdım diye üzülüyorum.
Sebebini bilmese de bu huysuzluklarımın çok anlayışlı bana karşı.
Eğer öyle olmasaydı ben bu psikopatlıkla çok yıpratırdım ilişkimizi eminim.
Çok haksızlık ediyorum ona..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?