bak şimdi konu bambaşka biyere geldi.senin nişanlına güvenin yok.aşkın bitmesi korkusu mu seninkisi yoksa eskiden kalma ölmüş birisi mi? sorununu doğru ortaya koyarsan çözümede kolay ulaşırsın.ya şöyle olursa diyebiliyosan bunun eski sevgiliye dökülen gözyaşlarıyla değil nişanlının bizatihi kendisiyle alakalı bir durum olduğu düşünülür.şimdi eski sevgiliyi düşünmeden söyle sen bu adama güveniyomusun güvenmiyomusun?
Güveniyorum tabi.
Sadakatine de sevgisine de güvenim tam.
Başta takılmadım eski sevgili meselesine falan.
ilk başlarda bu kadar paranoyak olsam zaten paklak verirdim bi şekilde.
Çünkü başlarda güven meselesi rayına oturmuş değildi haliyle.
Ama bunlar anlık şeyler biraz ilerisini düşünüyorum.
Şimdi iyiyiz hoşuz. Gayet iyi anlaşıyoruz küs geçirdiğimiz 1 saatimiz bile olmadı daha.
Dargın uyuduğumuzu hiç bilmem.
Kuzenlerimden ablalarımdan bu mükemmel halleriyle bildiğim bir çok kişi oldu etrafımda.
Seneler sonra büyük çoğunluğundan duyuyorum ki aşk bi yere kadar.
Burda bile her gün yeni biri yeni bi konu açıyo aşk bi yere kadar diye.
Sonrası sevgi saygı sabır.
Ben evlendikten sonrada aynı sorunları yaşamam muhtemel.
Ama diyorum sevdiğimi bu kadar etkileyen bir konu var.
Ki bir arkadaşı beni ne zaman yalnız yakalasa bu adama O'nu unuttursan unuttursan sen unutturursun diyo.
Benim derdim unutması da değil ama.
Hani iş monotonlaştığın da dertler arttığında sabır sınırları zorlandığında vs o zaman keşke o olsaydı derse işte ona dayanamam ben.
Şuan beni eğer ki onun yerine koyuyosa ilerde zorluklarla karşılaştığımızda bana olan duyguları azalırsa der illaki bunu.
Bilmiyorum anlatamıyorum..
Biliyo musunuz öyle bi soru sordunuz ki kendimi zorla bunu düşünmeye itiyomuş gibi hissettim:s