olgun değilsin dedi.olgunluk neydi ki?

sizin terk etmek icin daha cok sebebiniz varmis. onunuze bakin. giden gitmistir.
evet daha çok sebebim vardı.hatta askerdeyken bile terkedebilirdim yaptıklarından ötürü ancak insanlığım el vermedi.sonra o beni çocuksun sen diyerek terketti.son söylediği ise benim aradığım sen değilsin oldu.sonra engellemiş...

benim anlamadığım askere gitmeden önce nişan yaparız diyen adam askerden dönünce benden ayrıldı yediremiyorum kendime inan
İşte sağdan soldan iki ilgi görünce ego yapmıştır. İlgi göstermeyen onu bunu ekleyen insana ne gerek var ki zaten.

bende bunu sürekli sorguluyorum ona askerdeyken fikirlerim değişti diyor. ben ilk başladığımızda nasılsam hala öyleyim. zoruma gidiyor bana böyle söyleyip gitmesi.
Yani bir bahane bulup gitmek zorunda adam gibi karın agrisini söyleyip güzelce ayrılacak kadar yürekli değilmiş.suçu sana atmış asıl o olgun değil böyle yaz ona sen :)

Yani bir bahane bulup gitmek zorunda adam gibi karın agrisini söyleyip güzelce ayrılacak kadar yürekli değilmiş.suçu sana atmış asıl o olgun değil böyle yaz ona sen :)
çok haklısın yorumların için çok sağol canım.inşallah ettiğini bulur.tüm hayallerimi nasıl batırdıysa aynısını bulsun fazlasını istemiyorum.onun için yaptığım her şeyin gün gelsin arasın ..

çok haklısın yorumların için çok sağol canım.inşallah ettiğini bulur.tüm hayallerimi nasıl batırdıysa aynısını bulsun fazlasını istemiyorum.onun için yaptığım her şeyin gün gelsin arasın ..
Rica ederim sen de ince ele sık doku bundan sonra. Kötü yönleri varsa taviz vermemeye çalış. Kendini ikna et bu konuda kimseye eyvallah çekme sonra böyle oluyor

Rica ederim sen de ince ele sık doku bundan sonra. Kötü yönleri varsa taviz vermemeye çalış. Kendini ikna et bu konuda kimseye eyvallah çekme sonra böyle oluyor
hayatımda kimseye eyvallahım yoktu ta ki onunla olana kadar.hatta çok kişiden çok zorsun lafını duymuşumdur tek hatalarında silmişimdir ama bu çocuğu silemedim.çok sevdim onu.çok ayrılırdık ve hep ondan dolayıdır.sonra dönerdi geri bilemiyorum bundada döner mi...

evet daha çok sebebim vardı.hatta askerdeyken bile terkedebilirdim yaptıklarından ötürü ancak insanlığım el vermedi.sonra o beni çocuksun sen diyerek terketti.son söylediği ise benim aradığım sen değilsin oldu.sonra engellemiş...
giden gider bosver. onune bak artik. Allah iyilerle karsilastirsin.

hayatımda kimseye eyvallahım yoktu ta ki onunla olana kadar.hatta çok kişiden çok zorsun lafını duymuşumdur tek hatalarında silmişimdir ama bu çocuğu silemedim.çok sevdim onu.çok ayrılırdık ve hep ondan dolayıdır.sonra dönerdi geri bilemiyorum bundada döner mi...
Sevgini hakedecek insanlara harcasaymissin keşke bundan sonra biraz daha otoriter olmaya çalış seni kolay lokma olarak görmesin kafasına göre üzmesin seni bu hayatta her şeyin bir bedeli vardır biraz dikkat etmeye çalış sen de eğit kendini bu konuda

Sevgini hakedecek insanlara harcasaymissin keşke bundan sonra biraz daha otoriter olmaya çalış seni kolay lokma olarak görmesin kafasına göre üzmesin seni bu hayatta her şeyin bir bedeli vardır biraz dikkat etmeye çalış sen de eğit kendini bu konuda
haklısın teşekkür ederim..

Yolunuza bakin unutmaya çalişin, size deger veren umursayan insanla olun.. Belli ki tepeden bakan bir tip bu uzak durun. Kimse vazgecilmez degildir..

Yolunuza bakin unutmaya çalişin, size deger veren umursayan insanla olun.. Belli ki tepeden bakan bir tip bu uzak durun. Kimse vazgecilmez degildir..
sevgimden çok emin çünkü o yüzden böyle. ne zaman isterse döndüm bunu biliyor. unutmaya çalışıyorum ama vicdanım senin hatandan bitti diyor ya inanın bu çok ağır..

Kızlar erkek arkadaşımla ilgili problemlerimi anlatmaktan inanın çok yoruldum zaten terk etti beni... Beni neden niye terkettiğini düşünmekten ve anlatmaktan inanın çok yorgunluk hissetmeye başladım çünkü biliyorum ki ben nasıl olursam olayım beni yinede terkedecek birine yıllardır deli gibi aşığım hemde tüm hatalarına rağmen. Benim asıl merak ettiğim ise şu bana sürekli olgun değilsin çocuk gibisin diyip duruyor bunuda onun ilgisizliğine göz yummamam sebebini sormam,sosyal medyada eklediği başka kızları kim diye sormamdan dolayı söylüyor. Ama bazen düşünüyorum gerçekten haklı mı olgun değil miyim diye. Olgunluk bunları sorgulamamak mı? yaşım 23 onunki ise 29. Beni bu yüzden dolayı terketti. Hemde evlilik düşünüyorken... İnanın bunları kendime sormaktan kafayı yiycem.
Bahane canim onun ki adam degilmis. Bi de özgüvenini sarsmak icin olgun degilsin demis. Erkek milletini anlamak ne zor ya. Takma s..r et gitsin. Daha yasin 23 kimler cikar karsina daha

Bahane canim onun ki adam degilmis. Bi de özgüvenini sarsmak icin olgun degilsin demis. Erkek milletini anlamak ne zor ya. Takma s..r et gitsin. Daha yasin 23 kimler cikar karsina daha
annemde böyle diyor canım ama inan taktığım nokta beni suçlayarak gitmesi ona onca fedakarlık yapmama karşı.hiçbirini görmedi zoruma giden bu

Bu erkekler diyecek bir şey bulamayınca hep 'olgun değilsin' diyor demek ki . Aynen ben de bir şeyleri sorunca böyle cevaplar alıyordum .

Yav he he sen çok olgunsun dedim en son . Daha sonra da bitirdim de . Oh ya .

Bu erkekler diyecek bir şey bulamayınca hep 'olgun değilsin' diyor demek ki . Aynen ben de bir şeyleri sorunca böyle cevaplar alıyordum .

Yav he he sen çok olgunsun dedim en son . Daha sonra da bitirdim de . Oh ya .
insanın zoruna gidiyor canım.dediğin gibi diyecek bir şey bulamayınca suçu hemen üzerimize atıyorlar..

Back
X