Olgun mu gösteriyor ??((resimli))

Açıkcası ben 2. resimdeki tarzınızı çok yaşlı bayanların kullandığını düşünüyorum kot hariç:44: ayakkabı seçiminizde fazla oldun bir tarz yani ben 21 yaşındayım çok olgun gösterdiği için tercih etmiyorum o tarz ceketide ayakkabıyıda daha cici bici şeylere yönel birsürü kapalı görüyorum tatlı tatlı şeyler giymiş bi arkadaşın gönderdiği renkli uzun blazerlar çok kullanabilceğin gibi görünüyorlar

Tesettürlü bayanlara pantolon çok yakıştırmıyorum ben.Uzun etek ve ceket denemelisin

Tesettürlüyüm dediğin için söylüyorum.
Mini etek giymiş gibi görünüyor.
Yani mini eteğin altına külotlu çorap giymekten farkı yok.
Biliyorum,o zaman dardı şu anda öyle değil bol giyiyorum :)
Gerçekten mi anladım peki..

Yok ben hep böyleyim :)) Sarı pantolon üstüne mor gömlek kırmızı şal beyaz ayakkabı falan giymişliğim var,bu yüzden dershandeki tüm hocalarım tarzıma hayran:) Herkes gibi değilsin bu sensin ruh halin derler:) Her hoca da beni görmeye kıyafetime bakmaya gelir

Hmm anladım aslında bana hep tuhaf gelir açık biri giydiyse bile ki kapalı birinde görünce tuhaf karşılıyorum. Çünkü kapanmak dikkat çekmemek amacıyla da yapılan birşey olduğu için yadırgıyorum açıkcası çok tezat geliyor tabiki sizin tercihiniz :)

Zıt giyinmeyi seviyorum,umarım daha ileriki yaşlarda sadeleşeceğim.

Ceket güzel olmuş ama altına kot uymamış. Ben 15 yaşında kapandım ben ceket giymiyordum ama olgun gösteriyorsun diyorlardı :44: giyimimi beğenmeyenler oluyordu. Zamanla zevklerim değişti, kişiliğim oturdu kendi stilimi oluşturdum şimdi beğeniliyorum

Peki altına ne güzel olur ?:)

Peki altına ne güzel olur ?:)

Bu tür ceketler daha klasik bir hava yarattığı için insanın gözünü yoruyor yani sana bir bakıyorum üstünde klasik ceket altında spor kot spor bir ceket tercih edebilirsin keten, bu tür ceketleride elbise yada etek yada kumaş pantolon üzerine olabilir. Kumaş çok olgun işi diyebilirsin, dar paçalı, kareli kumaş pantolon giyebilirsin(ben kullanıyorum) Bu arada ayakkabılarına bayıldım ayakkabıların boyunlumu kısamı

O tarzı 17 yaşındaki birine yakıştıramadım açıkcası renkler de ayrı bir konu olarak ele alınabilir. Bence bu kadar uyumsuz renk giyinmek tarz olamaz

Altına kot etek giymeni tavsiye ederim. Zira ben kapalı bayanlara kot pantolonu hiç yakıştırmıyorum. Pantolon giyeceksen de kumaş giymelisin. Ceketini güzel bir etekle kombine edersen olgun durmazsın. Ülkemizde kapalıların daha büyük gösterdiğini düşünen insanlar çoğunlukta. Sana bu yüzden olgunsun diyorlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…