Ceket mi kötüuygun değil bence....
Ceket mi kötü
Biliyorum,o zaman dardı şu anda öyle değil bol giyiyorum :)Tesettürlüyüm dediğin için söylüyorum.
Mini etek giymiş gibi görünüyor.
Yani mini eteğin altına külotlu çorap giymekten farkı yok.
Gerçekten mi anladım peki..Açıkcası ben 2. resimdeki tarzınızı çok yaşlı bayanların kullandığını düşünüyorum kot hariç:44: ayakkabı seçiminizde fazla oldun bir tarz yani ben 21 yaşındayım çok olgun gösterdiği için tercih etmiyorum o tarz ceketide ayakkabıyıda daha cici bici şeylere yönel birsürü kapalı görüyorum tatlı tatlı şeyler giymişbi arkadaşın gönderdiği renkli uzun blazerlar çok kullanabilceğin gibi görünüyorlar
Tesettürlü bayanlara pantolon çok yakıştırmıyorum ben.Uzun etek ve ceket denemelisin
Onlarıda giyiyorum :))Tesettürlü bayanlara pantolon çok yakıştırmıyorum ben.Uzun etek ve ceket denemelisin
Gerçekten mi anladım peki..
Yok ben hep böyleyim :)) Sarı pantolon üstüne mor gömlek kırmızı şal beyaz ayakkabı falan giymişliğim var,bu yüzden dershandeki tüm hocalarım tarzıma hayran:) Herkes gibi değilsin bu sensin ruh halin derler:) Her hoca da beni görmeye kıyafetime bakmaya gelirBirde alınmazsan birazcıkda renk uyumuna dikkat edersen güzel olur :) yani kahve tonu ayakkabı lacivert kot pembe bluz beyaz ceket ve saks rengi esarp çok karışık olmuş sadeliğe yönel o sana ıyk diyenler beğenerek baksın :)
Yok ben hep böyleyim :)) Sarı pantolon üstüne mor gömlek kırmızı şal beyaz ayakkabı falan giymişliğim var,bu yüzden dershandeki tüm hocalarım tarzıma hayran:) Herkes gibi değilsin bu sensin ruh halin derler:) Her hoca da beni görmeye kıyafetime bakmaya gelir
Zıt giyinmeyi seviyorum,umarım daha ileriki yaşlarda sadeleşeceğim.Hmm anladım aslında bana hep tuhaf gelir açık biri giydiyse bile ki kapalı birinde görünce tuhaf karşılıyorum. Çünkü kapanmak dikkat çekmemek amacıyla da yapılan birşey olduğu için yadırgıyorum açıkcası çok tezat geliyortabiki sizin tercihiniz :)
Zaten converse giyerim teşekkür ederim:)bence ceket seviyorsan şu tarz kullan canım ve de altına topuklu ayakkabıyla değil converse'le ve salaş bir postacı çantayla falan kombinle :)
Nurjan'LA Moda..: PİLİSELER...
Kot Ceket Kombinleri Sokak Modası | Elbise Modelleri · Moda · Abiye Elbise Modelleri · Abiye Modelleri · Elbise Modelleri Örgü · Gelinlik Modelleri · Gece Kıyafetleri
http://www.bakimlikadin.net/wp-content/uploads/2013/02/2013-tesettur-giyim-ornekleri0.jpg
Alvina Online Alışveriş - Tesettür Giyim - Eşarp, Kaban, Kap, Etek, Ceket, Tunik, Pantalon, Elbise, Manto, Pardesü
Peki altına ne güzel olur ?:)Ceket güzel olmuş ama altına kot uymamış. Ben 15 yaşında kapandım ben ceket giymiyordum ama olgun gösteriyorsun diyorlardı :44: giyimimi beğenmeyenler oluyordu. Zamanla zevklerim değişti, kişiliğim oturdu kendi stilimi oluşturdum şimdi beğeniliyorum
Peki altına ne güzel olur ?:)
Selamlar :)
17 yaşındaki tesettürlü bir genç kızım.
Ceketlere karşı bir tutkum var çok seviyorum.
Fakat bana çok olgun görünüyorsun ıyy gibi şeyler söyleniyor.
Kötü duruyormuş.
Kadınsı oluyormuşmuşmuş.
Size danışmak fikir almak istiyorum.
Biri ceketimin modeli diğeri ceket üstümde iken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?