Yok ben hep böyleyim :)) Sarı pantolon üstüne mor gömlek kırmızı şal beyaz ayakkabı falan giymişliğim var,bu yüzden dershandeki tüm hocalarım tarzıma hayran:) Herkes gibi değilsin bu sensin ruh halin derler:) Her hoca da beni görmeye kıyafetime bakmaya gelir
söylediklerime kırılmayın ama uyumsuzluğunuzla dikkat çekeceğinize, insanlar uyumsuzluğunuzu görmek için geleceğine şıklığınızı görmek için gelsin . bu yönden dikkat çekmek hoşunuza gidiyor galiba ama bence biraz daha genç kız gibi giyinebilirsiniz.
Tarz açısından orta yaşlı renk açısından çocuk gibi olmuş:/ ortasını bulmaya çalışmalısınız . Tüm bunları fikir istediğiniz için söylüyorum kırılmayın lütfen :)
Evt canım biraz yaşına göre olgun görünüyorsun , gerçi herkezin kendi tarzı ama daha canlı renkler tercih et ceketi de önemli günlerde falan giy bence canım. . .
ben kapalı degılım ama bazen oyle guzel gıyımlı kapalı bayanlar goruyorum aklım kalıyo kıyafetlerınde valla
bence cok klasık ceket gıyıyosun yasına uygun degıl ılerleyen yaslarda gıyersin ben senın yerınde olsam daha spor ceketler gıyerdım
sunlara bayıldım mesela