Olgun mu gösteriyor ??((resimli))

söylediklerime kırılmayın ama uyumsuzluğunuzla dikkat çekeceğinize, insanlar uyumsuzluğunuzu görmek için geleceğine şıklığınızı görmek için gelsin . bu yönden dikkat çekmek hoşunuza gidiyor galiba ama bence biraz daha genç kız gibi giyinebilirsiniz.
Tarz açısından orta yaşlı renk açısından çocuk gibi olmuş:/ ortasını bulmaya çalışmalısınız . Tüm bunları fikir istediğiniz için söylüyorum kırılmayın lütfen :)

Evt canım biraz yaşına göre olgun görünüyorsun , gerçi herkezin kendi tarzı ama daha canlı renkler tercih et ceketi de önemli günlerde falan giy bence canım. . .

ben kapalı degılım ama bazen oyle guzel gıyımlı kapalı bayanlar goruyorum aklım kalıyo kıyafetlerınde valla
bence cok klasık ceket gıyıyosun yasına uygun degıl ılerleyen yaslarda gıyersin ben senın yerınde olsam daha spor ceketler gıyerdım
sunlara bayıldım mesela

Son düzenleme:
kendı tarzıma uygun ceketler secmısım ama bence cok genc ve modern ceketler kapalı acık herkezın tercıh edecegı sekılde

Cevaplar için teşekkürler,ama bu ceketleri etek üstü kombinleyemem uzunlar :))
Söylediklerinizi dikkate alacağım.
Çöpe gitmez ya,ilerde giyerim,saklıyayım :))))
Zıt renklerede dikkat edeceğim,daha uyumlu giyincem:)
Teşekkürler,ama içime öküz oturdu,siz olmazz diyince
Ayakkabıyı sormuş bi abla,evet boyunlu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…