Olgun yumurtanın az olması

Canınızı sıkmayın olmuyorsa daha güzeli olacağı içindir bol bol avakado tüketin ve doktor olarak mutlaka Bülent hocamı tavsıye ederım size benım ılk denemem onda çok şükür pozıtıf
Çok sağolun bülent hocayla da görüşeyim.
Sizin adınıza çok sevindim sağlıkla gelsin bebişiniz :)

Negatif ne yazık ki
2-3 ay takviye kullanıp sonra tekrar deniycez. Sizin süreciniz decam ediyor mu herhangi bir takviye kullandınız mı?
Üzüldüm benim amh 0.76. 3 kere tedavi gördüm, olumsuz. 3. Tedavimde doktor değiştirdim. O diğerlerinden farklı olarak bana da genotropin verdi. Büyüme hormonu yani. Önceki tedavilerimin aksine 1 yumurta toplandı. Öncekilerde en azından 4 tane toplanıyordu. Ve 5. Güne veya 3. Güne gitmişti. Ama genotropinle döllenme bile olmadı. Sadece yumurtanın büyümesine odaklanınca böyle oluyor

Ben ikinci reglimi bekliyorum. Bu süreçte genetik testlerim yapıldı omun sonuçlarını bekliyorum
Merhaba benimde ilk transferim tutmadı doktor büyük ihtimalle genetik bir sorun olabilir eşli onu yaptırın dedi karyotip önerdi sadece siz hangi tahlilleri yaptırdınız acaba

Burada genotropinin bazılarına iyi geldiğini de okudum. Her ay yumurta kalitesi de değişkenlik gösteriyor tabi. Bilemiyorum artık ne etki ediyor. İnşallah takviyelerle birlikte güzel bi sonuç alırım.

Merhaba benimde ilk transferim tutmadı doktor büyük ihtimalle genetik bir sorun olabilir eşli onu yaptırın dedi karyotip önerdi sadece siz hangi tahlilleri yaptırdınız acaba
Bunları verdim en baştakiler 1 haftada çıktı kromozom analizini bekliyorum

Eklentiler

• IMG_0527.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_0528.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 26
Şükür diyorum bende ama çokta korkuyorum tutmayacak diye hiç düşünmedim gerçi tutu ama sağlıklı olmadı neden diye sorgulamadan edemiyor insan
Gerçekten de çok zorlu bir süreçmiş insan içine girmeden olayların bilemiyor hep bir düşünce içindeyiz ister istemez tutmuyor neden tutmadı kimyasal ve ya düşük oluyor neden oluyor diyoruz Allahım kimseyi bunlarla sınamasın inşallah hepimiz öncelikle sağlıklı bir şekilde pozitifi görüp kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım yaşın kaç

Ben de yakın zaman da seninle aynı bir yumurtam vardı o da boş çıktı transfer öncesi opu işlemi yapıldığı gün öğrendim çok ağladım şimdi regl olmayı bekliyorum merak ettiğim transfer olmadı ücreti alabiliyor muyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…