Çok sağolun bülent hocayla da görüşeyim.Canınızı sıkmayın olmuyorsa daha güzeli olacağı içindir bol bol avakado tüketin ve doktor olarak mutlaka Bülent hocamı tavsıye ederım size benım ılk denemem onda çok şükür pozıtıf
Amin inşallah teşekkür ediyorum darısı en hayırlı şekilde sizin olsun inşallahÇok sağolun bülent hocayla da görüşeyim.
Sizin adınıza çok sevindim sağlıkla gelsin bebişiniz :)
Ben ikinci reglimi bekliyorum. Bu süreçte genetik testlerim yapıldı omun sonuçlarını bekliyorumNegatif ne yazık ki
2-3 ay takviye kullanıp sonra tekrar deniycez. Sizin süreciniz decam ediyor mu herhangi bir takviye kullandınız mı?
Genetik testi nerede yaptırdınız ? Ben Ümraniye eğitim araştırmada yaptırdım. 5 Haziranda kan verdik eşimle hâlâ çıkmamış.Ben ikinci reglimi bekliyorum. Bu süreçte genetik testlerim yapıldı omun sonuçlarını bekliyorum
ÜzüldümNegatif ne yazık ki
2-3 ay takviye kullanıp sonra tekrar deniycez. Sizin süreciniz decam ediyor mu herhangi bir takviye kullandınız mı?
Ben Konya’da verdim özelde bana da en geç 1 aya çıkar dediler 28 ağustosta vermiştim bekliyorum halaGenetik testi nerede yaptırdınız ? Ben Ümraniye eğitim araştırmada yaptırdım. 5 Haziranda kan verdik eşimle hâlâ çıkmamış.
Devlet hastanesinde 6 ayı buluyor sanırımBen Konya’da verdim özelde bana da en geç 1 aya çıkar dediler 28 ağustosta vermiştim bekliyorum hala
Benden başka testler istendi 12 bin tutu ama eşimden sadece genetik almışlarda 3 bin küsür tutmuştuDevlet hastanesinde 6 ayı buluyor sanırımözelde ne kadara yaptırdınız ?
Merhaba benimde ilk transferim tutmadı doktor büyük ihtimalle genetik bir sorun olabilir eşli onu yaptırın dedi karyotip önerdi sadece siz hangi tahlilleri yaptırdınız acabaBen ikinci reglimi bekliyorum. Bu süreçte genetik testlerim yapıldı omun sonuçlarını bekliyorum
Burada genotropinin bazılarına iyi geldiğini de okudum. Her ay yumurta kalitesi de değişkenlik gösteriyor tabi. Bilemiyorum artık ne etki ediyor. İnşallah takviyelerle birlikte güzel bi sonuç alırım.Üzüldümbenim amh 0.76. 3 kere tedavi gördüm, olumsuz. 3. Tedavimde doktor değiştirdim. O diğerlerinden farklı olarak bana da genotropin verdi. Büyüme hormonu yani. Önceki tedavilerimin aksine 1 yumurta toplandı. Öncekilerde en azından 4 tane toplanıyordu. Ve 5. Güne veya 3. Güne gitmişti. Ama genotropinle döllenme bile olmadı. Sadece yumurtanın büyümesine odaklanınca böyle oluyor
Bunları verdim en baştakiler 1 haftada çıktı kromozom analizini bekliyorumMerhaba benimde ilk transferim tutmadı doktor büyük ihtimalle genetik bir sorun olabilir eşli onu yaptırın dedi karyotip önerdi sadece siz hangi tahlilleri yaptırdınız acaba
Çok teşekkür ederim peki tahliller temiz geldi mi sonucu çıkanlarBunları verdim en baştakiler 1 haftada çıktı kromozom analizini bekliyorum
evet onlarda sıkıntı yok dedi doktorumÇok teşekkür ederim peki tahliller temiz geldi mi sonucu çıkanlar
Ay iyi ya çok şükürevet onlarda sıkıntı yok dedi doktorum
Şükür diyorum bende ama çokta korkuyorum tutmayacak diye hiç düşünmedim gerçi tutu ama sağlıklı olmadı neden diye sorgulamadan edemiyor insanAy iyi ya çok şükür
Gerçekten de çok zorlu bir süreçmiş insan içine girmeden olayların bilemiyor hep bir düşünce içindeyiz ister istemez tutmuyor neden tutmadı kimyasal ve ya düşük oluyor neden oluyor diyoruz Allahım kimseyi bunlarla sınamasın inşallah hepimiz öncelikle sağlıklı bir şekilde pozitifi görüp kucağımıza almayı nasip etsin inşallahŞükür diyorum bende ama çokta korkuyorum tutmayacak diye hiç düşünmedim gerçi tutu ama sağlıklı olmadı neden diye sorgulamadan edemiyor insan
Hangi Acıbadem ataşehir mi canımAcıbademe gidiyorum aslında laboratuvarı iyidir diye düşünmüştüm
Canım yaşın kaçMerhaba,
Eşimle yaklaşık 2 senedir bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. Sebepsiz infertilite tanısı aldık ve sonunda tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik. Bu süreç benim için hem umut dolu hem de oldukça yorucu geçti.
Ben 30 yaşındayım ve AMH değerim 2.65. İlk tüp bebek denememde kullandığım ilaçlar ve süreç şu şekilde ilerledi:
Toplamda iğne tedavim sadece 8 gün sürdü.
- Reglin 2. günü: Gonal-F 225 ve Genotropin 1.2 ile başladım.
- Reglin 6. günü: Gonal-F dozum 300’e çıktı.
- Reglin 7. günü: Çatlatmayı önleyici Cetrotide eklendi.
- Reglin 10. günü: Kontrole gittiğimde Gonal-F 150 vuruldum, akşamına çatlatma iğnesi (Ovitrelle) ve 2 adet Genopeptly uygulandı.
Reglin 12. günü OPU işlemi yapıldı ve 15 yumurta toplandı.
Fakat ertesi gün gelen haber beni çok üzdü. 15 yumurtadan sadece 5 tanesi olgunmuş, onlardan da 3 tanesi döllenmiş. Açıkçası bu sonuçla yıkıldım. Çünkü çoğu yerde en az %60-70’inin olgun çıkması gerektiğini okumuştum.
AMH değerim normaldi. Kafama takılan soru şu: Acaba Gonal-F’in 300’e çıkması yumurta kalitesini bozmuş olabilir mi? Benzer bir durum yaşayan var mı?
30 yaşındayımCanım yaşın kaç
Ben de yakın zaman da seninle aynı bir yumurtam vardı o da boş çıktı transfer öncesi opu işlemi yapıldığı gün öğrendim çok ağladım şimdi regl olmayı bekliyorum merak ettiğim transfer olmadı ücreti alabiliyor muyuzMerhaba,
Eşimle yaklaşık 2 senedir bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. Sebepsiz infertilite tanısı aldık ve sonunda tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik. Bu süreç benim için hem umut dolu hem de oldukça yorucu geçti.
Ben 30 yaşındayım ve AMH değerim 2.65. İlk tüp bebek denememde kullandığım ilaçlar ve süreç şu şekilde ilerledi:
Toplamda iğne tedavim sadece 8 gün sürdü.
- Reglin 2. günü: Gonal-F 225 ve Genotropin 1.2 ile başladım.
- Reglin 6. günü: Gonal-F dozum 300’e çıktı.
- Reglin 7. günü: Çatlatmayı önleyici Cetrotide eklendi.
- Reglin 10. günü: Kontrole gittiğimde Gonal-F 150 vuruldum, akşamına çatlatma iğnesi (Ovitrelle) ve 2 adet Genopeptly uygulandı.
Reglin 12. günü OPU işlemi yapıldı ve 15 yumurta toplandı.
Fakat ertesi gün gelen haber beni çok üzdü. 15 yumurtadan sadece 5 tanesi olgunmuş, onlardan da 3 tanesi döllenmiş. Açıkçası bu sonuçla yıkıldım. Çünkü çoğu yerde en az %60-70’inin olgun çıkması gerektiğini okumuştum.
AMH değerim normaldi. Kafama takılan soru şu: Acaba Gonal-F’in 300’e çıkması yumurta kalitesini bozmuş olabilir mi? Benzer bir durum yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?