Olmadı...Ayrıldık...

granada

evli,mutlu....
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
648
1
116
40
Malatya
iki buçuk yıldır beklediğim hayatımı endekslediğim,sevdiğim,değer verdiğim adam ailesi istemedi diye beni bıraktı.güçlü olmaya çalışıyorum ama kendimi kandırıyorum galiba.
şimdi beni ne teselli eder bilmiyorum bir daha sevmek çok zor korkuyorumsenağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
aman seni ailesi yüzünden terkeden bi insandan ne beklenirki.kurtulmuşsun valla benim eşim annesine çok düşkün yerden yer vuruyorlar beni.bilseydim bu kadar evlenmezdim inan.evliliği zehir ediyorlar bana.üzülme hiç biri gider biri gelir.hayırlısı olsun..

2.5 yıLmı? Okadar Senen Yazık Canm Ya..
Ama Bosver En Azından Erkenden OLmus bu oLay ya evLendiginde OLsaydı
SükretmeLisin ALLah'a :)

hayırlısı değilmiş
umarın karşına kıymet değer bilen sevdiğin seni seven ii dürüst karakter sahibi insanlar çıkar
giden kaybedendir...yokluğuna alışmak zaman alsa da..

aaa bu erkeklere noluyo ya
ailesi istemeyen yari yolda birakiyo sevdigini
:1shok:

ne zaman konuşmak istersen burdayız unutma

Acaba bu yeni taktik mi? Ailem istemedi ayrılıyoruz???

Aynı şeyi düşünmeye başladım, bu ara ne çok böyle konular okuduk :sinifsinif:
Erkeklerin yeni bahanesi midir, zoru görünce kaçmak mıdır anlamadım ben lmaz:

Diyelim ki ailesi gerçekten istemedi, sevgilinizin de kuzu kuzu kabul etmesi mi gerekiyordu? Hiç karşı çıkmadı mı??

Zararın neresinden dönülürse kardır derler..

Zorla Kabul Ettirse Belkide Evlilikte Daha Beter Sorunlar Yaşayacaktınız ...

Bence verilecek sadakan varmış ..Öyle biriyle bir ömre evet diyebileceğini zannetmiyorum..Evlilikte tek şey aşk Değil

ailesi istemedi diye senden vazgeçebiliyorsa seni sevmemiş..seven kişi sevdiğinin arkasında dimdik durar....üzülmeye bile değmez vardır herşeyde bir hayır...

hey allahım yaaa sanırım bu deryanında dediği gibi yeni taktik.. Nedimki ben şimdi yaa :kötükedihüso
Canım sen değil o üzülsün kaybettiğine tamam yaşanmışlıklar var 2.5 yılın var sevgin değerin var :teselli:ama karşıdaki kişi bunu düşünmeyip bu kararı verdiyse sen hiç düşünme bile.. ve unutmaki bu gibi kişilerle ilerde evlilikte zor olurdu şimdiden ailesine lafını geçireiyorsa PISIRIKSA İlerde çook şey olurdu inan bana.. Aynı şeyi yaşadım 4 ay önce be 5 yıllık ilişkim bitti, şuan en iyi anlayan bendiri seni, şunuda sölim sakın aramaa sorma inan köpek gibi pişman olup arıyorlar:mymeka: test edip onaylanmıştır..a.s ama sakın olaki artık bu adamdan bi hayır bekleme çünkü ne istediğini henüz o bile bilmiyor ayakları yere basmıyor kendi kararlarını kendi veremiyor belliki...
Senin şuan için acıyor canın yanıyor biliyorum ve sakın olaki duygusal şarkılar dinleme yalnız kalma olurmu?? ve elin telefona gitmesin lütfen... Konuşmak istediğin anda buraya yazman içini döken yeterli...yerimseniben

hiiiç aldırma..salla gitsin..
böyle bir herif için gözyaşına yazık...
adam gibi adam birini bulursun elbet..

çok sağolun arkadaşlar,ilk zamanlar daha iiyidim psikolojik olarak ama bu arlar neden bilmiyorum kötü oluyorum hayal kırıklığım çok büyük çok inanmıştım ona ve gerçekten sevdiğini düşünmüştüm ama yanılmışım işte.
asla onu aramak gibi bi düşüncem olmadı olmaz da inşallah.bi beklentim yok ondan artık.
ama unutmak çok zor koca iki buçuk yıl.
yeni taktik mi diyosunuz ya arkadaşlar ailesi geldi tanıştı aileler ilk başta çok iyiydi herşey olur dediler ama sonar noldu bilmiyorum on gün sonra ayrıldık ailesine söz geçiremedi karşısına alamadı ama ben ona hakkımı helal etmedim bunu da söyledim ona çünkü iki buçuk yılımı verdim ona her kahrını çektim sıkıntısında destek oldum,alttan aldım yeri geldi kontörümü paylaştım,gerçekten hakkıma girmiş olmuyo mu?

her işte vardır bi hayır deyip katlanıyoruz işte başka yapacak bişey yok ki hemşerimmafoldumben

aile pürüzlük yaptımı evlilikte zor geçer,ama bi sebep demiştir mutlaka,geldiler de ne hoşlarına
gitmedi onu anlamadım..

yok doğru dürüst bi sebep,aileler anlaşamaz demiş babası halbuki kültür olarak aynı aileler ama onlar lordlar kamarasından geldiklerini düşünüyolar heralde.
ondan bana hayır yok artık benim merak ettiğim benden iyisini bulur da mutlu olur mu acaba?
yoksa benim ahımı aldığı için pişman mı olur?
bunu zaman gösterecek tabii mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…