Olmadı...Ayrıldık...

Şu an herŞey Çok yenı olduĞu ıÇın ne sÖylense boŞ bılırım hıÇbırŞey acını hafıfletmez ama bılkı okadar Şanslısın kı eŞının ne dedıĞı bence hıÇ Önemlı deĞıl kusura bakma ama senın sevgılınde ıŞ yokmuŞ ben Öyle aŞklar bılıyorum kı bÜtÜn herŞeye raĞmen sevdıĞının elını yÜreklıce hıÇ bırakmayan Örnek ben ve eŞım o yÜzden kendıne bıraz zaman ver ÜzÜlaĞla ama sonra toparlan ve ne kadar Şanslı oduĞunu hatırla ya Çokdaha ılerıde bıraksaydı senı ortada

kişiliksiz biriymiş demekki.. sevgisine/sevgilisine sahip çıkamamış.. hayırlısı olmuş bence. üzülme canım.

evet haklısınız karakter sahibi biri olsa dururdu sözünde,çünkü biz birbirimize söz vermiştik ailesinin sorun çıkaracağını da biliyoduk buna rağmen dik bi duruş sergileyemedi bence o kaybetti(bu cümleyele de teselli ediyorum kendimi işte:)).her neyse ben onu Allah'a havale ettim zaten o ikimizi de nasıl biliyosa öyle yapsın benim vicdanım rahat...

kurtuldum dıye mıllete sadaka dagıt canım senı senden cok seven bırı cıkar ınsallah karsına usulme sekerım lutfenn

kurtuldugun ıcın dua et..
senı ailesıne sokamayan bır adamla evlılıgınde saglam olmazdı..

kurtuldum dıye mıllete sadaka dagıt canım senı senden cok seven bırı cıkar ınsallah karsına usulme sekerım lutfenn

daha sadaka dağıtacak kadar düzeltemedim psikolojimi sekercim:1no2:
tekrar sevmek aşık olmak evlenmek imkansız gibi geliyo bana.teşekkür ederim güzel temennileriniz için arkadaşlar inşallah beni benden daha çok sevecek biri çıkar.
bir kez daha depremi kaldıracak kadar gücüm yok çünkü:sinifsinif:

çok zor gerçekten inşallah çabuk atlatırsın karşına gerçekten güvendiğin biri çıkar. erkekler hep ben istediğim sürece ailem bana karışamaz diye konusuyolar ama hiç de öle olmuyo malesef çevremde duydugum kaç yıllık ilişkiler bu sebepten bitiyo üzülmeye değmez hayırlısı..

1 ) hiç kimse vazgeçilmez değildir..
2 ) aşka ayrılık da ,gözyaşı da dahil..kalitesini ortaya koymuş.(kastım aileye karşı gelmek değil,en azından ikna için çaba sarfetmek..)
3 ) zor bir geçiş süreci sizin için ama emin olun yeryüzünde emeğe değecek,değer bilecek erkekler de var..şans verin..
4 ) bence tekrar iletişime geçmek isteyecektir,kontrollü ve serin durun derim..

şu kadarını söyleyim sana canım...
senin ona endekslediğin o hayatı o sana endekslememiş....
aşk engel tanımaz,tanıyorsa aşk değildir... yada sevdiğin adam,adam değildir,o olgunluğa sahip değildir ki, sana sahip çıkabilecek,güce,cesarete erişebilmiş yetenekte ve özellikte değildir...öyleyse hiç üzülme ! bu vasıfları taşıyan biri ile bir kadın ancak Kadın hissebilir kendini....

yok artık kesinlikle beni aramasını filan istemiyorum geçen ay doğum günümdü mesaj atmıştı tam durumu biraz kabullendim derken tekrar başa döndüm bir daha aynı şey olsun istemiyorum gitsin yolu açık olsun ağlamak istemiyorum artık,değer bilen biri çıksın karşıma sadece bunu istiyorum Allah'tan başka bişi değil.
ama destekleriniz için teşekkür ediyorum hepinizin benimle hemfikir olduğunu görmek mutlu etti beni.

böyle düşünmesen zor avuturdum kendimi.
teşekkür ederim canım

canım hiç üzülme seni tercih konusu yapıp giden erkek sana değer bi koca olmazdı zaten inan bana kendini toplamaya çalış allah yardımcın olsun

zararın nersinden dönülürse kardır canım, sakın sevgiline kızma, o sana iyilik yapmış, seni ve sana olan sevgisini ailesine karşı savunamayacakmış, kendine güvenememiş ve ayrılmışsınız.eğer buna rağmen seninle evlenseydi çok daha fazla üzülür çok daha fazla acı çekerdin. evlilik kolay değil canım, hele bir de eşin arkanda değilse ailesiyle problem yaşarsan insanın psikolojisini mahveder. şimdi hiç karamsar olma, tamam 2,5 yıl kolay değil ama bir daha sevemem, aşık olamam falan diye düşünme. allahın alnına yazdığı kişi karşına çıktığında bir saniyede aşık olursun da kendin de şaşırırsın.. herşeyin hayırlısını dileyerek dua et yeter.

hemşerimya cok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır herşeye rahmen evlenseydiniz inan daha fazla üzülürdün cünkü evlensede erkek ailesini lafıyla cok hareket ederler buda senin mutsuz bir evlilik olmasına neden olurdu bence baştan böyle olması hayırlısı 8 yıldır evliyim birşey diyeyimi hic bir erkek icin üzülmeye değmez

sana katılıyorum hiçkimse için göz yaşı dökmeye değmez ama biz kadınlar değmiceni bildi halde döker.. sevgiymiş aşkmiş bi noktada hepsi kenarda kalıyor olan sana oluyor daha evli değilim ama farkındayım herşeyin hiçkimse için değmiyor kimse kıymet bilmiyor çünkü gittiyse yolu açık olsun... delikafadulden

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar fikirleriniz gerçekten güç veriyo bana.hayatta çok daha büyük acılar var ayrılık acısı belki bişey değil ama insan verdiği emeğe üzülüyo ister istemez.
Allah'a gerçekten şükrediyorum bana layık değilmiş demek ki diyorum ve tevekkül ediyorum,bundan da güç alıyorum.ama erkeklere güvenim kalmadı o yüzden birdaha sevmek zor geliyo bana.
Rabb'im herşeyin hayırlısını versin cümlemiz için...

inş. tez zamanda atlatırsın canım.
hiç üzme kendini ailesi için
seni istemeyen biri evlenseydin
çok sorun yaşardın emin ol.
herşeyde bir hayır var üzülme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…