- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Hiçbir şey için geç değil. Her şey bizim elimizde, yeter ki isteyelim. Kaygılarınızı anlıyorum ama sanki anksiyeteniz var gibi
Eminim aileniz de sizin onlardan önce ölmenizi istemiyordur lütfen kötü düşünmeyin. Bir terapiye gitseniz iyi olur çok sağlıklı düşünceler değil bunlar . Aile kurmamının da yaşı yoktur, yaşıyorsanız hiçbir şeye geç değildir.Gelecek kaygi veriyor artik. Annem ve babam olur da benden once vefat ederlerse ne yapacagimi, hayata nasil tutunacagimi kara kara dusunuyorum. Cok yalnizim ve bu beni cok urkutuyor.
Evlenmedim; ailem yok, esim yok, cocugum yok. Halbuki aile oyle degerli bir kavram ki... Olmadi iste.
Uzgunum...
Yalnız kalmak istemiyorsak yeni insanlarla tanışabiliriz mesela. Bu tarz şeylerden bahsediyorumNasil her sey bizim elimizde oluyor?
Gelecek kaygi veriyor artik. Annem ve babam olur da benden once vefat ederlerse ne yapacagimi, hayata nasil tutunacagimi kara kara dusunuyorum. Cok yalnizim ve bu beni cok urkutuyor.
Evlenmedim; ailem yok, esim yok, cocugum yok. Halbuki aile oyle degerli bir kavram ki... Olmadi iste.
Uzgunum...
Kac yasındasınız? Meslegınız var mı?Gelecek kaygi veriyor artik. Annem ve babam olur da benden once vefat ederlerse ne yapacagimi, hayata nasil tutunacagimi kara kara dusunuyorum. Cok yalnizim ve bu beni cok urkutuyor.
Uzgunum...
Kac yasındasınız? Meslegınız var mı?
Geçirdiğimiz ve hala içinde olduğumuz pandemi sürecinin etkileri bunlar. Benimde yavaş yavaş gelecekten umudum bitiyor. O kadar sıkıldım ve bunaldım ki hızlandırılmış şekilde tüm hayatım geçsin gitsin istiyorum bazenGelecek kaygi veriyor artik. Annem ve babam olur da benden once vefat ederlerse ne yapacagimi, hayata nasil tutunacagimi kara kara dusunuyorum. Cok yalnizim ve bu beni cok urkutuyor.
Uzgunum...
Olmadıysa olmadı. Oturup olmayan şeylerin yasını tutarak ömür geçmez. Belki bazen elimizdekilere bakıp bıraz şükretmek gerekiyordur
E ne bu karamsarlık. gencsin, yuva da kurarsın çocuk da yaparsın.36. Evet, var.
Okuyor musun yaşın kaçGelecek kaygi veriyor artik. Annem ve babam olur da benden once vefat ederlerse ne yapacagimi, hayata nasil tutunacagimi kara kara dusunuyorum. Cok yalnizim ve bu beni cok urkutuyor.
Uzgunum...
Ayy insanlara ters cevap vereceksen açmasaydın o zaman bu konuyu. Kimse senin stres topun değil. Herkes tüm iyi niyetiyle bir şeyler yazmış verdiğin cevaplara bakSukretmedigimi kim soyledi? Bdv'ye sukur sebeplerimi mi yazsaydim?
Ayy insanlara ters cevap vereceksen açmasaydın o zaman bu konuyu. Kimse senin stres topun değil. Herkes tüm iyi niyetiyle bir şeyler yazmış verdiğin cevaplara bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?