- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
Summer yapma.. Bana nasıl hayata sarılma isteği verdiğin mesajları, her şeyin mümkün olabileceğini söylediğin mesajları okuyorum ara sıra kendime geliyorum.
Bana o güzel motive edici mesajları yazan güçlü kadın bu kadın değildir değil mi..
Kaygıların o kadar doğal tepkiler ki; insanlığın gereği varlar. Ailemde kimsenin sağlık problemi olmamasına rağmen düşünüp ağladığım geceler o kadar çok ki benim de; ölürlerse ne yapıcam ben diye.
Bu olayın mutlaka gerçekleşecek olması ise bana derin bir hüzün veriyor. Fakat çözdüm ki benim problemim şuymuş ; ben kendimi ölümsüz sanıp sadece sevdiklerim ölecekmiş gibi düşünüyormuşum. Bir gün ben de öleceğim ; burada sonsuza kadar kalıp onların hasretiyle yaşamayacağım ki. Ben de gideceğim her nereye gidiyorlarsa...
Böyle düşünmek seni rahatlatır mı bilmiyorum ama kısa vadede işe yarıyor. Sen güçlü bir kadınsın ben buna tüm kalbimle inanıyorum seni tanımasam da. Seni seviyorum demek istedim bir de bilmiyorum ama bana verdiğin destek beni yerden kazımıştı dilerim ki sen de hep ayakta kal.
Oyle duygulandim ki... Yanimda olsan simsiki sarilmak isterdim sana.
Temelde gucluyum, inan bana ama son donemde yasadiklarim epey sarsti beni. Kendime geliyorum ama biraz daha zaman...
Hayatin sonsuz olmadigini bilmek beni de cok rahatlatiyor.
Cok mutlu ve guclu olmani diliyorum senin icin. Iyi ki varsin.
Seni seviyorum. ❤❤❤