- 27 Mayıs 2020
- 3.400
- 5.968
- 88
- Konu Sahibi Summer-girl
Bence herkes yalnızlığa alışmalı. ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülme sakın. Ben tek çocuğum ve anne ve babamı kaybettim. İnan düşündüğün gibi olmuyor hayat devam ediyor....
İnsan nefesi sadece kendi ciğerine dolduruyor. Çok insan var kaabalık içinde yalnız olan fiziksel ve psikolojik şiddet gören.
Aile her zaman şans değil bazen insanın şanssızlığıdır..
Rabbim sana ve ailene sağlık versin. Kendi kendini bunalıma sokma sakın. Annesiz büyüyen nice bebekler var. Daha doğduğu gün sokağa atılan minik bebekler, onlar doğup büyüyüp bir şekilde yol alıyor. Dilerim en kısa zamanda helal süt emmiş bir eş bulursun![]()
İşte malesef bende bu duyguları daha erken hissetmeye başlamıştım birebir diyebilirim sizinle duygularım.Ama zaman geçtikçe artik ben bile bu durumdan sıkıldığımı farkettim ha üzülmüyormuyum evet üzülüyorum ama artık daha daha az düşünüyorum insan bazi anlar geliyor sadece daha yoğun hissedebiliyor o an sanki içinde bir zehir biriktirmiş gibi anlatıp rahatlamak istiyorsun sizde dolmuşsunuz belliki. Bende aynı şekilde sizin çok mutlu olmanızı diliyorum umarim buraya birgün güzel konular açarızKullanici adinizi gordugumde aklima gelen ilk kelime yalnizlik ve konularinizin neredeyse tumunun yalnizlik temali oldugunu biliyorum ama abarti tepki verdigimi hatirlayamadim. Kirici olmussam kusura bakmayin lutfen.
Duzgun bir ailem var ve aile kavrami benim icin cok degerli. Yas aldikca ve ebeveynlerim yaslandikca neden ailem olmadigini ara ara dusunmuyor degilim. Eskiden hic umrumda degildi ama simdi isin rengi degisti gibi. Bir yoldas istiyorum artik.
Akisina birakmaktan baska bir yol gorunmuyor dediginiz gibi.
Cok tesekkur ediyorum guzel dilekleriniz icin ve can-i gonulden dilerim ki cok mutlu olursunuz. ❤
Boşandım ama iyi oldu benim için ayrılıkIcten dileginiz icin tesekkur ederim. Evet, niyet de onemli ama sans daha baskin gibi.
Evliliginiz iyidir su an umarim.
Şaka değil, gıcıklık değil, maksadım inan sizin için kesinlikle olarak gördüğüm-düşümdüğüm birşeyi yazMak istemek; Kesinlikle Tedavi Olun !Sukretmedigimi kim soyledi? Bdv'ye sukur sebeplerimi mi yazsaydim?
Şaka değil, gıcıklık değil, maksadım inan sizin için kesinlikle olarak gördüğüm-düşümdüğüm birşeyi yazMak istemek; Kesinlikle Tedavi Olun !
aslında ben sizi çok iyi anlıyorum. annenizin hastalığı her gün onu kaybetme korkusu çok zor Rabbim yardımcınız olsun. siz de muhtemelen hayatta ger şeyinizi annenizle paylaştınız ama bu durumu onla paylaşamayacağınızdan yanınızda biri olsun istiyorsunuz. benim de babamın hastalığında yaşadığım olay buydu. ama işte yalnız baş ettim. bir düzeni olan kişi daha rahat atlatıyor. ablam evli çoluk çocuk sahibi olduğundan daha rahat atlattı bana göre. ben de anneme hiç hissettirmedim. hep kendim aşmaya çalıştım. ama işte insan paylaşacak bir yoldaşı olsun istiyor. o kadar net anlıyorum ki sizi. duygu durumunuzu. evet bazı şeyler elimizde değil. ama durumunuzda çok zor olsa da pozitif düşünmeye çalışın. ben beyhan budak videoları izliyorum. bir parça rahatlatıyor. Hep Rabbimle oturur gecenin geç vakitlerinde konuşurum. ve ne zaman bir cevap istesem ya da zor da olsam hep bir şekilde yanımda oldu. buna çok inanıyorum. kimse olmasa da Rabbim var diyorum. Annemin bir arkadaşı var. Eşi aldatmış ayrı. 2 evlatlık 2 de kendi çocuğu var. hepsi yurtdışında. kadıncağız yapayalnız. bir akrabası bile yok tek başına. bazen bilemiyoruz hayatın ne getireceğini. evli olan çoluk çocuğu olanın da yalnız kalmayacağı belli değil. bir tanıdığımızında bir trafik kazasında eşi çocukları hepsi vefat etti. hayatta hiç bir şeyin garantisi yok. yalnızlık kaderimizde varsa bunu yaşayacağız. aslında 35 den sonra toplum baskısı da çok onun da etkileri bunlar. psikolog bile bana 35 den sonra çocuk olması zor dedi. yani toplum bizi bir yerde bunalıma sokuyor. yaşın geçti artık kimse olmaz diye. ama bilemez kimse. okulumda 43 yaşında evlenip çocuğu olan arkadaşım var. bilemiyorum yazgı tamamen. bize düşen dua edip Rabbimizden dilemek. olursa olur olmazsa da napalım yani dünyanın sonu değil. inşallah anneniz bir an evvel sağlığına kavuşur, karşınıza da gönlünüze göre biri çıkar.![]()
Ben sizi anliyorum ama hayatiniza girecek kisiye 'bana omuz olsun, beni dipten cikarsin' gibi bir sorumluluk yuklemek karsi tarafa yapilan bir haksizlik olur. O kisi sizinle tanisir, sadece siz oldugunuz icin size asik olur ve hayatinizin her alaninda size destek olmak ister, o zaman tamam... Ama en basindan biriyle tanistiginizda simdi beni dipten cikaracak kisi geldi enerjisiyle yaklasirsaniz, karsi tarafin bunu hissetme ihtimali cok yuksek.
Ayrica kizmissiniz ya her sey nasil bizim elimizde oluyor diye. Kimse size anneninizin hastaligi sizin elinizde demek istemedi orada. Hayatin bizim elimizde olmayan bir akisi var. Bu kontrol edemedigimiz kisim ve bu konuda yapacak bir sey yok. Bir de kontrol edebildigimiz kisimlar var. Olaylara karsi verdigimiz tepkiler, bakis acimiz, hayata devam etme motivasyonumuz gibi... Evet basimiza gelenlerin uzerinde bir kontrolumuz yok ama olanlara nasil tepki verecegimiz tamamen bizim elimizde. Dibe battigimizi dusundugumuzde, hicbir sey yapamiyorsak destek almayi secmek de bizim elimizde, hatta mutlu olmayi secmek de bizim elimizde. Hayatta her sey bir secim ve biz secimlerimizin sonuclarini yasiyoruz.
Bol keseden atmiyorum bu arada. Yanlis zamanda yanlis yerde oldugum icin, tamamen sans eseri hic tanimadigim biri tarafimdan yasadigim taciz-darp gecmisim var. Ilk birkac ay ben de cok isyan ediyordum hatta olumden dondum, sonra hayata devam etmenin de bir secim oldugunu fark ettim. Tabii bu kararla birlikte cok zor ve cok uzun bir terapi surecim oldu. Simdi mi? Aradan 10 sene gecti. 28 yasindayim, yurtdisinda cok iyi bir sirkette calisiyorum, doktora yapiyorum ayni zamanda, 1 seneden cok az fazla bir zamandir da evliyim. Bu 10 senede hayata tutunmak icin cok cabaladim, cok calistim iyi bir kariyer planladim kendime, cok gezdim dunyanin yarisini gezdim cogu zaman sirt cantamla, bildigim dillere ek yeni bir dil ogrendim, yeni bir enstruman calmayi ogrendim, asik oldum, ask acisi cektim.
Bunlari neden mi anlatiyorum? Cunku ben basima gelenleri dusunup kendime hic acimadim, hayatima devam etmeyi ve mutlu olmayi 'sectim'. Iste hayat bu noktada secimlerden ibaret.
Bu konuda her şey elimizde değil. Üyeler size moral vermeye çalışıyor anlıyorum ama bu gönül işlerinde bu her şey elimizde tam konuya oturmuyor.
Bu bireysel çaba ile olabilecek bir şey değil.
Yahu dünyanın en güzel kadınlarından biri olan İrina Shayk; Bradley Cooper'i ilişkide tutamadı.
Ve kızları var. Adam ayrılmış. Ayrılmak istemiş.
İrina evlilik istemiş adam İstememiş. Yani dünyanın en güzel kadını olmak bile bazen işe yaramıyor.
Adam evlenmek istemiyorsa istemiyor.
Kadın da bu yani..
Eki Görüntüle 2685501
Ailem hayatimin merkezindeydi ve yasadigimiz bu olumsuzluk beni derinden sarsti. Eskisine gore cok daha iyi olmakla birlikte icimdeki buruklugun hicbir sekilde ortadan kalmayacagini cok iyi biliyorum. Annemin yasitlarini cok daha saglikli, cok daha sen sakrak, cok daha konuskan gordugumde kalbimin nasil acidigini size kelimelerle ifade edemem.
Kolay degil amansiz hastalik gibi kontrol edilemez olaylarin etkisini hafifletmeniz. Dusunsenize tedavisi yok, anneniz her gecen gun eriyor ve bugunlerinizin iyi gunler oldugunun farkindasiniz. Gelecek daha fazla korkutuyor. Bugun aci icinde geciyor ve gelecek de endise veriyor ise bu hayatin size verdigi tadi dusunun.
Hayat arkadasi istememin sebebi, hayatimda koklu bir degisiklik olmasini istedigimden yoksa o bile beni bu dipten cekemez.
Kaç yaşındasınız? Ayrıca evlenmenin beklenen bir zamanı yoktur. Bizim toplumumuzda böyle bir algı var çok hak veriyorum size. Ama şöyle düşünün ya sizin hayatınız için şuana dek en hayırlı olanı bu ise? Evlenip öldürülenler,mutsuz olanlar da sayısız. Belki böylesi sizin için Allah tarafından iyi ve hayırlı olanı. Bekleyin. Birisi karşınıza her an çıkabilir. Mutluluk aşk sevgi sınırlı değil ki. Bugün de olmazsa olmaz diye birşey değil. Kendinize hobiler edinin. Mesleğinizi bilmiyorum ama kurslara gidin. Çevre değişikliği iyi gelir hemde yeni kapılar açar.Gelecek kaygi veriyor artik. Annem ve babam olur da benden once vefat ederlerse ne yapacagimi, hayata nasil tutunacagimi kara kara dusunuyorum. Cok yalnizim ve bu beni cok urkutuyor.
Evlenmedim; ailem yok, esim yok, cocugum yok. Halbuki aile oyle degerli bir kavram ki... Olmadi iste.
Uzgunum...
Bazen guzel enerjileri haketmeyenlere vermemeli diyerek size katiliyorumŞaka değil, gıcıklık değil, maksadım inan sizin için kesinlikle olarak gördüğüm-düşümdüğüm birşeyi yazMak istemek; Kesinlikle Tedavi Olun !
Allah sıralı ölüm versin derler ya anneniz babaniz tabiki yas geregi sizden once olmeleri daha makul. 36 yasina kadar ana babayla yasamissin tabiki sukret!Gelecek kaygi veriyor artik. Annem ve babam olur da benden once vefat ederlerse ne yapacagimi, hayata nasil tutunacagimi kara kara dusunuyorum. Cok yalnizim ve bu beni cok urkutuyor.
Evlenmedim; ailem yok, esim yok, cocugum yok. Halbuki aile oyle degerli bir kavram ki... Olmadi iste.
Uzgunum...