- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi sherlocker
Dün transferimin 10.günüydü..2 damla kahverengi akıntım geldi..
Hemen hastaneyi aradım,olabilir,progestan lekelenme yapabilir dediler ve acil b-hcg istediler..
Hemen koştum yaptırdım tabi bi umut işte...
2 çıktı,her zamanki gibi...Ben sıfır çıktığını hiç görmedim zaten..
Dünyam yıkıldı tahmin edeceğiniz üzere..
Aradım tekrar,ilaçlara devam edelim,perşembe günü tahlili tekrarlayalım dediler..
Onlar öyle dedi de,ben kendimi biliyorum işte,adet başlangıcı bu,ağrım da var...
Hani 5'in üstünde çıkmış olsa,bir umut beklerim ama 2 çıktı,yani negatif yani yok yavrularım...Olsaydı 10.günde de çıkardı...
Bugün az da olsa kanamam da başladı..
Şimdi aradım hastaneyi,biz yine yarın bir tahlil yaptıralım ilaçları öyle bırakalım Nevin hanım dediler..Tamam dedim...
Ama olmadı işte..
Yavrularım 4 taneydi,4'ü de bıraktı annelerini,gelmediler bana...
Olsun canları sağolsun,canlarım benim,yavrularım benim...
Sizi çok seviyordum,geleceğinizden çok umutluydum,çok emindim,çok pozitifdim..
Ama bana pozitiflik de sökmüyormuş,onu anladım...
2. deneme de böyle sonuçlandı gitti...
2 denememde, toplam 8 embriyom oldu,biri sağ tüpüme tutunmuştu.Diğer 7'si de gelmek istemedi...Ben sizi yine de seviyorum canlarım.
8 hücreydiniz ama benim yavrularımdınız...Tutunamadınız annenize,olsun,canınız sağolsun..
Belki başka bir zamanda,başka şartlarda..
Ben beklerim sizi sabırla...
Dua eden,beni yalnız bırakmayan herkesten,tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun..
Rabbim gönlünüzeki muratları,her duanızı,her isteğinizi hayırlısıyla nasip etsin..
Hepinizden Allah razı olsun..
Her şey için teşekkürler...
Hemen hastaneyi aradım,olabilir,progestan lekelenme yapabilir dediler ve acil b-hcg istediler..
Hemen koştum yaptırdım tabi bi umut işte...
2 çıktı,her zamanki gibi...Ben sıfır çıktığını hiç görmedim zaten..
Dünyam yıkıldı tahmin edeceğiniz üzere..
Aradım tekrar,ilaçlara devam edelim,perşembe günü tahlili tekrarlayalım dediler..
Onlar öyle dedi de,ben kendimi biliyorum işte,adet başlangıcı bu,ağrım da var...
Hani 5'in üstünde çıkmış olsa,bir umut beklerim ama 2 çıktı,yani negatif yani yok yavrularım...Olsaydı 10.günde de çıkardı...
Bugün az da olsa kanamam da başladı..
Şimdi aradım hastaneyi,biz yine yarın bir tahlil yaptıralım ilaçları öyle bırakalım Nevin hanım dediler..Tamam dedim...
Ama olmadı işte..
Yavrularım 4 taneydi,4'ü de bıraktı annelerini,gelmediler bana...
Olsun canları sağolsun,canlarım benim,yavrularım benim...
Sizi çok seviyordum,geleceğinizden çok umutluydum,çok emindim,çok pozitifdim..
Ama bana pozitiflik de sökmüyormuş,onu anladım...
2. deneme de böyle sonuçlandı gitti...
2 denememde, toplam 8 embriyom oldu,biri sağ tüpüme tutunmuştu.Diğer 7'si de gelmek istemedi...Ben sizi yine de seviyorum canlarım.
8 hücreydiniz ama benim yavrularımdınız...Tutunamadınız annenize,olsun,canınız sağolsun..
Belki başka bir zamanda,başka şartlarda..
Ben beklerim sizi sabırla...
Dua eden,beni yalnız bırakmayan herkesten,tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun..
Rabbim gönlünüzeki muratları,her duanızı,her isteğinizi hayırlısıyla nasip etsin..
Hepinizden Allah razı olsun..
Her şey için teşekkürler...