Olmadi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mahkemeye üst üste üç kez gelmediğinde hakim boşuyormuş direk diye duymuştum.
Var mı böyle bir şey?

Neden mi?
Salak herif yürütmeyi de beceremiyor bitirmeyi de..O yüzden.
3 yıl diye biliyordum bende eğer 3 yıl ayrı yaşadığı ispatlanırsa o zaman direk boşanma oluyor diye biliyorum bende.

tam da ondan beklenen seyi yapmıs,
tutarsızlık konusunda bu kadar tutarlı birini daha gormedim.

keske gitmeden once haberimiz olsaydı da seni uyarsaydık,
boylece bosuna uzulmezdin dengesizliklerine.

sabır just... sabır.

Canim ne dicegimi bilemedim...akli sira uzatip seni kizdircak çünküsenin onu birakacagini tahmin etmiyordu ama biraz daha dayan canim biliyorum zor ama sabir ...sabrin sonu selamettir unutma ...

geçmiş olsun canım ,bugün olmadı ama birgün olacak inşallah bugünleri atlatıp yeni hayatına başlıyacaksın elbet.

İşin iki tarafını da istemiyor anlaşılan. Mahkemeye tekrardan danışın derim. Sürekli böyle erteletmesinin bir sınırı vardır mutlaka.

Geçmiş olsun Just. Üzme kendini.
Kendi kendine ediyor farkında değil. Nasıl olsa boşanacaksınız, edebiyle gitmeyi bilseydi de, bir hoş sedanız kalsaydı..

Neden gelmedi? Çünkü bir yerlerde içip kafayı bulup neden diye soruyordur kendi kendine... gecenin ilerleyen saatlerinde de ya arar ya mesaj atar bence...
Sırtına kambur oldu resmen... zarardan başka bir şey değil...

tehditer yagdirmiyor muydu bu adam just? surundurme pesinde galiba

Sagolun okudum yorumlari ama cok kirginim hazirlandim heyecandan uyuyamadim gece ve bi hic icin. Sinirlerim cok bozuk. Bari seviyorum bosanmicam de ya da en azindan sevmiyorum cik git de...

Ne yapmaya calistigini cozemiyorum. Anlamiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…