- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.281
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 yıl diye biliyordum bende eğer 3 yıl ayrı yaşadığı ispatlanırsa o zaman direk boşanma oluyor diye biliyorum bende.Mahkemeye üst üste üç kez gelmediğinde hakim boşuyormuş direk diye duymuştum.
Var mı böyle bir şey?
Neden mi?
Salak herif yürütmeyi de beceremiyor bitirmeyi de..O yüzden.
3 yıl diye biliyordum bende eğer 3 yıl ayrı yaşadığı ispatlanırsa o zaman direk boşanma oluyor diye biliyorum bende.![]()
Yanlış biliyorda olarım ama 3 yıl diye duymuştum bende inşallah yanlış biliyorumdur.3 yıl mı?
Oha yaaa bir psikopatın keyfini 3 yıl beklemek zorunda mıyız?
Tam bir saçmalık!!
3 yıl mı?
Oha yaaa bir psikopatın keyfini 3 yıl beklemek zorunda mıyız?
Tam bir saçmalık!!
Ozel mesajla soran cok olmus tek tek yazamadim kusura bakmayin aksam 10a kadar gidemicem eve cok zor bi gundu
Gelmedi mahkemeye. Ertelendi. Agladim orlarda panikledim rezil oldum. 5-6 kez aradik acmadi. Caliyor acmiyor. Neden...
Neden.
Sevmek barismak istedim olmadi bosanmak istedim olmadi.
Neden.
tehditer yagdirmiyor muydu bu adam just? surundurme pesinde galibaOzel mesajla soran cok olmus tek tek yazamadim kusura bakmayin aksam 10a kadar gidemicem eve cok zor bi gundu
Gelmedi mahkemeye. Ertelendi. Agladim orlarda panikledim rezil oldum. 5-6 kez aradik acmadi. Caliyor acmiyor. Neden...
Neden.
Sevmek barismak istedim olmadi bosanmak istedim olmadi.
Neden.
Mahkemeye üst üste üç kez gelmediğinde hakim boşuyormuş direk diye duymuştum.
Var mı böyle bir şey?
Neden mi?
Salak herif yürütmeyi de beceremiyor bitirmeyi de..O yüzden.