- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
Sabret canım, gelmezse gelmesin.
O dava açıldıysa elbet sonuçlanacak.
Zor bir süreç ama olsun..
Zamana bırakıp sabredip dua etmekten başka yapabileceğin birşey yok mağleseff..
evliliği düzgünce bitirmek bile bir karakter ister,adamlık ister..bu adamlarda o "adamlık" yok ki..
evliliği beceremediler bari bitirirken azıcık saygı kalsın istiyor insan ama olmuyor işte..illa kendilerini bir bok olarak hatırlayalım istiyorlar sanırım..
sonuç belli,ne kadar süründürse de boşanacaksınız..sabır lazım just..sen kendini toparlamaya bak sadece..
benimki de çok bile dayandı..değişmiyorlar canım,hasta olduğunu kabul etmiyor işte..dün ailesi ile de konuştum.boşanıyorum haberiniz olsun dedim..yarın bir avukatla görüşeceğim.ama tabi bizde çocuk var..ve adam evden gitmiyor..nasıl olacak,neler yaşanacak inan bilmiyorum..Canim bu adamlar derken umarim seninki bozulmamistir en son cok iyi diyordun. napicagini merak ediyorum geri donmeye mi calisicak acaba. Surunse ne mutlu olurum ama : )
Benim boşanma davam çekişmeliydi ama ilk celsede bitti mesela.Sak diye bitebilecegi konusunda fazla heveslendim o yuzden ek olarak adalet sistemimiz cok harika.
Aklina kotu seyler getirme. Insallah uzamaz bu is. Icini ferah tut. Vardir her bulutun arkasinda gunes canimEn kötü ihtimalle 26mda kurtulurum
O da bir şey
Rica ederimTeşekkür ederim çok aydınlattın valla gece gece uğraştın sağol canım.
Hayırlısı olsun artık.
İyi geceler..
benim ş.sizde dostu vardı yinede ilk duruşmaya gelmemeişti.Rica ederim
15 gün içinde temyiz süresi başlıyor, temyiz edilirse boşanma süresi 6 ay falan uzuyor . Kararname alınmadığı sürece dava düşmüyor sadece kesinleşmiş sayılmiyor ve temyiz süresi başlamıyor. Anlaşmalı boşanma icinHakim boşanma kararını açıkladıktan sonra temyiz süreci oluyor. Bu süre ne kadardır bilmiyorum ama temyizden feragat edildiyse 15-20 gün içinde taraflar veya vekilleri imza karşılığında boşanma kararnamesini almaları gerekiyor.
Kararname alınmadığı sürece boşan(ma) onaylanmış olmuyor. 3 yıllık sürenin neleri kapsadığını bilmiyorum ama sanırım 3 yıl sonunda her koşulda boşan(ma) gerçekleşiyor.
Ben konuyu tam bilmiyorumbenim ş.sizde dostu vardı yinede ilk duruşmaya gelmemeişti.
yani illa barışmak istiyor demek değpil.
süründürmekde isteyebilir.
carrie aslında just çabuk boşanır gibi geliyor bana sen ne diosun?
olmuyor yürümüyor sanırım canımBen konuyu tam bilmiyorum
Just neden bosaniyor
Anlasmalimi boşanma davasını açtılar panpaolmuyor yürümüyor sanırım canım
bildiğim kadarıyla aldatma felan yok
şiddetli geçimsizlik var.
Şiddetli gecimsizliktenyok panpaaaa just açtı davayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?