• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmanız gerektiği yermi,olmayı istediğiniz yermi???

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
olmanız gerektiği yerdemisiniz,olmak istediğiniz yerdemi...

yada olmanız gereken yer neresi? olmak istediğiniz yer neresi..:delphin:

Olmak istediğim yerdeyim çok şükür..
Evimi çok seviyorum..:asigim:
Yalnızım da..
Ohhh benden mutlusu var mı acaba şu anda?:nazar:

Ne mutlu sana Laale.Ben ne olmak istediğim yerdeyim,ne de olmam gereken yere gitme ihtimalim var.Yaşadığım ülkeden nefret ediyorum.Hergünü kabus gibi.....

olnak zorunda olduğum yerdeyim kaderin izin verdiği sürece olmak istediğim yerde burası ama konum olarak farklı sadece rabbim inşşşo günleride gösterir bana

Olmam gerektiği yerle olmak istediğim yer arasında kalsam olmam gerektiği yeri seçerdim büyük ihtimalle çünkü her zaman mantığım ağır basar eğer yapmam gereken bişey varsa duygularımı bastırmasını iyi bilirim.....

Şuan ailemle birlikte evdeyim olmak istemediğim bi yer değil..
Fakat aşkımı her zamanki gibi çok özledim onun yanında olmak isterdim şuan :kedi:

Hayır,olmam gereken yerde değilim.
Zor şartlar altında veya kötü bir durumda olduğum için değil,tam aksine birçok imkana sahibim orası ayrı.
Ama istediğim,istediklerim daha farklı şeyler.
Olmayı istediğim yer,koşullar,çevremdeki insanlar...
Düşüncelerimdeki,arzularımdaki hayat değil şu an yaşadığım.
Mutsuz değilim,ancak tam anlamıyla mutluyum da diyemem.
Bencillik ya da hayalperestlik değil benimkisi.
Hakettiğim hayat ve beni hakeden/hakettiğim insanlar,istediğim..
ımkansız şeyler değil kısacası..
Belkide fazlasıyla gerçekçi..

Kesinlikle olmak istediğim yer:lepi:...
Seven ve sevilen bir eş, Dünyalar güzeli kızım, sıcacık huzurlu bir yuvam, sevdiğim yapmaktan guru duyduğum mesleğim, ailem, sevdiklerim:nazar:...
Ben daha ne isterim:1closedeyes:..
Şükür lazım şükür:Saruboceq:...

kesınlıkle olmak istedıgım yerdeyım aşkımla evlendım çok sukur.. 2.5ayı devırdık dile kolay :nazar:
ama suan için bebegimin kollarında olmak isterdım.. eşim malum işi denızcı olunca ben annemde oda gemıde uzaklarda :gitme:

Back
X