- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Adının altındaki ileti cem adrian mıo bogaz yanmasi, burun sizlamasi.. zordur.. Allah yardimcin olsun..
cem adrian i dusunerek yazmamistim, tevafuk olmus : )Adının altındaki ileti cem adrian mı
Şimdi burdan çok uzakta
Rüzgarlarım tahtındasın
Belki masal diyarlarda
Kaf dağının ardındasın..
Genzimi biri söküyo yerinden sanki çok üzülüyorumbiri ağladığımı duyar diye ağlayamıyorum da allahım gülmiycek mi yüzüm
Kim ki? Tumblr gif yazdım görsellerden bu çıktı.. Görsel çok hoş ama selman sendromu bilmiyorum bahseder misin..Selman Sendrom dikkatimi çekti
Benim sevgiyi nasıl aradığımı sen bilirsin gazozBöyle içine, tam ortaya bir yumruk oturuyor ardından mide bulantısı...
Öncelikle başınız sağolsun.Benim polis konusunu bilirsiniz kızlar.. Az emeğiniz geçmedi..
Demin burdan bi arkadaşımla konuşurken, arkadaşımın bana verdiği tavsiye mesajını yolladım saklamıştım hatıra olarak..
Bi an o güne döndüm.. Şuan çok kötü oldum.. Genzim yanıyor hatta acıyor.. Sessiz sedasız ağlıyorum ara ara.. Çok kötü oldum efkar bastı ama ne efkar.. Böyle bi odada tek kalıp dinlemek istediğim bi şarkı var.. Her yere yazasım geliyo..
Göğsüm daralıyor yüreğim kanıyor olmasaydı sonumuz böyle..
Ooof of
Kim ki? Tumblr gif yazdım görsellerden bu çıktı.. Görsel çok hoş ama selman sendromu bilmiyorum bahseder misin..
Oldu da ayrıldık..Öncelikle başınız sağolsun.
Konuyu anlayamadım, bu bahsettiğiniz polis memuruyla olmadı mı?
Dinlersem dibe çökerim huyumu biliyorum.. Geçen spotifyde sen yarim idun çıktı rastgele.. Ağla ağla içim söküldü.. Sonra bide leman sam gül güzeli.. Biraz aradan sonra duydum ki unutmuşsun.. DeliricemŞarkıyı çok beğeniyorum. Ayrılık acisi cekerken iyi gider, huznunu doya doya yasattirir bu Ahmet Kaya sarkisi
biliyom, sen mutlu ol bi gün ben de olcamBenim sevgiyi nasıl aradığımı sen bilirsin gazoz
Konumu da biliyosun sen hatırlamazsın da ben unutmadımŞu an açtım şarkıyı, dinliyorum. efkar bastı, ben de hüzünlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?