Olmasaydı sonumuz böyle..

Cem Adrian

Bence barışırsınız, inatlaşmayı bırakın.
O şapşik de hayranı. Beni hala öldürüyorsun yazmıştı durumuna. Şarkıymış meğer. Önce üstüme alınmadım sonra ben başka durum yazdım onu değiştirip durumuma cevap yazdı. Banaymış galiba özetle

Aşk işte, her haliyle güzel. Böyle acı çekmesi olmasa aşk olur mu, kıymeti olur mu?
Özledim valla böyle şeyleri..
Yineliyorum, barışırsınız siz, çok uzatmayın ki araya başka kişiler girmesin : )

Girmemiş mi sence araya başkası :// ben o yüzden bitti diyorum şahsen:/ 2. Sayfada mı 3. Sayfada mı ne "bigün konuşuyoruz" diye başlayan uzunca bişey yazdım. Orayı okur musun vaktin varsa:/

Hahaha : )))
Ay cok tatlisin portakalli ; )
İflahım kesildi be tek yaptım. Çocuklu ev bide ne uğraştım var ya çamaşırı bulaşığı hiç eksik olmuyo onu diz onu yıkay çamaşır as çamaşır katla aşk bizim neyimize aşk acısı çekmeye vakit mi var anca geceleri işte

Çocuklar dediğim kardeşlerim bu arada bekarım

Azcik daha bekletse de o sirada ogluma alsam diye dusunmeye basladim
hem hamarat hem gonlu guzel

Ben lafa tutumayayim, haydi isine don, ben de senden gaza geldim

Azcik daha bekletse de o sirada ogluma alsam diye dusunmeye basladim
hem hamarat hem gonlu guzel

Ben lafa tutumayayim, haydi isine don, ben de senden gaza geldim
Heheheehehhhahshahshshhahaah ayy sen almasan da başkası alcak beni bu gidişle oğluna ona da davetiyemi gönderirim artık anam inşallah tam tersi olmaz he tamam hadi ben tülleri ütüliym

Girmemiş mi sence araya başkası :// ben o yüzden bitti diyorum şahsen:/ 2. Sayfada mı 3. Sayfada mı ne "bigün konuşuyoruz" diye başlayan uzunca bişey yazdım. Orayı okur musun vaktin varsa:/
Okuduğum için böyle yazmıştım zaten.
Bence aranıza girmiş değil ama arayı uzatırsanız risk büyük. Bayramı bahane ederek bir muhabbet açabilirsin. Bence yani.. :)

Kızlaaar biz barıştık duyduk duymadık demeeeeyinnnn peeeeynir ekmeeeek yemeeeyiiiin

Laaaay laaaaaay laaay laaay laaay

Hepinizi çok seviyorummm Allah hepinize yanımda olup beni teselli ettiğiniz anların mükafatını versin.. Yanımdakilerden çok derdimi biliyorsunuz allah hepinizden razı olsun haber vermek istedim size

Daha geçen çok değil perşembe günü sevgilimle baya bir tartıştık bitirme kararı aldık arabadaydık.
Beni eve bırakacaktı bu şarkı çalmaya başladı -olmasaydı sonumuz böyle-.
Burnum sızladı kalbime ağrılar girdi cama kafamı dayadım en az 5 dk sessiz ağladım. Cam dan yansıma mı görmüş. Durdurdu arabayı sarıldı barıştık bu şarkı ayrılık şarkısı ama barışmamıza vesile oldu...

Ayyy inanamıyorum var ya hadş senin de gözün aydın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…