Olmayacağını bildiğiniz bir ilişki olduğu halde hala çok sevmek

Hemen bakacagim konulariniza cok tesekkur ederim. Bizde 1 sene hic belli etmedi. Felsefe, sanat kuluplerinden cikmayan, feminist oldugunu one suren bir erkekti. Ben de onlara asik oldum. 1 senenin sonunda gercek yuzunu ortaya cikardi bu sefer de 'Benim hayatimdaki kadin haric feministim' demeye basladi :/ Nasil kandirdin beni bir sene diye hesap sorunca, zamanla bana cok baglanmismis o yuzden bunlar ortaya cikmismis. Ben fark eder etmez ayrildim ama simdi tekrar konusursam bir 4-5 sene de benden gidecek kesin.
Al işte aynı örnek neredeyse :)
Spor yapan, sanatcı ruhlu modern bi adam zannederken, tamamen ataerkil kültürü savunan egoist bi adam çıkıverdi karşıma.
Üstelik bi de inancımı yaşam tarzımı tiye aldı ki ben hep aynı tarzdaydım zaten.
O gerçek yüzünü göstermemişti sadece.
Sana ve senin kültürel birikimine uygun birisi çıkar inşallah karşına.

Al işte aynı örnek neredeyse :)
Spor yapan, sanatcı ruhlu modern bi adam zannederken, tamamen ataerkil kültürü savunan egoist bi adam çıkıverdi karşıma.
Üstelik bi de inancımı yaşam tarzımı tiye aldı ki ben hep aynı tarzdaydım zaten.
O gerçek yüzünü göstermemişti sadece.
Sana ve senin kültürel birikimine uygun birisi çıkar inşallah karşına.

Çok teşekkür ederim, sizin için de en iyisi olsun :)

Herkese merhaba,

Çok farklı olduğunuz, beraber olmayacağınızı bildiğiniz ama hala çok sevdiğiniz birini tamamen hayatınızdan çıkarmak mı gerekli? Yoksa arkadaş kalıp, duygularınızın bitmesini beklemek mi doğrusu? Karşı taraf bir şekilde bahanelerle hep iletişimde kalmak istiyor.

Mantığımla hareket eden bir insanım ne kadar çok seversem seveyim hiçbir ortak noktada buluşamayız, beraber olamayacağımız belirgin bir durum. Zamanla duygularımın biteceğine de eminim, hiçbir acı sonsuza dek sürmüyor. Sadece nasıl bir adım atarak bu durumu kendime en az hasarla atlattırabilirim diye merak ediyorum.

Ek yapayım : Aslında hiçbir şekilde görüşmüyorduk aylardır. 15 gün önce bana ulaştı benim doktora için gideceğim yerden uğraşmış ve kabul almış, yani o da gelecek. O günden beri bu bahane ile ara ara yazıyor, ben de kısa kesiyorum ama cevap vermeden duramıyorum.

Ek2 : İkimiz de bekarız ve hiç evlenmedik. Ben 25 , karşı taraf 26 yaşında. Kariyer ve eğitim farkımız yok ama aşmamızın imkansız olduğu bir inanç ve yetiştirilme tarzı farkımız var. Ortak nokta bulamıyoruz daha önce denedik ve birbirimizi yıprattık
görüşme sakın bende tamamen zıt oldugum biriyle dört yıl sürdürdüm en sonunda da bitti hem geriye kalan acı yıllar geçtikça daha çok kaldırılmaz oluyor

Herkese merhaba,

Çok farklı olduğunuz, beraber olmayacağınızı bildiğiniz ama hala çok sevdiğiniz birini tamamen hayatınızdan çıkarmak mı gerekli? Yoksa arkadaş kalıp, duygularınızın bitmesini beklemek mi doğrusu? Karşı taraf bir şekilde bahanelerle hep iletişimde kalmak istiyor.

Mantığımla hareket eden bir insanım ne kadar çok seversem seveyim hiçbir ortak noktada buluşamayız, beraber olamayacağımız belirgin bir durum. Zamanla duygularımın biteceğine de eminim, hiçbir acı sonsuza dek sürmüyor. Sadece nasıl bir adım atarak bu durumu kendime en az hasarla atlattırabilirim diye merak ediyorum.

Ek yapayım : Aslında hiçbir şekilde görüşmüyorduk aylardır. 15 gün önce bana ulaştı benim doktora için gideceğim yerden uğraşmış ve kabul almış, yani o da gelecek. O günden beri bu bahane ile ara ara yazıyor, ben de kısa kesiyorum ama cevap vermeden duramıyorum.

Ek2 : İkimiz de bekarız ve hiç evlenmedik. Ben 25 , karşı taraf 26 yaşında. Kariyer ve eğitim farkımız yok ama aşmamızın imkansız olduğu bir inanç ve yetiştirilme tarzı farkımız var. Ortak nokta bulamıyoruz daha önce denedik ve birbirimizi yıprattık
acı çeke çeke duyarsızlaşarak unutacaksın

görüşme sakın bende tamamen zıt oldugum biriyle dört yıl sürdürdüm en sonunda da bitti hem geriye kalan acı yıllar geçtikça daha çok kaldırılmaz oluyor

acı çeke çeke duyarsızlaşarak unutacaksın

Evet haklisiniz.
Su ana kadar yasadigimiz iyi gunler icin pisman degilim. Yani kotu seyler yasadik diye o gunleri hic yasamamis olmayi tercih etmezdim. Ama bu zamandan sonra yasadigimiz her sey bize zarar verecek. Hala seviyorum ama sevdigim icin onun mutlu olmasini istiyorum. Benimle mutlu olmayacagi kesin... Kendimi cektim tamamen, zorunlu durumlar haric konusmayacagim.

Yoksa arkadaş kalıp, duygularınızın bitmesini beklemek mi doğrusu?

Bu bende her zaman işe yaramıştır. Kişiden kişiye göre değişir. Görüştükçe arkadaş kalmaya çalıştıkça daha da sana uymayan yanlarını keşfediyorsun. Soğuyorsun. Tekrar diyorum bende işliyor ama bi başkasını bilemem.

Back
X