Zaten onun icin simdiden huzursuzum ya. Ilerde cok sıkıntı yaratacak bu durum esimin istegini inadini biliyorum agiz actirmiyor bu konuda. Hatta ailelere bile sicrayabilir bu konu ilerde.Nerdeyse aynı durumlardayız benim de iki tane biri iki ye( kız) biri ana okulu (erkek).spiralde var. 2016 da kpss ye girdim 80 aldım çok çalıştım zor oldu ama ben daha yüksek bekliyordum hayal kırıklığı oldu biraz lise mevzunuyum. Uni sınavına girmek istiyorum bu kez ama eşim asla müsaade etmiyor.ders olunca kendisini biraz ihmal ettim galiba o yüzden oğlum ikinci sınıfa başlayınca üçüncüyü istiyormuş ama ben bebekleri çok sevdiğim halde üçüncü çocuğu istemiyorum.galiba biz de ilerde bu konulardan huzursuz olacağız ama siz benden çok daha azimlisiniz ve eşiniz sorun çıkarmıyor ders çalışmanıza sonuna kadar gidin lütfen
Simdi ben o konuşuyor ben hee hee diyorum.
Ve hatta ufak tefek rahim problemleri yasiyorum histereskopi olmak zorunda kaldim. Esime dedim ki cocuklar olmadan once yoktu böyle seyler annelik cok kutsal eskisine donmeyecegimizi bile bile cocuk sahibi oluyoruz dedim. O da dedi ki tabiki kutsal ama bu cumleyi neden kurdugunu biliyorum 3.cocugu istemedigin icin soyluyorsun simdidedn goz boyuyorsun bahaneler uretme bu cocik konusu benim zaafim bu konular tartismaya acik degil sagligimiz el verdigi suramece cocugumuz olacak. Vs vs vs dedi. Agzima tikti laflari
Ki aslinda nirmalde hicbir konuda anlayissiz degildir (bu konu haric)degilizdir aslinda 2 universite bitirdi hatri sayilir bir isi var.
ben de birkac yil sonra 3. çocuğu istiyorum kısmet olursa ama esim 4-5 çocuk hayalinde mesela hayal diyorum cünkü 3 den sonrasını bende istemiyorum ama esime bunu belli etmiyorum asla çünkü oda çocuk konusunda çok hassas aksi fikre hiç acık değil ama vakti gelince de bir orta yol bulunur diye düşünüyorum en kötü ondan habersiz korunurum yani ne yapalım