olmayan bebeğimizin kıyafetleri

Kafana taktikca olmuyor,hayirlisi de oluruna birak.ilk bebegimin kalbi durdu ve 4.ayda kurtaj oldum yasadigim yikimi anlatamam cok zor gunlerdi,uzunca bi zaman toparlayadim.hevesle bicok esyasini almistik,esyalara sarilip cok agladim,saclarim beyazladi uzuntuden.mart ayiydi onu kaybettigimde Bi dahaki ocak ayina kadar olmadi,her ay yikildim sonra kardesim nisanlandi ve yaza dugunumuz vardi bende dugunu atlatayim ondan sonra tedavi olurum dedim ve 1 ay sonra hamile kaldim

Merhabalar,öncelikle kendi durumumdan biraz bahsederek konuya girmek istiyorum.4 tüp bebek denemesi yapan sayısız doktor tedavi gören biri olaraktan ben bile umutsuz değilim siz neden bukadar umutsuzluğa kapıldınız anlamadım..4 yıldır evlisiniz ilk kez mi kontrole gidiceksiniz bunun da nedenini özel değilse bilmek isterim.
Eğer psikolojiniz bukadar zatıflamışsa size tavsiyem tedaviye başlamadan evvel bir uzmandan yardım almanız yoksa tüp bebek tedavisine geçerseniz çok daha zorlu bir süreç sizi bekliyor olacak sağlam durmak zorundasınız!
Rabbim tez zamanda mucizenizi size gönderir inşallah..

Canım bir yıl uzun değilki dert etme olur inş öyle herkesşn hemen oluyomu sanki öyle kolaymı sanıyosun hocam hsmilelik butun olasılıkların aynı anda olmasıyla gerçekleşen bir mucizedir demişti 2 sene sonra doğal yoldan kalanlar var tedavisiz kıyafete sarılıp ağlama koy bazana kalsın orda hayatını yasa ona odaklsnma benim oğlum var kız hastasıyım rsbbim hayırlısını versin hediye kıyafet aldım kıyamadım vermeye benim kızım giyer içine de bi badi gitdiririm dedim koydum kenara açıp açıp ağlayayım mı şimdi rahat ol lütfen rabbim koynunu doldursun inş

Merhaba arkadaşlar..
içimi kemiren bişeyler var sizinle paylaşmak istiyorum...
biz 4 yıllık evliyiz..
1 yıldır ..hatt bir yılı da gecti ..bebek istememize rağmen henüz nasip etmedi allah...
her adetim geldiğinde aglamaktan helak oldum.. piskolojim çok bozuk. .
cevremde herkes soran sorana. .
sürekli aynı cevabı veriyorum istemiyoruz henüz...

sorulardan bile çok rahatsız oluyorum..
Haziran da doktor kontrolüne gideceğiz eşimle. .Rahim filmi çekilecek sperm kontrolü yapılacak...
inşallah iyi sonuçlar alırız..
neyse biz her ay böyle adetim gelince esimde bende çok üzülüyoruz yine olmadı diye...

Bundan bikaç hafta önce eşimin patronu bebek kıyafetleri vermiş.. Bu arada eşim tekstil sektöründe çalışıyor..
oda patronu kirmamis almış bebek kıyafetlerini gelmiş. .
hepsi çok güzeller onları gördükçe bu kez daha kötü oldum.. bigün giyecek mi bunu bebeğim diye ağlıyorum kiyafetlere sariliyorum.. hiç iyi değilim. .delirdim dimi?
Günah mı bu yaptığım olmayan bebeğe kıyafet aldık. .dolapta bekliyor geliyor gidiyor kıyafetleri seviyorum. .
bigün giyecek inşallah diyorum. ..
Eşimin haberi yok kiyafetlere sarildigimdan ağladığımdan...
günaha mi giriyorum acaba. .
versekmi kıyafetleri başka birilerine. . :KK43:
içim çok acıyor... :KK43:
Yorumlarınızı bekliyorum.. :KK43:
Yazını okuyunca çok kötü oldum ben ya :-( Ama umutsuz olma olur mu? Yani çok uzun süredir hamile kalmıyor degilsin. Buradan duydugum ve bana mantıklı gelen bir şey yazayim. Stres yapmamaya çalış. Yani olmazsa diye endişelenme. Bak doktora da gidecekmissin zaten. Bence doktora gidene kadar olumsuz dusunceleri kafandan sil.

niye gunah olsun cnm ama kendini yipratma bence... arkadaşların dediği gibi bi hurca koy ve kaldır...

Allah en kisa zamanda gönlüne göre versin, o kiyafetler ugur getirsin insallah sana, aminnn :KK36:

bende 2 yıl önce aşure gününde emzik almıştım o gün bebek eşyası alanın seneye kadar çocuğu olurmuş diyerek:63:batıl ve hurafeymiş kimsenin haberide yok aldığımdan dolaplarımda bir kuytuda duruyor,geçen çekmece düzenlerken elime geldi bende ağladım,kimseye takmıyorum diyorum ama içten içe alınıyorum,bir ev bir bebek sorusu bıktırdı, hele şu watsap facebook instgram durumlarına evli,mutlu,çoçuklu yazanlara çokkk gıcık oluyorum.:KK11:

Merhaba arkadaşlar..
biz 4 yıllık evliyiz..
1 yıldır ..hatt bir yılı da gecti ..bebek istememize rağmen henüz nasip etmedi allah...

Haziran da doktor kontrolüne gideceğiz eşimle. .Rahim filmi çekilecek sperm kontrolü yapılacak...
neyse biz her ay böyle adetim gelince esimde bende çok üzülüyoruz yine olmadı diye...

Bundan bikaç hafta önce eşimin patronu bebek kıyafetleri vermiş.. Bu arada eşim tekstil sektöründe çalışıyor..
hepsi çok güzeller onları gördükçe bu kez daha kötü oldum.. bigün giyecek mi bunu bebeğim diye ağlıyorum kiyafetlere sariliyorum.. hiç iyi değilim. .delirdim dimi?
Günah mı bu yaptığım olmayan bebeğe kıyafet aldık. .dolapta bekliyor geliyor gidiyor kıyafetleri seviyorum. .
Cnm inşallah Allahım sanada bizlerede çocuk nasip eder. Bizde 6 seneye yakın çocuk istiyoruz ama nasip olmadı daha. Kıyafet konusuna gelince, bebek kıyafetlerinin hepsi çok tatlı şirin ama ben şahsen böyle şeyler evde bulundurmazdım. Hem kendin diyorsun ağlıyorum diye. Ben olsam başka fakir birine ulaştırırdım başkasının yardımı ile. O kadar çok ihtiyacı olan varken senin onlara sarılıp ağlaman mantıksız, hasta olursun ve de üstünden bi yük gider. Herşey gönlünüzce olsun, hayırlısı olsun.

bende 2 yıl önce aşure gününde emzik almıştım o gün bebek eşyası alanın seneye kadar çocuğu olurmuş diyerek:63:batıl ve hurafeymiş kimsenin haberide yok aldığımdan dolaplarımda bir kuytuda duruyor,geçen çekmece düzenlerken elime geldi bende ağladım,kimseye takmıyorum diyorum ama içten içe alınıyorum,bir ev bir bebek sorusu bıktırdı, hele şu watsap facebook instgram durumlarına evli,mutlu,çoçuklu yazanlara çokkk gıcık oluyorum.:KK11:
Aynen evli mutlu çocuklu. Bazılarıda 'vurur yüze ifadesi bu dünyalar tatlı kızlar annesiyle babasının BiTANESi' yazıyor. Tövbe tövbe Yarabbim sen büyüksün.

ISSIZZ ISSIZZ seni oyle iyi ankiyorum ki bende bazen umutsuzluga kapikiyorum sonra bundada vardir bir hayir diyorum

Bence üzülmek yerine olumlu düşünün. Belki bu bir işarettir. Bir gün bir çocuğum olacak ve bunları ona giydireceğim diye düşünün. Ya olmazsa demeyin. Strese girmeyin. Ben 2 sene önce evlenmeden önce bir kaç parça çeyiz eşyası almıştım. Nevresim havlu çamaşır gibi. Ve bunları evlenince kullanacağım diye sakladım sonra eşimle tanıştık evlendik şimdi kullanıyorum onları :)

Bende 6 aydır çocuk istiyordum ilk 5 ay çok stres yaptım çokk üzüldüm 5 ay boyunca folik asit kullandım yememe içmeme;eğilip kalkmama çok dikkat ettim ama yok olmadı ovulasyon testlerine erken gebelik testlerine harcadığım paranın haddi hesabı yoktu...Neyse dedim olmayacak galiba dedim ve folik asiti kullanmayı bıraktım;kola,cips,hamburger....Allah ne verdiyse yedim içtim,çamaşır asarken bile tedirgin olan ben bisiklet alıp tam 2 hafta boyunca tümsek,bayır demeden jet gibi bisiklet sürdüm,hiçbirşey hissetmiyordum da zaten amaaaaaa....lekelenme oldu ve test yaptım sonuç hamileyimmm 1 aylık.
Diyeceğim o ki gerçekten akışına bırak stres yapma stres kadınlarda rahimi çok etkiliyor stres yüzünden 3 ay boyunca adet görmeyeni bilirim kendine uğraş bul hobi edin haaa o kıyafetleride bir an önce gözünün önünden kaldır kendine eziyet etme!!
Aynen ben de hamile olmadan önceki aylar dikkat ettim sanki varmış gibi diş tedavisi olmam gerekiyordu yaptıramadım. Sonra umursamadım. Ne yediğime içtiğime dikkat ettim ne hareketlerime dişimi de yaptırdım. Hatta kar yağmıştı. Arkadaşlarla kar topu oynadık yere falan düşürdüler şakasına. Sonra hamile olduğumu öğrendim :) içimde umut vardı tabi olumlu da düşündüm ama strese girmedim. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Aynen ben de hamile olmadan önceki aylar dikkat ettim sanki varmış gibi diş tedavisi olmam gerekiyordu yaptıramadım. Sonra umursamadım. Ne yediğime içtiğime dikkat ettim ne hareketlerime dişimi de yaptırdım. Hatta kar yağmıştı. Arkadaşlarla kar topu oynadık yere falan düşürdüler şakasına. Sonra hamile olduğumu öğrendim :) içimde umut vardı tabi olumlu da düşündüm ama strese girmedim. Allah isteyen herkese nasip etsin.
:KK57::KK57::KK57:dişini dahi yaptırdın öylemi!!!şaka şaka;)
Canım sen hamileyken mi diş doktoruna gittin ne yaptırdın? Bende gitsem mi acaba dolgum kırıldı rahatsız ediyor dolgumun olduğu diş te pek sağlam değil

stresten uzak durun.. Bende yenı evlıyım daha hıc calısma yapmadık ama benım bebeklık kıyafetlerım, arkadaslarımın bana vermıs oldugu orgu patıkler, yada cok begenıp aldıgım bebek kıyafetleri.. Hepsı duruyor.. Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın İnşallah..

Durumunuz iyi ise eğer çokta rahatsızsanız bu durumdan birine verebilirsiniz.Sonrasında yeni cicişler alırsınız yavrunuza
Ama sarılmanız ağlamanız çok normal
En azından kendinizi bu şekilde rahatlatıyorsunuz
İnşaallah dilerim Rabbimden ikiz ikiz yavrularınız olur ve yüzünüz ailecek güler.
Rabbim anneliği ve babalığı hakedecek herkese nasip etsin inşallah.....

:KK57::KK57::KK57:dişini dahi yaptırdın öylemi!!!şaka şaka:KK66:
Canım sen hamileyken mi diş doktoruna gittin ne yaptırdın? Bende gitsem mi acaba dolgum kırıldı rahatsız ediyor dolgumun olduğu diş te pek sağlam değil
Kanal Tedavisi yapıldı ama aradan biraz zaman geçmişti hamile olduğumu öğrendiğimde. Daha kese yeni oluşmuştu. Birşey yok sağlığında şuan. Seninki ilerlediyse belki etkileyebilir çocuğu bilemiyorum :) bende çürük vardı çok ağrı vardı iyiki erken yaptırmışım

Durumunuz iyi ise eğer çokta rahatsızsanız bu durumdan birine verebilirsiniz.Sonrasında yeni cicişler alırsınız yavrunuza
Ama sarılmanız ağlamanız çok normal
En azından kendinizi bu şekilde rahatlatıyorsunuz
İnşaallah dilerim Rabbimden ikiz ikiz yavrularınız olur ve yüzünüz ailecek güler.
Rabbim anneliği ve babalığı hakedecek herkese nasip etsin inşallah.....

rüyamda ikiz oğlum olmuştu. .hayırlısı olsun inşallah..
bigün inşallah benimde bebisim olur allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
zor bir durum. .doktora gideceğiz eşimle birlikte ama olumsuz bişeyler söyler diye de çok korkuyorum. ..

rüyamda ikiz oğlum olmuştu. .hayırlısı olsun inşallah..
bigün inşallah benimde bebisim olur allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
zor bir durum. .doktora gideceğiz eşimle birlikte ama olumsuz bişeyler söyler diye de çok korkuyorum. ..

Bakın korkunun ecele faydası var mı onu düşünün ?
Cesaretli olun zaten her aNNE adayı bu korkuyu hep yaşar
Sadece sabır işi en önemlisi DUA bolca dua edin asla isyan etmeyin
Rabbimizden isteyin belliki dua edişiniz bile rabbimin hoşuna gidiyor ki isteğinizi geciktiriyor.
Bu yüzden Rabbim herkesin hayırlı dualarını kabul etsin inşallah.....

Benimde çocuğum olmuyor 4. Yılımı giriyorum üstelik 1 negatif tüp bebek denemem var.. anlamadıgım neden kendinize işkence ediyorsunuz biraz rahat bıraksanız ayrıca elbise niye var da onlara ağlıyorsunuz. . Verende alanda belli degilmi bize düşen sadece çaba göstermek ağlamak değil lütfen bu kadar kendinize zulüm etmeyin hayat bu belkide hiç olmaz bebeğimiz bilemeyiz ki.. ayrıca bende ilk tüp bebekte gizlemistim çok saçmaydı şimdi herkes biliyor ister kısır desinler ister demesinler umrumda değil ben herkese söyledim ve rahatladım yazık etme kendine

Merhaba arkadaşlar..
biz 4 yıllık evliyiz..

İnsanlara istemiyoruz demek yerine Allah henüz nasip etmedi/olmuyor neden demiyorsun.İstemiyoruz desen.Ne bekliyorsunuz,yap artık şu bu...yüne konu uzayacak.Olmadı henüz dediğinde,bu konu hakkında fazla da konuşmak istemiyorum dersin olur biter.Olmaması kusur değil suç değil.
Bebek kıyafetlerini lütfen birine ver.Kıyafetin günahı yokta,psikolojini bozuyor ver gitsin.

Back
X