- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kimseye söyleyemiyorum hamız daha sanırımBenimde çocuğum olmuyor 4. Yılımı giriyorum üstelik 1 negatif tüp bebek denemem var.. anlamadıgım neden kendinize işkence ediyorsunuz biraz rahat bıraksanız ayrıca elbise niye var da onlara ağlıyorsunuz. . Verende alanda belli degilmi bize düşen sadece çaba göstermek ağlamak değil lütfen bu kadar kendinize zulüm etmeyin hayat bu belkide hiç olmaz bebeğimiz bilemeyiz ki.. ayrıca bende ilk tüp bebekte gizlemistim çok saçmaydı şimdi herkes biliyor ister kısır desinler ister demesinler umrumda değil ben herkese söyledim ve rahatladım yazık etme kendine
Katılıyorum sana cnm benim ev ev diye sorup duruyolardı çalışıyordum ilk evlendiğimde,ev aldık sağlık sorunlarım yüzünden işten ayrılıp tüp bebek tedavisine geçtik şimdide çalışmıyorsun çocuk yap diye tutturdular..İçimde fırtınalar kopuyor da sabrediyorum.Bakalım kime patlıycambende 2 yıl önce aşure gününde emzik almıştım o gün bebek eşyası alanın seneye kadar çocuğu olurmuş diyerekbatıl ve hurafeymiş kimsenin haberide yok aldığımdan dolaplarımda bir kuytuda duruyor,geçen çekmece düzenlerken elime geldi bende ağladım,kimseye takmıyorum diyorum ama içten içe alınıyorum,bir ev bir bebek sorusu bıktırdı, hele şu watsap facebook instgram durumlarına evli,mutlu,çoçuklu yazanlara çokkk gıcık oluyorum.
![]()
Boşver insanlar Allaha havale et kulaklarını tikaBende kimseye söyleyemiyorum hamız daha sanırımama insanlar okadar acımasız ki anlayamıyorlar
Rabbim tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin.. Umitsiz olma.. Dua et bol bol.. Hatta Hz. Zekeriyya peygamberin duasini oku..Merhaba arkadaşlar..
içimi kemiren bişeyler var sizinle paylaşmak istiyorum...
biz 4 yıllık evliyiz..
1 yıldır ..hatt bir yılı da gecti ..bebek istememize rağmen henüz nasip etmedi allah...
her adetim geldiğinde aglamaktan helak oldum.. piskolojim çok bozuk. .
cevremde herkes soran sorana. .
sürekli aynı cevabı veriyorum istemiyoruz henüz...
sorulardan bile çok rahatsız oluyorum..
Haziran da doktor kontrolüne gideceğiz eşimle. .Rahim filmi çekilecek sperm kontrolü yapılacak...
inşallah iyi sonuçlar alırız..
neyse biz her ay böyle adetim gelince esimde bende çok üzülüyoruz yine olmadı diye...
Bundan bikaç hafta önce eşimin patronu bebek kıyafetleri vermiş.. Bu arada eşim tekstil sektöründe çalışıyor..
oda patronu kirmamis almış bebek kıyafetlerini gelmiş. .
hepsi çok güzeller onları gördükçe bu kez daha kötü oldum.. bigün giyecek mi bunu bebeğim diye ağlıyorum kiyafetlere sariliyorum.. hiç iyi değilim. .delirdim dimi?
Günah mı bu yaptığım olmayan bebeğe kıyafet aldık. .dolapta bekliyor geliyor gidiyor kıyafetleri seviyorum. .
bigün giyecek inşallah diyorum. ..
Eşimin haberi yok kiyafetlere sarildigimdan ağladığımdan...
günaha mi giriyorum acaba. .
versekmi kıyafetleri başka birilerine. .
içim çok acıyor...
Yorumlarınızı bekliyorum..![]()
Ben bir seneden fazla denedim olmadı en son kontrollere başladık. Eşimin hareketli sperm sayısı düşük çıktı. İkinci bir test istendi. Bizde demekki tedavi gerekiyor diye artık regl günü saymaz olduk. İkinci teste bir kaç gün kala hamile olduğumu öğrendim. Stres yapmayın lütfen. Kimseye de söylemeyin. Bende anneme bile söylemedim. İnsanlar yorum yapınca daha zor oluyor herşey.Merhaba arkadaşlar..
içimi kemiren bişeyler var sizinle paylaşmak istiyorum...
biz 4 yıllık evliyiz..
1 yıldır ..hatt bir yılı da gecti ..bebek istememize rağmen henüz nasip etmedi allah...
her adetim geldiğinde aglamaktan helak oldum.. piskolojim çok bozuk. .
cevremde herkes soran sorana. .
sürekli aynı cevabı veriyorum istemiyoruz henüz...
sorulardan bile çok rahatsız oluyorum..
Haziran da doktor kontrolüne gideceğiz eşimle. .Rahim filmi çekilecek sperm kontrolü yapılacak...
inşallah iyi sonuçlar alırız..
neyse biz her ay böyle adetim gelince esimde bende çok üzülüyoruz yine olmadı diye...
Bundan bikaç hafta önce eşimin patronu bebek kıyafetleri vermiş.. Bu arada eşim tekstil sektöründe çalışıyor..
oda patronu kirmamis almış bebek kıyafetlerini gelmiş. .
hepsi çok güzeller onları gördükçe bu kez daha kötü oldum.. bigün giyecek mi bunu bebeğim diye ağlıyorum kiyafetlere sariliyorum.. hiç iyi değilim. .delirdim dimi?
Günah mı bu yaptığım olmayan bebeğe kıyafet aldık. .dolapta bekliyor geliyor gidiyor kıyafetleri seviyorum. .
bigün giyecek inşallah diyorum. ..
Eşimin haberi yok kiyafetlere sarildigimdan ağladığımdan...
günaha mi giriyorum acaba. .
versekmi kıyafetleri başka birilerine. .
içim çok acıyor...
Yorumlarınızı bekliyorum..![]()
Öyle yapmaya çalışıyorum. Artık Nekadar basarabiliylrsam tabiBoşver insanlar Allaha havale et kulaklarını tika
Eşinizin hareketli sperm sayısı kaç çıktı acaba? Bizde de boyle bir sorun varBen bir seneden fazla denedim olmadı en son kontrollere başladık. Eşimin hareketli sperm sayısı düşük çıktı. İkinci bir test istendi. Bizde demekki tedavi gerekiyor diye artık regl günü saymaz olduk. İkinci teste bir kaç gün kala hamile olduğumu öğrendim. Stres yapmayın lütfen. Kimseye de söylemeyin. Bende anneme bile söylemedim. İnsanlar yorum yapınca daha zor oluyor herşey.
Hiç hatırlamıyorum uzun zaman oldu. 2. Olarak yıkamalı test yapılacak dendi ama gerek kalmadıEşinizin hareketli sperm sayısı kaç çıktı acaba? Bizde de boyle bir sorun var
Çok güzel bir kızın oldu5 yıllık evliyim hatta temmuz ayında 6 olacak 5 Senedir istiyoruz olmuyor Doktor Doktor Gezdim Büyük bir problem yok ama genede Olmuyor, Aynı seyleri bende yasadım senin gibi yasıyorumda.. Allaha sıgındım Vermiyorsa Vardır bir bildiği Eşin ile Mutluysan Seni.Seviyor değer veriyor bu Durumdan dolayı problem yasatmıyorsa Sıkma kendini.Esinde bir problem olabilir böyle yaparsan eğer Esin büyük psikolojik sorunlar yasar! Bütün Tahlillerini Yaptır...esinde yaptırsın.
Olmuş mu ay sevindimÇok güzel bir kızın oldu![]()
Eski konuymuş inşallah konu sahibi bebeğine kavuşmuşturVajinusmus tedavisi görürken bir markete çocuk ürünleri gelmişti bende bebek küveti, biberon gibi birçok çocuk eşyası almıştım o ay tedavim sonuçlandı 1 ay sonrada hamile kalmıştım belki de sizin de öyle olur
Büyütmüş bileEski konuymuş inşallah konu sahibi bebeğine kavuşmuştur