- 5 Temmuz 2014
- 1.332
- 1.028
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel günlerde kullanın cok güzeller.İlk sayfadaki ilk nevresim takımını cok beğendim hangi marka acaba.
Teşekkür ederim canımTaç markası o nevresimin
![]()
kuzenmle biz kahve delisiyizdir :) 2 sene önce kuzenim bana fincan takımı aldıNasıl yaniii![]()
kuzenmle biz kahve delisiyizdir :) 2 sene önce kuzenim bana fincan takımı aldıevime ilk hediye diye
ama ben bekarım bir damat adayı yok ve evimde yok
![]()
hahaha oda çeyzime koyayım diye almışNe güzel işte bundan ala hediye mi olurBayılırım öyle hediyelere
Dursun kenarcıkta damat bulunur elbet
![]()
hahaha oda çeyzime koyayım diye almışbr ara evden ekmekti kıyma idi diye çıkıp çeyzime nevresim takımı çaydanlık vs alan bir annem var.
evt cnm benzer zevklerimiz :) bazen bana beğendirir annem giyecek alacaksa kendine yada benim alacğmı o beğenir falan :)Ne güzel işte ben de anneme kızardım alır diye önceden ama şimdi iyi ki almış diyorum yaBir de zevklerimiz acayip örtüşür annemle
Sizin de öyle mi
evt cnm benzer zevklerimiz :) bazen bana beğendirir annem giyecek alacaksa kendine yada benim alacğmı o beğenir falan :)
:)O zaman çok iyi diğer türlü zor olurduben de arkadaşlarıma, kuzenlerime doğum gününde falan çeyizlik hediyeler alıyorum yaşasın çeyiz
![]()