olmayan kv , kp derdi ?

Ya hakkaten ben de bayadır bunu düşünüyorum. Ne kadar çok büyük sorunları olan insanlar var, acaba bütün kadınlar bunları yaşıyor mu? Bunun istatistiği nedir? Sosyologlar takılsın burda bolca :KK70: Bir de herkes boşan ayrıl , boşver, terket fln diyor. Ben bir insana böyle bir akıl vermekten çok korkarım mesela :)) Bazen korkutucu olabiliyor. Ama bir yandan da destek işte, ne bileyim.
benim gibi olanlar varmış sevindim :)

Burası cidden olumsuz etkiliyor. Çok ayrıntı, fesat düşünen üyeler de var. O yorumları görünce ben mi çok safim acaba diye düşünüyorum. Resmen eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyor burası. Fazla okumamak gerek aslında.
Ben nisanliyim da bir konuda kayinvalidemi cok seviyorum, o da beni cok sever demistim.
Sen gorursun evlen de neler olacak, o kadin sana neler neler yapicak... dedi herkes. Hayir oyle degil dedikce ben kotu oldum yine.
Tamam kimseyi %100 taniyamayiz ama bu kadar fesat ve pesin hukumlu olmanin ne geregi var.
Kayinvalidem ikinci annemdir benim icin,
Cok sukur Allah'im bozmasin.

Bence önemli bi detay. Evlenmeden önce aileyi de dikkate almak gerekiyor bence. Sadece kv kp değil görümce kayınbirader vs. Hepsi çok önemli. :KK70:
Ama daha önemlisi eş adayının açsana saygı duyması ve seni kimseye karşı ezdirmemesi.

Ben etkilenmiyorum bu tip konulardan. Belki de bu rahatlik evlenmeyecek olmamdan kaynakliyordur. :KK45:

Sunu biliyorum bi gun evlenecek olsam, o kisi benim icin dogru kisidir ve annesine babasina saygi duymak zorundayim fakat kardesleri bu saygiyi hak etmek zorunda.

Son düzenleme:
Arkadasim soyle dusun. Insanlar genelleme yapip butun kayinvalideler ve kayinpederler kotu diyorlar. Aslinda oyle bir sey yok. Yani insan kayinvalide veya kayinpeder olunca kotu olmuyor. O insan zaten kotu niyetli ve empati yapamayan dusuncesiz bir insandir. Yani benim etrafimda duydugum kotu dedikleri kayinvalideler hep ya kendi kardesleriyle de sorun yasiyorlar ya da kendi evlatlariyla da sorun yasiyorlar. Cunku onlar zaten iyi niyetli olmayan dusuncesiz insanlardir. Ve ilerde kayinvalide veya kayinpeder olunca gelinine veya damadina da bu sekilde davranir. Ve malesef kotu kayinvalide veya kayinpeder olurlar. Ama dedigim gibi bu kendi karakterlerinden kaynaklaniyor. Ve evet ilerde belki de kayinvaliden veya kayinbabanla sorun yasayabilirsin ama dedigim gibi farkedeceksin ki bu kisiler sadece sana degil bir cok kisiyle sorunlu olacaktir. Hatta kendi evlatlarina bile. Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi.

Lutfen ama lutfen insanlari genellemeyin. Iyi niyetli ve dusunceli olan anne babalara karsi on yargili olmayin. Biz de bir gun kayinvalide olacagiz. Empati yapalim lutfen...

Oradan bakınca deli gibi görünebilirim hatunlar çünkü zaten kendimi kafayı yemiş olarak gördüğüm için mesaj attım.
KK da %90 hatta %99 takıldığım yer burası e burada konular a malum kendimi alıkoyamıyorum buradan belki inanmazsınız tarifsiz bir zevk alıyorum ama her kötü şeyin kötü bir yanı olduğu gibi bunun da var.

Kendimi şu yüzden hasta gibi hissediyorum.Tanıştığım her erkekte (flört ttiğim diyelim) önce anne babasını düşnüyorum acaba müstakbel kaynana söyle mi böyle mi sanki hepsi kötü lanet biriymiş iki yüzlüymüş bizi ayıracamış gibi dikkat çekmek istiyorum ortada asevgili bile yokken bunlar aklıma geliyor beni bundan kurtarın lütfen :KK43:
gülesim geldi :P
naptın yahu
buralarda çok konu okudun diye mi böyle oldun ki:) bende de aldatılma korkusu oluştu doğrusu ...nasıl çözülür bunlar bilemedim:KK51:

Back
X