olmayan pantolon

yrmbraralk

yaşamak için ye :)
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
259
0
16
Adana
kızlar çok kötüyüm
bugun okul ıcın sözlumle pantolon almaya gıttık..
en az 30 magazaya grdık ve olmadı
her kabınden aglayarak cıktım.. sözlüm yanımdayken görevlılerın bayan maalesef sızın ıstedıınız beden kalmamıs demesı bıle dokundu..
neden onunla gıttıysem !!
cok kötuyum sabahtan berı aglıyorum bulamadan eve dondum aslında bulunmıycak bı bedende degılım 78 kıloyum ama yok bulamadım.. hele sözlum yanımdayken rezıl oldum rezıl.. cok kötüyüm ya ne bulduysam yedım sınırımdn (

sıkılma bu kadar canım kilo dediğin verilir :26: boyun kaç, kaç bedensin :26:

açtığın o güzel diyet topiğinden sonra bu açtığın konu oldumu sence
kendine gel lütfen, ne var yani ne rezil olması sözlün seni seviyor ki yanında hem kilolu da değilsin fazla.

inanmazsan başaramazsın. sinirlendiğinde yemek yemek yerine sade kahve iç sakinleştirir ve tokluk hissi verir.

Rezillikle ne alakasi varki allah allah o senle bir yola cikmia ilerde bebiste olcak ozaman sisip sisip durucaksin kiloyla olsaydi bu rezillik ooooo hic sikma canini ama 78 179 180 degilsen fazla bir kilo sen pantolono degil sagligina uzul bosver kilo vermeye bak bolbol su ic ve yuru alisverisede evlenene kdr tek git bence sikma canini

Bnde cok yasadm o dönemlerde. Cok can sıkıcı anlayabiliyorm. Uzulme . Ama spor salonuna yazil bnce. Bnde oyle yapmistm. Dugune kdr zayiflamstm. Snra hamile kaldm. Cok kilo almadm. 9kilo fln almstm. 40gunde verdm. Ama snra hepsni geri aldm (( o yuzdn hiiicccnkafana takma.

sıkılma bu kadar canım kilo dediğin verilir :26: boyun kaç, kaç bedensin :26:

ya ben cok duygusalım cok ama cok zoruma gıttı 10 pantolonla gırdıgım kabınden hıc bı sey alamadan cıktım ve bu tum magazalrda oldu.. 1.76 42-44 arası gıyıyorum basenler ck genıs :S

evet bundan snra denerım kahveyı ama gozum dondumu donuyor ıste...

Öncelikle geçmiş olsun . Ağlama lütfen . Biraz hassas davranmış olabilirsin . boyun kaç ? kaç beden giyiyorsun

sanırım evet hassas davrandım cok duygusalm..
1.76 42 44 arası gıyıyorum ama magazalrda hep kalıp dar kalcama kadr cıksada sonrası olmuyor..

cok tesekkur ederım. zaten 1 haftaya yakındır dıyetteym 1 kg verdım evlenmemıze cok var daha okuyorum ve o nereye gıtsem benle gelmek ıstıyor..

cok tesekkur ederım ama uzulmemek elde degıl benden zayıf ya off yanında ırı duruyorum neyımı sevıyo zaten bılmıorum herkes onun pesnde o benım.. takmamaya calısıyorum... cok sagolun

herkese cok tesekkur ederım bır nebze de olsa gectı ve hırslandım ama o anlar aklıma geldıkce... offffffffff

Ooo maşalllah ne boy var sende canım,veririsin yahu manken gibi olursun.Sevdiceğinde bunun farkındadır zaten hiiç üzme kendini :) Onlar suclu o beden pantolon orda olmalıydı!:)

yakında eşimle ilk kot pantolon alışverişine çıktığımızda yaşayacağım durum...

maa$allah selvi boyluymu$un :)
bencede magazanin sorunu , xxxxl deil ki mubarek alt tarafi L yada XL olur sana
bide $oyle du$un
ellerine kalmami$ olmasi o beden çok satiliyor anlamina geliyor
yani turk kadini normlrina uygunsun sen , herkes gibisin :)

teşekkür ederim
yok 42 44en buyugu oluyoryanı xl ya da xxl
kalanda olmadı basenden yukarı gecmedı
oylede..bırazda mutsuzlugum sözlümün yannda koocamann durmak..

teşekkür ederim
yok 42 44en buyugu oluyoryanı xl ya da xxl
kalanda olmadı basenden yukarı gecmedı
oylede..bırazda mutsuzlugum sözlümün yannda koocamann durmak..

kocaman derken
sevgilinin boyumu kisa

erkekler dugunden sonra kilo aliyor genelde
sende ona çok yemek yedirip kilo aldirirsin e$itlenirsin kendin yeme ama :)

kocaman derken
sevgilinin boyumu kisa

erkekler dugunden sonra kilo aliyor genelde
sende ona çok yemek yedirip kilo aldirirsin e$itlenirsin kendin yeme ama :)

haha hayır ben 1.76 o 1.78ama o zayıf ben kılolu..
o benden cok fazla yıyor mesela ben 1 menu yıyorsam o duble menu yıyor ya da 2 menu ama almıyor.

176 boya 78 kg olan birinin 44 giymesi :26: Bence çok yani sizin 40 beden giymeniz lazım. Arkadaşım 172 85 kiloya 42 giyiyor ben 162yim 80e 44 giyiyorum ki basenlerimin maşallahı var :26:

176 boya 78 kg olan birinin 44 giymesi :26: Bence çok yani sizin 40 beden giymeniz lazım. Arkadaşım 172 85 kiloya 42 giyiyor ben 162yim 80e 44 giyiyorum ki basenlerimin maşallahı var :26:

basenlerım ve kalcam genıs
yalan soylemedıgıme gore :) valla ben42 44 gıyıyorum ınsandan ınsana degısır helede ırı kemıklıyım.
bılemıycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…