- Konu Sahibi yrmbraralk
-
ya ben bir beş kilo versem tam süper olacak biliyo musun..
benim de sorun basenler ve tıpkı senin gibi kilom boyumdan 2 fazla :26:
basenlerım ve kalcam genıs
yalan soylemedıgıme gore :) valla ben42 44 gıyıyorum ınsandan ınsana degısır helede ırı kemıklıyım.
bılemıycem.
anladım ben öyle algılamısımben yalan söylüyorsunuz anlamında söylemedim boyunuza şaşırdım sadece demekki sıkı değilsiniz spor yapın
42-44 Beden Bulunabilir Aslında Ama Kalıplar Çoğunlukla Dar Oluyor Yaaa Haklısın Bu Konuda Artık Gerçek Bedenler Yok Bakıyorum 40 Diyor Ama 36 Beden Görünümünde Şaka Gibi İnsanlar Giderek Şişmanlıyorken Kalıpların Küçülmesi Niye?
Ben Pantolonda 40 Giyiyorum Zorlanıyorum Açıkçası Basen'den Geçse Bel Bol Geliyor Kaç Tane Kot Pantolon Almak İçin Gittim Denedim Olmadı Geldim :44: Üst Kısmım Meçhul Her Beden Giyebiliyorum
Ben Artık Beden Kısmına Bakıyorum Gözümle ÖlçüyorumOna Göre Deniyorum
5 kılo mu ondan kolayı mı var yahu hemen baslasan cogu odemdır zaten 1 aydan kısa surede gıder :)
kilo sıkıntınız varsa normal magazalarda zaman kaybetmeyın yada tek cıktıgınızda bakın oralara.buyuk beden satan fırmalar var onlardan deneyebılırsınız.nerde yasıyorsunuz bılmıyorum ama lc waıkıkı,marks and spencer yada defactoda bıle cok rahat bulabılırsınız bu kadar sıkmayın canınızı.ekol on var mesala hatta boynerde bıle var zaman zaman goruyorum secılın yada selen gıyımın kıyafetlerınden orda.ben 44 gıyorum bazen 46 oluyor.kot alacaksanız eger us poloda bıle var 32 beden ,benım basen degıl gobek kısmında fazlalıgım o yuzden kotta en cok waıkıde rahat edıyorum yuksel bel oluyor orda cunku.
oooo boyun şahane,o kadar şişman göründüğünü zannetmiyorum.
160 boyu olup 62-63 kg olan bir sürü bayan biliyorum,onlar bile aşırı görünmezken senin göründüğünü hiç zannetmiyorum.
(o boydaki arkadaşlar yanlış anlamasın,gördüğüm örnek o sadece)
uğraştığına da eminim,biraz kilo verince manken gibi olursun.
aynı durumu ben bugün yaşadım.hamileyim lohusa pijaması alcam beden yok nereye gitsem s beden L beden..ya hiçmi kilo almıyo kimse hamileyken..bende çok kötü oldum..hamile hamile insanın moralini bozuyolar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?