Olmayan seyi hissetmek

Ailem ilac almama musade etmez ben istiyorum ama. Psikologlarda ates pahasi mecbur kafayi yiycez
Ne saçma bahaneler. Ailen hayatının her anında yanında mi? Pekala devlet Hastanesi'ne gidip doktor ile konuşup eczaneden ilaç alabilirsin. Ailen içtiğin ilacı nereden bilsin? 18 yaşından büyüksen ailenin e nabizindan da siliniyorsun,ruhlari bile duymaz.
Ayrıca psikologlar ateş pahası değil. Kaç yere telefon acip fiyat öğrendiniz de bu kanıya vardınız?
Benim terapistim 150 TL mesela sadece.
150 TL asla biriktiremeyeceginiz bir para mı? Hiç sanmıyorum.
Kaldı ki devlet hastanesi psikiyatri ücretsiz.
Problemden kurtulmaya calismak yerine bahanelerle siginacaksaniz ne diyebiliriZ ki?
'evet hissediyorsan doğrudur,erkek arkadaşını aldatmissin' diyeyim bari

Geçmiş mesajlarına baktım da üçünün de birleştiği nokta üstünden iki adet geçtiği halde sürtünmeden hamile kalıp kalamayacagi.
Yani doğru bir yere parmak basmıssin, ben de kibledim.
Abla bu sitede bu sekilde hamile kalabilecegini dusunen sadece bizizdir diye dusunmuyorum gercekten sacma sapan tespitler

Oncelikle kirici yorum yapmayin lutfen. Ben nisanlimi aldatmamama ragmen ona hic sadakatsizlik gostermeme ragmen gecmisimle onu aldatmisim gibi geliyo. Normalmi?
Düşüncede mı aldatıosunuz.Zira bu kanıya nasıl vardınız?

Ne saçma bahaneler. Ailen hayatının her anında yanında mi? Pekala devlet Hastanesi'ne gidip doktor ile konuşup eczaneden ilaç alabilirsin. Ailen içtiğin ilacı nereden bilsin? 18 yaşından büyüksen ailenin e nabizindan da siliniyorsun,ruhlari bile duymaz.
Ayrıca psikologlar ateş pahası değil. Kaç yere telefon acip fiyat öğrendiniz de bu kanıya vardınız?
Benim terapistim 150 TL mesela sadece.
150 TL asla biriktiremeyeceginiz bir para mı? Hiç sanmıyorum.
Kaldı ki devlet hastanesi psikiyatri ücretsiz.
Problemden kurtulmaya calismak yerine bahanelerle siginacaksaniz ne diyebiliriZ ki?
'evet hissediyorsan doğrudur,erkek arkadaşını aldatmissin' diyeyim bari
Sizde benim gibi hassas bir dönemden gectiyseniz beni anlamanizi beklerdim. Bu ilaclar kirmizi receteyle veriliyo ve sizin bir sekile onunuze cikiyo. Ek olarak sert cikmanizi gerektirecek bisey yok ogrenciyim ve para biriktirmem zor. Dalga gecer gibi oyle diyeyim bari demeniz bile beni etkiliyo. Kotu amacla yazmamis olabilirsiniz ama lutfen anlayisli olun

Abla bu sitede bu sekilde hamile kalabilecegini dusunen sadece bizizdir diye dusunmuyorum gercekten sacma sapan tespitler
Muneye bildirdik, eger yarın üç hesabin da gri olursa tespitler doğru demektir, ama hala yazmaya devam ediyorsan bir daha kimse fake demez, merak etme.
Zaten daha yeni kankam fake çıktı, kırgınım KK'ya 😂😂

Muneye bildirdik, eger yarın üç hesabin da gri olursa tespitler doğru demektir, ama hala yazmaya devam ediyorsan bir daha kimse fake demez, merak etme.
Zaten daha yeni kankam fake çıktı, kırgınım KK'ya 😂😂
😟 Hala olayi tam anlamadım ama hayirlisi. Burada ek hesap acip oradan dert anlatacak kadar halim olsa keske

Hayir. Sanirim konu benim psikolojimle ilgili..
O zaman çözum bellı .Hepımız gecmıste bıseyler yasadık.Ama yenı bırı gırınce hayatımıza eskılerı hatırlamamalıyız.Adı uzerınde eskı

Sizde benim gibi hassas bir dönemden gectiyseniz beni anlamanizi beklerdim. Bu ilaclar kirmizi receteyle veriliyo ve sizin bir sekile onunuze cikiyo. Ek olarak sert cikmanizi gerektirecek bisey yok ogrenciyim ve para biriktirmem zor. Dalga gecer gibi oyle diyeyim bari demeniz bile beni etkiliyo. Kotu amacla yazmamis olabilirsiniz ama lutfen anlayisli olun
Ne kırmızı reçetesi ya? Bu kadar kulaktan dolma olma lütfen. Ağır şizofren falan olman lazım sanırım kırmızı receteli ilaç alman icin. Bunlar normal, anksiyiteyi rahatlatacak ilaçlar. 9 sene önce reçetesiz bile almisligim vardı. Öyle kırmızı recete, alınca binlerce yan etki göreceğin şeyler degil.. bir ömür boyu karşınıza falan da çıkmıyor , bunca yanlış bilgiyi size peşisira adetler görmenize rağmen yine de 2 ay önceki sürtünmeden hamile kalabileceğinizi söyleyen kaynaklar mi söyledi? İnternetin kötü tarafı, yanlış bilgi çok çabuk yayılıyor.
Alt tarafı anskiyite ilacı, alt tarafı panik bozukluk ilacı , hiç de sandığınız gibi bir şey degil. Hatta nurofenden farkı yok. Nasıl ki nurofen içmeniz karşınıza çıkmıyorsa, hafif bir anksiyite ilacı içmeniz de bir ömür boyu karşınıza çıkmaz. Benim mesela 9 yıldır karşıma cikmadi, bundan sonra da ölene kadar çıkmaz,çünkü bu dediğiniz çok saçma.
Ayrıca psikologa gitmeye paranız yoksa devlet hastanesi psikiyatri ücretsiz. Neden çözüm yerine bahane arıyorsunuz?

Ne kırmızı reçetesi ya? Bu kadar kulaktan dolma olma lütfen. Ağır şizofren falan olman lazım sanırım kırmızı receteli ilaç alman icin. Bunlar normal, anksiyiteyi rahatlatacak ilaçlar. 9 sene önce reçetesiz bile almisligim vardı. Öyle kırmızı recete, alınca binlerce yan etki göreceğin şeyler degil.. bir ömür boyu karşınıza falan da çıkmıyor , bunca yanlış bilgiyi size peşisira adetler görmenize rağmen yine de 2 ay önceki sürtünmeden hamile kalabileceğinizi söyleyen kaynaklar mi söyledi? İnternetin kötü tarafı, yanlış bilgi çok çabuk yayılıyor.
Alt tarafı anskiyite ilacı, alt tarafı panik bozukluk ilacı , hiç de sandığınız gibi bir şey degil. Hatta nurofenden farkı yok. Nasıl ki nurofen içmeniz karşınıza çıkmıyorsa, hafif bir anksiyite ilacı içmeniz de bir ömür boyu karşınıza çıkmaz. Benim mesela 9 yıldır karşıma cikmadi, bundan sonra da ölene kadar çıkmaz,çünkü bu dediğiniz çok saçma.
Ayrıca psikologa gitmeye paranız yoksa devlet hastanesi psikiyatri ücretsiz. Neden çözüm yerine bahane arıyorsunuz?
Ya tesekkur ederim evet ben fazla evhamli biriyim kabul ediyorum ama neden bu kadar kiziyosunuz anlam veremiyorum konusmayi denerim gidip tamam

Ya tesekkur ederim evet ben fazla evhamli biriyim kabul ediyorum ama neden bu kadar kiziyosunuz anlam veremiyorum konusmayi denerim gidip tamam
Çünkü basit bir adım atıp kurtulmak varken saçma sapan bahanelere sığınıp yıllarını gereksiz stres ile çürütmeni istemiyorum

Çünkü basit bir adım atıp kurtulmak varken saçma sapan bahanelere sığınıp yıllarını gereksiz stres ile çürütmeni istemiyorum
Gidicem özele bi sekilde teswkkur ederim . Peki sey sorucam bu hastaligin mide krampi bulantisi ve kalp agrisi yapma ihtimali varmi

Oncelikle kirici yorum yapmayin lutfen. Ben nisanlimi aldatmamama ragmen ona hic sadakatsizlik gostermeme ragmen gecmisimle onu aldatmisim gibi geliyo. Normalmi?
Geçmişinizle mi ? Hepimizin bir geçmişi var hiçbirimiz oturup belli bir kişiyi hayatımıza girsin diye beklemiyoruz geçmişte ne yaparsanız yapın şimdiki kişi aldatmakla ilgisi ne. ?

Gidicem özele bi sekilde teswkkur ederim . Peki sey sorucam bu hastaligin mide krampi bulantisi ve kalp agrisi yapma ihtimali varmi
Psikoloji insana her belirtiyi gösterebilir. Misal, okula gitmemek icin ailene 'hastayim' dersen yattığını yerde ateşin çıkar ya, o hesap. Ya da bulustugun insan koronali çıkarsa eve gelip soğuk terler doker, tüm belirtileri yaşarsın. Benim iş yerinde korona salgını cikinca koku alma duyusunu yitirdiğini söyleyen arkadaşım bile vardı, sonra testi negatif çıktı da bir anda geçti,korona zannettiği tüm belirtileri. Ya da aynı sekilde sen sadece anksiyiten olduğu için kendinde fake hamilelik belirtileri buluyorsun..
İşte bunlar hep psikolojik şeyler. Yani psikoloji insana her belirtiyi verir. Yeter ki o durumun sende olduğuna inansin:)
Ayrica stres genelde mideye ve bagirsaklara vurur. Aynı zamanda stres nefes darlığı da yapar , düzgün nefes alamamak da kalpte, sanki bir bıçak saplamis gibi keskin bir ağrı yapabilir. Benim de eskiden çok olurdu, checkupa girip eko bile çektirdim, kalbim sapasağlam, nefes testi verdim, ciğerlerim on numara...Neyse ki zamanla daha gamsız bir insan oldum da artık daha az nefes darlığı yaşıyorum.

herkesin bi geçmişi var o zaman senin gibi düşünse herkes birbirini aldatmış olur bunları düşündükçe sadece kendine zarar verirsin

Hayir ama hatirlamadigim bazi seyler var sanki eksik anlattim gibi hissediyorum

hatırlamadığınız geçmiş nasıl

psikolojik rahatsızlığınız mı var

yani ben ilkokuldaki aşkımı hatta ona ilişkin kurduğum hayalleri dahi hatırlıyorum da

ilerleyen yaşlardaki her aşık olduğum kişiyi, aradaki yakınlığı, yakınlaşmayı vs vs

Back
X