Olmayan seyi hissetmek

Siz geçmişi noktasına virgülüne kadar incik cıncık herşeyini anlatmak zorunda değilsiniz...Örnek veriyorum beraberlik yaşamışsınızdır belki bir çok kişiyle,sayısını tam vermek sizin mahreminiz ne gerek var?
Sanki karşınızdaki kişinin size karşı hep dürüst olduğu ve olacağı garanti.Bence biraz kendinizi sevip izin vermeyin böyle düşüncelere.
Aslinda ona bunu belli etmiyorum gucsuz gorunmemek İcin sadece boyle hissediyorum bende dogru olmadigini biliyorum

Hayir ama hatirlamadigim bazi seyler var sanki eksik anlattim gibi hissediyorum

Mesela ne? Eski sevgilinin kaç dakikada geldiği mi? İlk sevgilinizin elini kaç dakika tuttuğunuz ve avuçlarınızın terleyip terlemediği mi? Anlatmayın zaten ayrıntıları ne münasebet yahu. Eksik anlatmak ne demek? Tam anlatmaya gerek var mı ki?

Hatırlamadığınız ayrıntılar kızlık zarı ameliyatı değilse anlatmanıza lüzum da yok. Hani, ya tamamen unutmuşum o çatala nasıl çıktım, minnak zar nasıl dikildi çıkıp gitmiş aklımdan mevzusu yoksa yine diyorum anlatmayın zaten.

Mesela ne? Eski sevgilinin kaç dakikada geldiği mi? İlk sevgilinizin elini kaç dakika tuttuğunuz ve avuçlarınızın terleyip terlemediği mi? Anlatmayın zaten ayrıntıları ne münasebet yahu. Eksik anlatmak ne demek? Tam anlatmaya gerek var mı ki?

Hatırlamadığınız ayrıntılar kızlık zarı ameliyatı değilse anlatmanıza lüzum da yok. Hani, ya tamamen unutmuşum o çatala nasıl çıktım, minnak zar nasıl dikildi çıkıp gitmiş aklımdan mevzusu yoksa yine diyorum anlatmayın zaten.
Dogru diyosunuz. Kimseyi ilgilendirmez

kimsenin geçmişi, kimseyi ilgilendirmez.
insanlar geçmişte hatalar da yapabilir çok iyi şeylerde. ama geçmişte kalmıştır artık.
hayat bugündür. ve nişanlınızla başlayan günden öncesi onu asla ilgilendirmez.

Sizde benim gibi hassas bir dönemden gectiyseniz beni anlamanizi beklerdim. Bu ilaclar kirmizi receteyle veriliyo ve sizin bir sekile onunuze cikiyo. Ek olarak sert cikmanizi gerektirecek bisey yok ogrenciyim ve para biriktirmem zor. Dalga gecer gibi oyle diyeyim bari demeniz bile beni etkiliyo. Kotu amacla yazmamis olabilirsiniz ama lutfen anlayisli olun
Nerde önünüze çıkacak Allah aşkına.CIA ya da FBIda işe mi gireceksiniz?Milyonlarca insan ilaç kullanıyor.

Oncelikle kirici yorum yapmayin lutfen. Ben nisanlimi aldatmamama ragmen ona hic sadakatsizlik gostermeme ragmen gecmisimle onu aldatmisim gibi geliyo. Normalmi?
yorumları okumadan direk yazıyorum
bu konuyu bir kez daha acmistiniz ve ilac kullanmaniz gerekiyordu dimi

Psikoloji insana her belirtiyi gösterebilir. Misal, okula gitmemek icin ailene 'hastayim' dersen yattığını yerde ateşin çıkar ya, o hesap. Ya da bulustugun insan koronali çıkarsa eve gelip soğuk terler doker, tüm belirtileri yaşarsın. Benim iş yerinde korona salgını cikinca koku alma duyusunu yitirdiğini söyleyen arkadaşım bile vardı, sonra testi negatif çıktı da bir anda geçti,korona zannettiği tüm belirtileri. Ya da aynı sekilde sen sadece anksiyiten olduğu için kendinde fake hamilelik belirtileri buluyorsun..
İşte bunlar hep psikolojik şeyler. Yani psikoloji insana her belirtiyi verir. Yeter ki o durumun sende olduğuna inansin:)
Ayrica stres genelde mideye ve bagirsaklara vurur. Aynı zamanda stres nefes darlığı da yapar , düzgün nefes alamamak da kalpte, sanki bir bıçak saplamis gibi keskin bir ağrı yapabilir. Benim de eskiden çok olurdu, checkupa girip eko bile çektirdim, kalbim sapasağlam, nefes testi verdim, ciğerlerim on numara...Neyse ki zamanla daha gamsız bir insan oldum da artık daha az nefes darlığı yaşıyorum.
Merhaba son paragrafta yazdığınız bütün olayları bende yaşıyorum.Az önce kalbim bir agirdi dedim kalp krizi geçiriyorum.Bu aralar çok zor durumdayim sürekli ölüm korkusu var.İlacsiz atlatayim diyorum ama olmayacak galiba

Merhaba son paragrafta yazdığınız bütün olayları bende yaşıyorum.Az önce kalbim bir agirdi dedim kalp krizi geçiriyorum.Bu aralar çok zor durumdayim sürekli ölüm korkusu var.İlacsiz atlatayim diyorum ama olmayacak galiba
Kendine işkence etme, bir psikiyatre görün bence. İlaç seni rahatlatacaktir.
Bizim ülkede çok saçma bir algı var maalesef. Vücuda inanılmaz zararları olan,tüm bagirsak florasını bozan, sağlık bakanlığınca bas bas bagirilip 'zorunlunlu olmadikdikca kullanmayin' denilen antibiyotikleri şeker niyetine atıyor insanlar ağızlarına, disi iltihaplanan,ateşi çıkan, hatta güneş yanığı olan antibiyotik içiyor. Aynı insanlar 'psikolojik ilaçlar Seni uyutuyor yaa' diyor, miletin tedavisine engel oluyor:))

Kendine işkence etme, bir psikiyatre görün bence. İlaç seni rahatlatacaktir.
Bizim ülkede çok saçma bir algı var maalesef. Vücuda inanılmaz zararları olan,tüm bagirsak florasını bozan, sağlık bakanlığınca bas bas bagirilip 'zorunlunlu olmadikdikca kullanmayin' denilen antibiyotikleri şeker niyetine atıyor insanlar ağızlarına, disi iltihaplanan,ateşi çıkan, hatta güneş yanığı olan antibiyotik içiyor. Aynı insanlar 'psikolojik ilaçlar Seni uyutuyor yaa' diyor, miletin tedavisine engel oluyor:)
Dediğim.gibi iskence ediyorum .ben karşı değilim en kısa zamanda kullanmaya baslayacagim

Oncelikle kirici yorum yapmayin lutfen. Ben nisanlimi aldatmamama ragmen ona hic sadakatsizlik gostermeme ragmen gecmisimle onu aldatmisim gibi geliyo. Normalmi?
normal degıl..hatta anormal..gecmıste o yoktu sonucta

Back
X