Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesin bir geçmişi vardır, karşı tarafta buna saygı duymalı.Oncelikle kirici yorum yapmayin lutfen. Ben nisanlimi aldatmamama ragmen ona hic sadakatsizlik gostermeme ragmen gecmisimle onu aldatmisim gibi geliyo. Normalmi?
Çok guzel bızede haner ver canım .Gidecegim
O zaman kimseyle evlenme beybisu ölene kadar bekar kalOncelikle kirici yorum yapmayin lutfen. Ben nisanlimi aldatmamama ragmen ona hic sadakatsizlik gostermeme ragmen gecmisimle onu aldatmisim gibi geliyo. Normalmi?
Cok tesekkur ederim gerçekten cok guzel aciklama yaptiniz dediginizi en kisa surede yapip doktora gidecegim insallah gecer bu meretPsikoloji insana her belirtiyi gösterebilir. Misal, okula gitmemek icin ailene 'hastayim' dersen yattığını yerde ateşin çıkar ya, o hesap. Ya da bulustugun insan koronali çıkarsa eve gelip soğuk terler doker, tüm belirtileri yaşarsın. Benim iş yerinde korona salgını cikinca koku alma duyusunu yitirdiğini söyleyen arkadaşım bile vardı, sonra testi negatif çıktı da bir anda geçti,korona zannettiği tüm belirtileri. Ya da aynı sekilde sen sadece anksiyiten olduğu için kendinde fake hamilelik belirtileri buluyorsun..
İşte bunlar hep psikolojik şeyler. Yani psikoloji insana her belirtiyi verir. Yeter ki o durumun sende olduğuna inansin:)
Ayrica stres genelde mideye ve bagirsaklara vurur. Aynı zamanda stres nefes darlığı da yapar , düzgün nefes alamamak da kalpte, sanki bir bıçak saplamis gibi keskin bir ağrı yapabilir. Benim de eskiden çok olurdu, checkupa girip eko bile çektirdim, kalbim sapasağlam, nefes testi verdim, ciğerlerim on numara...Neyse ki zamanla daha gamsız bir insan oldum da artık daha az nefes darlığı yaşıyorum.
Tani konmus bir rahatsizligim yok ama muhtemelen var...hatırlamadığınız geçmiş nasıl
psikolojik rahatsızlığınız mı var
yani ben ilkokuldaki aşkımı hatta ona ilişkin kurduğum hayalleri dahi hatırlıyorum da
ilerleyen yaşlardaki her aşık olduğum kişiyi, aradaki yakınlığı, yakınlaşmayı vs vs
Bilmiyorum gercekten normal degil biliyorumneden öyle hissediyorsunuz ?
Tabi ki normal değil.
Alacagim inşallah bu yazpek normal bir hareket gibi gelmedi bana inşallah destek aldıktan sonra işe yarar
Geçmişinde yaşadığın şeyler orada kaldı bitti gitti. Geçmişe dönük yaşamak sana böyle hissettiriyorOncelikle kirici yorum yapmayin lutfen. Ben nisanlimi aldatmamama ragmen ona hic sadakatsizlik gostermeme ragmen gecmisimle onu aldatmisim gibi geliyo. Normalmi?
Birlikteyken hep sadik oldum biri bana boyle dese derdimki sacmalama ama isteherkesin bir geçmişi vardır, karşı tarafta buna saygı duymalı.
aldatmak birlikteliğin varken yapıyorsan aldatmadır.
Bilmiyorum bugün soyle bi dusundum kendimden midem bulanıyo ve fiziksel olarak gercekten bulaniyo
Evet ama cesaret edemedim pekOndan onceki hayatiniz sizi ilgillendirir.
O hayatinizdayken bir sey yaptiysaniz iste ozaman aldatmis olursunuz.
Psikologa falan gitmeyi dusundunuz mu?
Onun tarafindan bir sıkıntı yok cok sukur sıkıntı bende biraz...Bunu dize hissettiren nişamşınız olabilir mi
Sürekli bir gecmiş ve namus baskısı yapıyorsa insanı kendine bile şüphe ettirir böylesi.
Dikkatlı olun bu adamın size saygısı ve güveni var mı?