Olmayan seyi hissetmek

Oncelikle kirici yorum yapmayin lutfen. Ben nisanlimi aldatmamama ragmen ona hic sadakatsizlik gostermeme ragmen gecmisimle onu aldatmisim gibi geliyo. Normalmi?
herkesin bir geçmişi vardır, karşı tarafta buna saygı duymalı.

aldatmak birlikteliğin varken yapıyorsan aldatmadır.

Ondan onceki hayatiniz sizi ilgillendirir.
O hayatinizdayken bir sey yaptiysaniz iste ozaman aldatmis olursunuz.
Psikologa falan gitmeyi dusundunuz mu?

Bunu dize hissettiren nişamşınız olabilir mi
Sürekli bir gecmiş ve namus baskısı yapıyorsa insanı kendine bile şüphe ettirir böylesi.
Dikkatlı olun bu adamın size saygısı ve güveni var mı?

Siz geçmişi noktasına virgülüne kadar incik cıncık herşeyini anlatmak zorunda değilsiniz...Örnek veriyorum beraberlik yaşamışsınızdır belki bir çok kişiyle,sayısını tam vermek sizin mahreminiz ne gerek var?
Sanki karşınızdaki kişinin size karşı hep dürüst olduğu ve olacağı garanti.Bence biraz kendinizi sevip izin vermeyin böyle düşüncelere.

Kimseye birşey anlatmak zorunda değilsiniz.
Düşünce yapınızı değiştirirseniz hayat sizin için daha kolay olur.

Psikoloji insana her belirtiyi gösterebilir. Misal, okula gitmemek icin ailene 'hastayim' dersen yattığını yerde ateşin çıkar ya, o hesap. Ya da bulustugun insan koronali çıkarsa eve gelip soğuk terler doker, tüm belirtileri yaşarsın. Benim iş yerinde korona salgını cikinca koku alma duyusunu yitirdiğini söyleyen arkadaşım bile vardı, sonra testi negatif çıktı da bir anda geçti,korona zannettiği tüm belirtileri. Ya da aynı sekilde sen sadece anksiyiten olduğu için kendinde fake hamilelik belirtileri buluyorsun..
İşte bunlar hep psikolojik şeyler. Yani psikoloji insana her belirtiyi verir. Yeter ki o durumun sende olduğuna inansin:)
Ayrica stres genelde mideye ve bagirsaklara vurur. Aynı zamanda stres nefes darlığı da yapar , düzgün nefes alamamak da kalpte, sanki bir bıçak saplamis gibi keskin bir ağrı yapabilir. Benim de eskiden çok olurdu, checkupa girip eko bile çektirdim, kalbim sapasağlam, nefes testi verdim, ciğerlerim on numara...Neyse ki zamanla daha gamsız bir insan oldum da artık daha az nefes darlığı yaşıyorum.
Cok tesekkur ederim gerçekten cok guzel aciklama yaptiniz dediginizi en kisa surede yapip doktora gidecegim insallah gecer bu meret

hatırlamadığınız geçmiş nasıl

psikolojik rahatsızlığınız mı var

yani ben ilkokuldaki aşkımı hatta ona ilişkin kurduğum hayalleri dahi hatırlıyorum da

ilerleyen yaşlardaki her aşık olduğum kişiyi, aradaki yakınlığı, yakınlaşmayı vs vs
Tani konmus bir rahatsizligim yok ama muhtemelen var...

Bunu dize hissettiren nişamşınız olabilir mi
Sürekli bir gecmiş ve namus baskısı yapıyorsa insanı kendine bile şüphe ettirir böylesi.
Dikkatlı olun bu adamın size saygısı ve güveni var mı?
Onun tarafindan bir sıkıntı yok cok sukur sıkıntı bende biraz...

Back
X