olmayınca olmuyo :(

Zor ya böylesi..
Dua et bol bol hayırlısını iste.
Nişanlınla sadece aile sorunları varsa evlendiğinizde bi süre daha devam eder ki zaten yeni evlenenler birden afallayıp napıcaklarını bilmiyorlar kavga gürültü oluyor çoğunlukla ama sonra düzen tutturunca pek o kadar sorun kalmıyor.

cnm bn dar açılı değilim tabii karışamam isterse çıplak gezsin ama zorla olan ve süren bi nişanlılık için bari bize gelirken biraz dikkat etse diyorum.

cnm bn dar açılı değilim tabii karışamam isterse çıplak gezsin ama zorla olan ve süren bi nişanlılık için bari bize gelirken biraz dikkat etse diyorum.

Canim kendini onun yerine koy.. Baskalari icin kendini degistirirmisin kim olursa olsun ? Her lafa atliyorum gibi oldu simdi konuda ama...

biz aileler hariç okadar mutluyuz ki asla yüzümüz asılmaz hep güleriz çok iyi biridir kalbimin bi yarısıdır hatta.

Canim kendini onun yerine koy.. Baskalari icin kendini degistirirmisin kim olursa olsun ? Her lafa atliyorum gibi oldu simdi konuda ama...
yazman çok hoşuma gidiyo inan sizle konuşunca çok rahatlıyorum ben.sadece biraz dikkat etsin bari oğlu için.ama bayağıdır kv bnmle konuşmak istiyo bend eonunla.kızım gel açık konuşalm siz ayrılmayın oluruna bakalım dedi bende konuşunca olmadı söylicem anne az dikkatli olalm bari biz evlenene kadar die ya halledicez yada biticek.

canım iyi düşün taşın..tamam evlenirken ailesiyle evleniyosun ama sana ters davranmıyolarsa kıyafetse tek sorun düşün..bende çok açığımdır annemde öyle ananemde.açığız anne tarafı baba tarafı ise kapalıdır cemaatçi diyelim.ben baba tarafından birini sevdim benim başımın açıklığı o kadar sorun yarattıkii bunaldımm dedimkii ben sizin şşalvarınızı başörtünüzü yadırgamıorum herkesinn kendi hayatı sizde yadırgamayın.he noldu ona göre dikkat ettimm yine açığım ama sınırında.aile ilişkilerine gelince onun tarafıda kopuk.bir abla var benden 1-2 yaş büyükk arayıp sormaz bir annesi cana yakındır.bende tabiki kızdım eve askılıyla gelmese kısa kollu giyse daha iyiydi ama yapacak bişi yok.karşı tarafada siz farklı geliyosunuz o taraftan baknca.seninkii bunlara takmıyorsa iyi düşün

Canım şimdi daha iyi anladım yani tamamen kv davranışlarından rahatsız olmuşsunuz ortada bir şey yok
Dünyada milyarlarca insan var hiç birimiz diğerinden olduğundan farklı olmasını bekleyemeyiz
Kötü, kavgacı, fesat olan kadınlardan olsa neyse
Benim çok yakın arkadaşımın annesi de böyle. Benim annemle aralarında 8 yaş var o büyük
Kadın asklı mini giyerdi çok garibime gitmişti ama zamanla tanıdım ona farklı yönden bakmayı denedim
Evlerinde kaldım 2,5 ay bana kendi akrabalarımdan daha iyi baktı
Karşıma geçti bacak bacak üstüne de attı sigara da içti
Yaptığı iyilikler üstünü örttü gitti bu onun seçimi

biz onunla yalnızken çok mutluyuz.kaç defa annemle babamla konuştu biz elifle mutluyuz izin verin nişan takalım diye.nişan taktık gene huzursuzluk oldu nolur izin verin mutlu olalım aileler yüzünden biz mutlu değiliz die bile cesaret gösterdi hep.bilemiyorum ya kafam karışık

Kolsuz giymis bi ona baktim bi anneme...Pardon ama bana gore sekilciligin daniskasi acik giyinenler oturakli olamiyor mu?Yani kadin gelmis 70 yasina sizden izin mi alacakti kolsuz giymek icin.. Ayrica ev alinacak yok altin takilacak yok bana biraz garip geldi yaa birincisi kimseyi kiyafetiyle yargilamam ikincisi 7 yildir evliyim bana ev alacaksin altin alacaksin diye ne esine ne ailesine asla soylemedim soyleyemem de ayip asil bu ...

biz aileler hariç okadar mutluyuz ki asla yüzümüz asılmaz hep güleriz çok iyi biridir kalbimin bi yarısıdır hatta.

Ya şu aileler için iyi anlaşanlar kopuyor gidiyor ya cidden çok kötü ya.
Bi taraf anlayış gösterse sorun olmıcak belkide.
Ailesi hakkında kötü bişey duyuldu mu?
Yada çok mu terbiyesizler?
İnsanlık mı bilmiyorlar ?
Bence sende boşver şu kıyafet durumunu dikkat etsede etmesede kendine..
Bak kaç yaşında kadın belki bi kaç yıla yaşamazsa o zaman bitirdiğine değicek mi?
Dönüp 'AH!' demicek misin bence kesin dersin o kadar seviyorsun dememe gibi bi ihtimalin olmaz.
Zaten kısmetindeyse mutlaka olur sen ne dersen de yada aileler konu komşu ne derse desin olur ama kısmette yoksa nikah masasına oturamadan bile biter.
Kısmet bu işler.
Size gelmemeside iyidir belki bi cingar çıkmaması açısından.
Bacak bacak üstüne atması hoş değil tamam ama ben olsam onun kulağına bi şekilde su kaçırmaya çalışırdım mesela kardeşim varsa onu başta tembihlerim seni uyarıcam kırılma diye sonra o bacak bacak üstüne atar bende derim ayıp ama böyle yapma diye hem oda duyar.
Nişanlın pısırık, anneci bi tip değilse ne güzel !
Bence sakin afayla enine boyuna düşün

Son düzenleme:
ha bak iiliğine bişi demem iyi biri ama sanki zıttına giyer gibi yaptı ona sinirlendim ben.az dikkat etse yüreğim yanmıcak.

nişanlımla altınıda evide birlikte alıcaz cnm çünkü birlikte evlenicez ve yaşıcaz. bnm takıldığım nokta aile yapısı

ayy çok hoşsun çatlak b' cim...

Sen bu yaşında kardeşin vasıtasıyla laf sokmayı düşünüyorsun da,

70 yaşında hemşire emeklisi kadın bunu anlamayacak ,

gelin adayının dediğini yapıp bacağını mı indirecek yani?

Anlar hemde ne anlar...parçalar alim allah kaynana kısmı...

Siz siz olun cin olmadan adam çarpmayın...çarpılırsınız:)))

Son düzenleme:
Kusura bakmada benimde aile ilişkilerim çok iyi degil adet falanda bilmem beni böle kabul eden eder etmeyen keyfi bilir, bende açıgım ue nişanlımın ailesi kapalı ozaman bize gelirken sölimde daha açık giyinsinler hiç dogru bir düşünce degil ayrica 50 kişi biyere gitmeklemi çok iyi aile ilişkisi oluyor herkesin yaşam tarzi bîr olmaz niye böle yazdımı sorarsan bende benzer şeyler yasamdim yani senin ailen gibi düşünüyorlardı ama alıştılar nişanlımla ve ailesiyle çok iyi anlaşıyorum yeterki karşılıklı anlayış olsun böle şeyler yüzünden 8 yılındanmı vazgeçiceksin ilginç

Bir çaresi bulunur elbet canım
Bi uyuyup uyanalım

Bende ona çarparım haa

aksine nişanlım cesaretlidir bnm için ailesine şehir değiştirtti.kv baya önce ilk ayrılık mevzusunda anne seninle bişiler konuşmam gerek nişanlım sen ben ve aileler olarak kırılıp darılmadan dedm.tmm kızım yalnızken konuşalm dedi.bu gecede msj attm anne en yakn zamanda konuşmamız gerek dedm kopucaz nişanlımla aileler yüzünden dedm.tmm kızım en yakın zamanda gel hem otururuz hem konuşuruz dedi.ailem dar açıdan bakıyo evet ama bnide onlar yetiştirdi.yani bn ne kadar genişbaksamda onların gözü ile görebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…