- Konu Sahibi elifcik_45
-
tatlım benm en başta babaannem istemedi snra ailem daha doğrusu annem dolduruşa gelip istemedi nese orta yolu bulup annemi yatıştırdık ben çok rahatsızlanınca kabul etmek zorunda kaldı damadını seviyo sakin saygılı diyo.hatta şöye babannem gitsin dengini bulsun dedi sözüme gelmedi falan o derece.babaanne 2. plan ilk annem babam dedm.ve karşılarına geçip onun ailesi o bizim bu biliyorum bende sevmiyorum davranışlarını kv ama bn nişanlımı seviyorum onunla evlenicem gönlüm ona razı dedim ve bunu annemle babama söyledim ben babamdan çekinmem sevgimi söyleme konusunda.ve saygı duydular ama böyle görüncede tabi yadırgıyolar.hangi açıdan bakıcağımızı sapıttık nişanlımla.Tamam ne güzel yazmışsınız nişanlımlada sorunum yok diye, ama şöyle düşünseniz, mesela kayınvalideniz atıyorum evine arkadaşlarını çağırmış ve size diyorki, sen biliyorsun bizim ailemizin arkadaş çevremizin açık oldugunu, ne var sende bizim yanımızda ona göre giyinsen dese?
Ben o kadına ne laflar ederimmmSiz böyle kendi yanınızdan düşününce güzelde, hatta belki bende sizin yerinizde olsam bende derim ya keşke şöyle böyle yapsa diye. Ama o bayanda demez mi, bilir bu kız bizim çevremizi kılık kıyafetimizi. Bunlar bunca sene sorun olmadıda evlenince mi sıkıntı çıktı? Beğenmiyorsa evlenmesin, ben ona açıl diyor muyum? Diye?
Yani ben o bayanın yerinde olsam böyle düşünürdüm, belkide sizin yerinizde olsam sizin gibi düşünürdüm. Ama önemli olan, bence karşı taraftan kendi özgürlüklerini ihlal etmesini beklemek yerine, belkide kendi anne babanıza dönüp, anne baba ben biliyorum bu insanlar bizim kendi kültürümüze uygun insanlar değil, ancak ben nişanlımı çok seviyorum, o görüyorsunuz elinden geleni yapıyor, biz onlara ne kadar ters geliyorsak onlarda bize öyle geliyor ama birbirimizi idare etmeliyiz biz bir aile olacağız derim.
Çünkü unutmayın belki o bayanda, kendine açık giyinende demeyeyim şimdi açık diyince aklıma başka bişiyler geliyor, normal giyinen bir gelin isterdi belkide?
olan herşeyin tuzu biberi gibi tatlım.aileler yüzünden yani.nişanlımla aramdaki bi sorun değil.kayınvaldesinin kıyafeti yüzünden nişan atanınıda ilk defa duyom
:44:
nişanlımla çok mutlu olmak aileminde mutlu olmasını kv güzel iyi oturaklı davranmasını
Kadincagiz yalniz iki yil once evlenmek istedigini soylemis ve patt simdi sizin tarafinizdan evlenme meraklisi olarak nitelendiriliyor ne aci.. Oglu da begenmiyomus bu daha da kotu o kadincagizin yerinde olmayi istemezdim.Siz iyisimi bi liste hazirlayin 1;acik giyilmeyecek..2;kahkaha atilmayacak.. 3;nerde ne konusacagini bana ve ogluna soracaksin..Allah im dusman basina yarabbimm.. İyi geceler ...2 yıl önce evlenmek istediğini kendi söledi bana ondan evlenme meraklısı dedm cnm.büyük kahkahalar atması nerde ne konuşcağını bilmemesi tabi.nişanlım hiçbir hareketini onaylamıyo ama çekmek zorunda oda napsın
harfi harfine katiliyorum soz yok ustune valla ne diyim ;-)Kadın kolsuz giymiş, bacak bacak üstüne atmış bir anneme baktım bi'ona falan.
Öyle bi'yazmışsın ki tövbe tövbe.
7 yıldır ilk defa mı gördün kv adayını?
Ben de sevgilimin annesine bakayım kapalıysa bir anneme bakıyım bir ona aa yok evlenmem ailem haklı diyeyim.
Bence de ayrıl sen çocuğu da daha fazla mutsuz etme çok samimi söylüyorum.
Öyle bi'anlatıyosun ki çok ciddi sebepler var gibi.
Ailen çocuğun tipini beğenmedi yanına yakışmıyo dediler, babaannen tipine taktı, sonra hop anası böyle giyiniyo.
7 yılınıza yazık olmuş başka bi'şey değil.
Sen bu adamdan bugün ayrılmazsan yarın gözünün üstünde kaşın var deyip ayrılcaksın zaten.
Yazdığın sebepler bi'bana trajikomik geliyo galiba.
canım bilmiyorum ama karşıdan demek ki sana öyle geliyo ama yaşayınca herşey sorun.herkes bi laf ediyo herkes ben ortada sıkışıp kalıyorum ama seçim bile sundular o mu biz mi diye ben rahatsızlanınca naptıklarını anladılar. evet ben onlara göre onlarda bana göre yaşayamaz ama biz nişanlımla fedakarlık ediyoken kv de etsin istiyorum herşey zorken dahada zor hale getirmesin diyorumKadın kolsuz giymiş, bacak bacak üstüne atmış bir anneme baktım bi'ona falan.
Öyle bi'yazmışsın ki tövbe tövbe.
7 yıldır ilk defa mı gördün kv adayını?
Ben de sevgilimin annesine bakayım kapalıysa bir anneme bakıyım bir ona aa yok evlenmem ailem haklı diyeyim.
Bence de ayrıl sen çocuğu da daha fazla mutsuz etme çok samimi söylüyorum.
Ailen yok çocuk tipsiz yanına yakışmıyo diyo sonra hop anası böyle diyo.
7 yılınıza yazık olmuş başka bi'şey değil.
Sen bu adamdan bugün ayrılmazsan yarın gözünün üstünde kaşın var deyip ayrılcaksın zaten.
Yazdığın sebepler bi'bana trajikomik geliyo galiba.
Kadincagiz yalniz iki yil once evlenmek istedigini soylemis ve patt simdi sizin tarafinizdan evlenme meraklisi olarak nitelendiriliyor ne aci.. Oglu da begenmiyomus bu daha da kotu o kadincagizin yerinde olmayi istemezdim.Siz iyisimi bi liste hazirlayin 1;acik giyilmeyecek..2;kahkaha atilmayacak.. 3;nerde ne konusacagini bana ve ogluna soracaksin..Allah im dusman basina yarabbimm.. İyi geceler ...
kv sadece biraz giyimini kuşamını değiştire sıcak olsa yeter iki yılcık fazla değil yada sadece bize gelirken.ailem ilk çok surat yaptılar her geldiklerinde ama benm hastalığım onları düzeltti.70 yasindaki kadinin bi anda degisecegini sanmiyorum kilik kiyafet bi sekilde degisti diyelim ama huyu degisirmi bilmem,
ailende sen mutlu oldugunda mutlu olmalilar bence e sende nisanlinla mutlusun biraz karsilikli alttan almayla cozulmeyecek sorunlar degil gibi.. ama sen surekli kv yi sorun edersen ailen sorun ederse hep soylenirseniz birgun nisanlinda pes edebilir..
sen tamamen durumu yanlış anlamışsın nişanlım gidip bişi demedi annesi demesinide istemem farkettiysen nişanlım ben ve kv oturup konuşalm dedim kv orta yol bulalım anne dedim.sadece biraz fedakarlık evlat için çok değil sanırımKadincagiz yalniz iki yil once evlenmek istedigini soylemis ve patt simdi sizin tarafinizdan evlenme meraklisi olarak nitelendiriliyor ne aci.. Oglu da begenmiyomus bu daha da kotu o kadincagizin yerinde olmayi istemezdim.Siz iyisimi bi liste hazirlayin 1;acik giyilmeyecek..2;kahkaha atilmayacak.. 3;nerde ne konusacagini bana ve ogluna soracaksin..Allah im dusman basina yarabbimm.. İyi geceler ...
kv sadece biraz giyimini kuşamını değiştire sıcak olsa yeter iki yılcık fazla değil yada sadece bize gelirken.ailem ilk çok surat yaptılar her geldiklerinde ama benm hastalığım onları düzeltti.
siz kız almışsınız bizimkiler kız veriyo. ben açık olmalarını yadırgamıyorum orası bni ilgilendirmez.sadece biraz bize gelirken tutumuna giyimine dikkat etsin istiyorum.en azından oğlunun mutluluğu içinbiz testtürlü bi aileyiz gelinimiz ailesi açık ne yani gidip başınızı kapayın yoksa kızınızı almayacağız dicez.sonuçta kardeşim başta görerek astedi.ayrıca kız neyse ailesinden bize ne yani kayın valdende size ne
ayrılık mevzusu geçenlerde başlamştı ilk ona söledm anne olmuo aile yapısı bizim oğlunla huzurumuzu bozuyo ortada kaılıyoruz dedim.biraz öle konuştuk anlayışla karşıladı gel kızım konuşalm bnmde hatalarım var dedi ozaman ama şimdi böle giyinmesi biraz ters geldi.gerçi henüz konuşmadk bi tek telde konuşalm böle bi mevzu var dedm.konuşucaz daha.o zaman kendin konussan kv ile nasil olur anlatsan derdini anlayislimidir :)
canım bilmiyorum ama karşıdan demek ki sana öyle geliyo ama yaşayınca herşey sorun.herkes bi laf ediyo herkes ben ortada sıkışıp kalıyorum ama seçim bile sundular o mu biz mi diye ben rahatsızlanınca naptıklarını anladılar. evet ben onlara göre onlarda bana göre yaşayamaz ama biz nişanlımla fedakarlık ediyoken kv de etsin istiyorum herşey zorken dahada zor hale getirmesin diyorum
tam anlatmak istediğim şey bu işte canım.şu yanlış ama kv 58 kilo dinç baya yaşına göre koyu sarı saçlı.kolsuz gömlek tarzı giymiş altındada siyah bol paça pantolon vardı ama şuda doğru kırışık cildi.o aile ile ileride naparım düşünceleri var.hani kız evlenince hep erkek tarafında olur ya o düşünce halbuki ben ne kadar erkek tarafına gidersem fazlası ile anneme gelirimbide sanırım benm hep evde olmam kötü en yakn sürede işe girmeliyim en azından bu düşünceleri azaltırım beynimde.
Aslinda soylediklerim acik ve kirici olmadigini dusunuyorum.Konu sahibi k.v hakkinda gercekten kotu konusmus.evlenme meraklisi oturmayi kalkmayi bilmiyo acik giyiniyo babam damadin tipini begenmiyo askere gidecek ev alacak altin alcak bu nedir cok garip geldi bana ve ayrica burdan verebilecegim tek akil konu sahibinin kendini biraz torpulemesi..o damada ve k.y ye yazik tekrar soyluyorum evlerden irak...Normalde alinti yapmaya karsiyimda daha sicak yazsaniz akil verseniz güzel olmaz mi sürekli igneliyorsunuz tutumlari yanlis evet ama bunu güzel dille anlatmak varken..
ayrılık mevzusu geçenlerde başlamştı ilk ona söledm anne olmuo aile yapısı bizim oğlunla huzurumuzu bozuyo ortada kaılıyoruz dedim.biraz öle konuştuk anlayışla karşıladı gel kızım konuşalm bnmde hatalarım var dedi ozaman ama şimdi böle giyinmesi biraz ters geldi.gerçi henüz konuşmadk bi tek telde konuşalm böle bi mevzu var dedm.konuşucaz daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?