olmayınca olmuyo :(

tatlım benm en başta babaannem istemedi snra ailem daha doğrusu annem dolduruşa gelip istemedi nese orta yolu bulup annemi yatıştırdık ben çok rahatsızlanınca kabul etmek zorunda kaldı damadını seviyo sakin saygılı diyo.hatta şöye babannem gitsin dengini bulsun dedi sözüme gelmedi falan o derece.babaanne 2. plan ilk annem babam dedm.ve karşılarına geçip onun ailesi o bizim bu biliyorum bende sevmiyorum davranışlarını kv ama bn nişanlımı seviyorum onunla evlenicem gönlüm ona razı dedim ve bunu annemle babama söyledim ben babamdan çekinmem sevgimi söyleme konusunda.ve saygı duydular ama böyle görüncede tabi yadırgıyolar.hangi açıdan bakıcağımızı sapıttık nişanlımla.

Kadın kolsuz giymiş, bacak bacak üstüne atmış bir anneme baktım bi'ona falan.
Öyle bi'yazmışsın ki tövbe tövbe.
7 yıldır ilk defa mı gördün kv adayını?
Ben de sevgilimin annesine bakayım kapalıysa bir anneme bakıyım bir ona aa yok evlenmem ailem haklı diyeyim.
Bence de ayrıl sen çocuğu da daha fazla mutsuz etme çok samimi söylüyorum.
Öyle bi'anlatıyosun ki çok ciddi sebepler var gibi.
Ailen çocuğun tipini beğenmedi yanına yakışmıyo dediler, babaannen tipine taktı, sonra hop anası böyle giyiniyo.
7 yılınıza yazık olmuş başka bi'şey değil.
Sen bu adamdan bugün ayrılmazsan yarın gözünün üstünde kaşın var deyip ayrılcaksın zaten.
Yazdığın sebepler bi'bana trajikomik geliyo galiba.

Son düzenleme:
nişanlımla çok mutlu olmak aileminde mutlu olmasını kv güzel iyi oturaklı davranmasını

70 yasindaki kadinin bi anda degisecegini sanmiyorum kilik kiyafet bi sekilde degisti diyelim ama huyu degisirmi bilmem,
ailende sen mutlu oldugunda mutlu olmalilar bence e sende nisanlinla mutlusun biraz karsilikli alttan almayla cozulmeyecek sorunlar degil gibi.. ama sen surekli kv yi sorun edersen ailen sorun ederse hep soylenirseniz birgun nisanlinda pes edebilir..

Kadincagiz yalniz iki yil once evlenmek istedigini soylemis ve patt simdi sizin tarafinizdan evlenme meraklisi olarak nitelendiriliyor ne aci.. Oglu da begenmiyomus bu daha da kotu o kadincagizin yerinde olmayi istemezdim.Siz iyisimi bi liste hazirlayin 1;acik giyilmeyecek..2;kahkaha atilmayacak.. 3;nerde ne konusacagini bana ve ogluna soracaksin..Allah im dusman basina yarabbimm.. İyi geceler ...

harfi harfine katiliyorum soz yok ustune valla ne diyim ;-)

canım bilmiyorum ama karşıdan demek ki sana öyle geliyo ama yaşayınca herşey sorun.herkes bi laf ediyo herkes ben ortada sıkışıp kalıyorum ama seçim bile sundular o mu biz mi diye ben rahatsızlanınca naptıklarını anladılar. evet ben onlara göre onlarda bana göre yaşayamaz ama biz nişanlımla fedakarlık ediyoken kv de etsin istiyorum herşey zorken dahada zor hale getirmesin diyorum

Normalde alinti yapmaya karsiyimda daha sicak yazsaniz akil verseniz güzel olmaz mi sürekli igneliyorsunuz tutumlari yanlis evet ama bunu güzel dille anlatmak varken..

kv sadece biraz giyimini kuşamını değiştire sıcak olsa yeter iki yılcık fazla değil yada sadece bize gelirken.ailem ilk çok surat yaptılar her geldiklerinde ama benm hastalığım onları düzeltti.

biz testtürlü bi aileyiz gelinimiz ailesi açık ne yani gidip başınızı kapayın yoksa kızınızı almayacağız dicez.sonuçta kardeşim başta görerek astedi.ayrıca kız neyse ailesinden bize ne yani kayın valdende size ne

sen tamamen durumu yanlış anlamışsın nişanlım gidip bişi demedi annesi demesinide istemem farkettiysen nişanlım ben ve kv oturup konuşalm dedim kv orta yol bulalım anne dedim.sadece biraz fedakarlık evlat için çok değil sanırım

kv sadece biraz giyimini kuşamını değiştire sıcak olsa yeter iki yılcık fazla değil yada sadece bize gelirken.ailem ilk çok surat yaptılar her geldiklerinde ama benm hastalığım onları düzeltti.

o zaman kendin konussan kv ile nasil olur anlatsan derdini anlayislimidir :)

siz kız almışsınız bizimkiler kız veriyo. ben açık olmalarını yadırgamıyorum orası bni ilgilendirmez.sadece biraz bize gelirken tutumuna giyimine dikkat etsin istiyorum.en azından oğlunun mutluluğu için

o zaman kendin konussan kv ile nasil olur anlatsan derdini anlayislimidir :)
ayrılık mevzusu geçenlerde başlamştı ilk ona söledm anne olmuo aile yapısı bizim oğlunla huzurumuzu bozuyo ortada kaılıyoruz dedim.biraz öle konuştuk anlayışla karşıladı gel kızım konuşalm bnmde hatalarım var dedi ozaman ama şimdi böle giyinmesi biraz ters geldi.gerçi henüz konuşmadk bi tek telde konuşalm böle bi mevzu var dedm.konuşucaz daha.

Peki şöyle diyeyim mesela annen kara çarşaflı (örnek veriyorum) damadın ailesi garipsiyo ve damat diyo ki "ay hiç olmazsa normal eşarbını taksaydı, fedakarlık yapsa nolur" dese? Çünkü bildiğin aynı örnek. Kv sana kızım bize uygun giyin vs demiyosa, diyemiyosa siz de askılı giymiş diyemezsiniz, cidden uzaktan bu sebepten 7 yıllık ilişkini bitirmen komik duruyo. Yakın arkadaşım anlatsa dalga geçiyo zannederim. 7 yıldır ilk defa mı gördün bu kadını, ilk defa mı ailenle bu tür konuları konuştun.

Sizin cidden olurunuz yok, ailen bu adamı sana yakıştırmıyo bugün kadın kapanıp gelse yarın da eşarbın rengini beğenmiycekler sen de yine etkileniceksin.

Nişanlının gururunu da düşün biraz aynısı sana yapılsa bence çoktan terketmiştin seni.

Yine birşey yazacağım olmayacak belki yanlış anlaşılacağım.İnsanlar sarışınlara aptal derler(bu benim düşüncem değil tabi genel olarak herkesin kabulleniş kabul görmüş düşüncesi,ben istatiklerin yalancısıyım)Peki insanlar neden yaşlarına göre giyinip saçlarını ya doğal bırakıp yada kendine yakışanı yapmaz ki.Her neyse konu bu olmasa da inşallah kv yaşına göre giyinmeyi öğrenebilir.Bazen bu yaştaki insana laf anlatmak zor biliyorum farkındayım ama insanlar bazı şeyleri anlamamak için neden yoğun çaba içine girerler,yada hiç etraflarına bakmazlar.Zaman tanıyacaksın kendine.En azından nişanlın askerliğini yapsın gelsin bakalım,belki düzelir bazı şeyler yoluna girer.Sen şu an kv giyim kuşamını bu kadar büyütme kafanda.Nişanlınada kestirip atma bazı şeyleri.En azından kv ile biraraya gelip akıl vermekten çok orta yolu bulmaya çalışsanız.Çünkü o da sana kızım ben sana ayak uymaya çalışayım ama sende bana uy derse ona Allahın emrinide anlatsan,yaşam tarzınıda koysan masaya o kendi ölçüsünü korumaya çalışacaktır.
Evlensende ne erkek tarafına nede kendi ailene sık sık gitme,yada bir taraf diğerinden ağır basmasın.Hani artık o zaman evli olacaksın.Sende bir aile olma yoluna girerken aradaki mesafeyi korumak çok önemli olacak.
İnşallah herşey hakkında hem hayırlı hem güzel olur.Ve senin için son olarak şunu söylemek istiyorum,üzülme biraz yumuşak huylu davran(bu sana düşen görev),inan bana çözülecek bazı şeyler.

Normalde alinti yapmaya karsiyimda daha sicak yazsaniz akil verseniz güzel olmaz mi sürekli igneliyorsunuz tutumlari yanlis evet ama bunu güzel dille anlatmak varken..
Aslinda soylediklerim acik ve kirici olmadigini dusunuyorum.Konu sahibi k.v hakkinda gercekten kotu konusmus.evlenme meraklisi oturmayi kalkmayi bilmiyo acik giyiniyo babam damadin tipini begenmiyo askere gidecek ev alacak altin alcak bu nedir cok garip geldi bana ve ayrica burdan verebilecegim tek akil konu sahibinin kendini biraz torpulemesi..o damada ve k.y ye yazik tekrar soyluyorum evlerden irak...

Konus bakalim konusulacak ne varsa egrisiyle dogrusuyla konus olursa olur olmazsa o zaman dusunursun ayriligi INSALLAH ayrilik olmasin :)

ayrıca ayrılık knusu geçince ben rahatsızlandım dil tutulması ve baygınlık geçirdim ayılınca noldu filan dediler.bide evde yalnızdım bayyıldığımda babam eve gelince yerde bulmş beni.annem babama sizin yüzünüzden böleyim sizin beklentileriniz istekleriniz o bu demeleriniz yüzünden bu haldeyim bi rahat bırakmadınız hep o bu dediniz sevgimi yaşatmadınız dedim.yani onlarda anlıyo hatalarını ben tek kv tarafını düzelteyim die uğraşmıyorum.kendi ailemede dik başlılık ediyorum bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…