- Konu Sahibi elifcik_45
-
bn o yolları denedm cnm.ilk nişanlıyken meğer bu birlikte oturmak istiyomuş.ben dedm asla bi evde olmaz yani nasıl yaşıyolar deyip başkalrını örnek verdim bi dahakki gelişince baktım oda aynını diyoayy çok hoşsun çatlak b' cim...
Sen bu yaşında kardeşin vasıtasıyla laf sokmayı düşünüyorsun da,
70 yaşında hemşire emeklisi kadın bunu anlamayacak ,
gelin adayının dediğini yapıp bacağını mı indirecek yani?
Anlar hemde ne anlar...parçalar alim allah kaynana kısmı...
Siz siz olun cin olmadan adam çarpmayın...çarpılırsınız:)))
aksine nişanlım cesaretlidir bnm için ailesine şehir değiştirtti.kv baya önce ilk ayrılık mevzusunda anne seninle bişiler konuşmam gerek nişanlım sen ben ve aileler olarak kırılıp darılmadan dedm.tmm kızım yalnızken konuşalm dedi.bu gecede msj attm anne en yakn zamanda konuşmamız gerek dedm kopucaz nişanlımla aileler yüzünden dedm.tmm kızım en yakın zamanda gel hem otururuz hem konuşuruz dedi.ailem dar açıdan bakıyo evet ama bnide onlar yetiştirdi.yani bn ne kadar genişbaksamda onların gözü ile görebiliyorum.
tatlım işte çok karasızım sizinle konuşup neticelendirmek istedim çevremdeki herkes ayrı telden oynuyo bende sadece size açabiliyorum bu konuları.fikirleriniz görüşleriniz yaşantılarını belki benzerlikler çıkarda fikir verirsiniz diye.evet asla aile yapısını değiştiremem ama bari köprüyü geçene kadar az fedakarlık etsin kv diye uğraşıyorum.benm ailem ilk başlarda etmediklerini bırakmadılar neler neler yaptılar ne hastalar oldum ben anlat anlat bitmez.nişanlımı sevdiler ii çocuk nasl o aileen böle çıkmş bile onlarda dedi.kv artk babam bile kadın inadına yaptı heralde bile dedi.adam haklı görmemiş.ya diyo bn karışamam açık olmasına ama biraz usturuplu giyseydi dedi bende napayım baba kaç yaşında kadın karışamam dedm.seslenmedi ama bir bir aklını okudum ben.Kusura bakmada benimde aile ilişkilerim çok iyi degil adet falanda bilmem beni böle kabul eden eder etmeyen keyfi bilir, bende açıgım ue nişanlımın ailesi kapalı ozaman bize gelirken sölimde daha açık giyinsinler hiç dogru bir düşünce degil ayrica 50 kişi biyere gitmeklemi çok iyi aile ilişkisi oluyor herkesin yaşam tarzi bîr olmaz niye böle yazdımı sorarsan bende benzer şeyler yasamdim yani senin ailen gibi düşünüyorlardı ama alıştılar nişanlımla ve ailesiyle çok iyi anlaşıyorum yeterki karşılıklı anlayış olsun böle şeyler yüzünden 8 yılındanmı vazgeçiceksin ilginç
takıntı hastasıyım zaten.biri bişi konuşsa gidiyorum ne diyosun sen bnmle mi ilgili diye.geçende annemle teyzem fısfıs konuşuyo noldu bnmle nişanlımla mı ilgili filan die saatlerce sordum takıntı oldu.kendi omutluluğum diyemiyorum bi türlüBiraz genişletmeye çalış yada takmamaya
haklısın cnm.nişanlımdan yana bir tane bile şikayetim olmadı bni el üstünde tutar isteklerimi yapmak için can atar didinir çalışır hep.canım iyi düşün taşın..tamam evlenirken ailesiyle evleniyosun ama sana ters davranmıyolarsa kıyafetse tek sorun düşün..bende çok açığımdır annemde öyle ananemde.açığız anne tarafı baba tarafı ise kapalıdır cemaatçi diyelim.ben baba tarafından birini sevdim benim başımın açıklığı o kadar sorun yarattıkii bunaldımm dedimkii ben sizin şşalvarınızı başörtünüzü yadırgamıorum herkesinn kendi hayatı sizde yadırgamayın.he noldu ona göre dikkat ettimm yine açığım ama sınırında.aile ilişkilerine gelince onun tarafıda kopuk.bir abla var benden 1-2 yaş büyükk arayıp sormaz bir annesi cana yakındır.bende tabiki kızdım eve askılıyla gelmese kısa kollu giyse daha iyiydi ama yapacak bişi yok.karşı tarafada siz farklı geliyosunuz o taraftan baknca.seninkii bunlara takmıyorsa iyi düşün
gene ben bir hafta önce bir konu açmıştım.ailem istemiyo diye.ne kadar sevsemde olmuyo kızlar.bu akşam bize geldi nişanlım ve ailesi annesi açık evet ama biraz insan dikkat eder bize gelirken zaten ipler gergin.kadın kolsuz kıyafetle gelmiş.herşeye gözyumdum sevgim için ama olmuyo.açık açık herşeyi yazıcam size.sizden başka kimse ile dertleşemiyorum.ailem hiç ama hiç istemedi hep haksız buldum onları. ama artı görüyorum gerçkekleri.ilk olan annesinin açık olmasıydı aile yapısı bu zamana kaar hiç birikim yapmamaları sadece nişanlımın çabalaması.sırf benim için herşeyi kabul ettiler.evet nişanlım çok çabalıyo ama olmuyo.bize gelmeleri gerektiini be söyelemeden gelmiyolar.adetleri bilmiyo ayağına yatıyo kv. nişanlımda ailem ne isterse maddiyatçı demeye başlıyo.şubatta askere gidicek ozaman kadar borçları bitireym die uğraşıyo gelince direk evlenmek için ama olmuyo.7 yıldır herşey süperdi 8 buçuk ay önce nişanlandık ve herşey değişti 2 günde bir ayrılık kelmesi girdi aramıza bi türlü huzur bulamadık anlıcağınız.ailem istemedi diye benim bildiğim erkek tarafı iyi olalım diye uğraşır ben demeden bişi yapmadı annesi inadına bide bugün bile bile kolsuz giymiş ve kadın 70 yaşında.bnm annem 45 yaşında ve tesettürlü bende tesettürlü biriyim.insan gelinim kapalı bari kısa koll giyim der bugün kolsuz giymiş.kapıdan girerken dank etti beynim napıyorum ben ya edim ailem haklı ben napıyorum dedim ece bıyu bi nişanlıma bide kv kıyafetine baktım davranışlarına.70 yaşında gibi değil afedersiniz evlenme meraklısı gibi.ailem haklı çok haklı benim iyi olmamı istiyolar.çok seviyorum hemde çok. acıda çekicem ayrılınca ama ben böyle iken hergün ağlıyorum.ailem istesin die.8 buçuk aydır istemiyolar babam anlayışlıdır ama o bile demeye başladı bugün ayıp öle giyinilirmi die.nişanlıma söyledim olmuyo diye uzun uzun yazdım.en yakın zamanda görüşüp bitirelim diye şuan uyuyo uyanınca okur.çok yakın iş arkadaşı sadıcı diyimonunlada görüştüm hep onun yanında ol yalnız bırakma ayrılınca diye.
inanın çıkmazlardayım sessiz sahipsizim nasıl atlatırım bilmiyorumm
tatlım bni yanlış anlamşsın ailem isteksiz zaten sadece az dikkat etsin istiyorum.laf etmesin bizimkiler bizimde ağzımızın tadı kaçmasn diye yoksa banane ne giyerse giysn umrumda değil isterse çıplak gezsin.ama nişanlımda kv giyiniş tarzından hoşlanmıyo.biraz dikkat etsin istiyo.sadece herşey zor ilerliyo biz fedakarlık ediyoruz herşeyden oda etsin istiyorum.yoksa bizim nişanlımla hiçbir sorunumuz yokValla ben genelde erkek ailelerine çok kızarım, düşüncesizlik, yapılmayan şeylerle alakalı ama şu an ben sizi çok yanlış buldum.
Yok birikim yapmamış yok 70 yaşında evlenme meraklısı yok açık giymiş yok adet bilmezmiş.
Siz neden onun size uymasını bekliyorsunuz? O size benim ailem açık başını aç demiyorda siz neden ben kapalıyım sizde kapalı giyinin diyorsunuz? Onca zamandır birlikteymişsiniz, bilemediniz mi az çok maddi durumlarını? Olmayan para evlenmeye kalkınca mı terredüte düşürdü sizi? Ayrıca adetleri bilmiyorsa, bu bir ayrılık nedeni midir?
Lütfen yanlış anlamayın beni niyetim sizi kırmak değil ama bencede evlenmeyin, yazık onlara da. Nasıl bir mantıktır bir insan kolsuz giydi diye evlenme meraklısı olması ya? Siz kendinize duydugunuz saygıyı neden başkalarından esirgiyorsunuz?
annem babam kasabada yetişip şehirde evlendikten snra yaşayan insanlar alışık değiller ne annemin ailesi ne babamı ailesi görmemiş açık teyzem açık benm evet ama asla annemlerin yanında kolsuz o bu giymez.kv biliyo bizimkiler düşüncesini az çok dikkat etsin istiyorum.ha bire huzursuzluk kim ister.Mrb canım öncelikle ALLAH hakkında hayırlısını versin evlilik bu iyice düşünüp karar vermek lazım aileler çok önemli bence evliliklerde bu benim görüşüm tabi bazı aileler yuva yıkımına dahi sebep olabiliyo senin kararın gördüklerinle yaşadıklarınla doğru kararı verirsin inş.ha bide konuyu okurken konu sahibi arkadaşımız k.validenin açıklığından bahsetmiş okurken dedimki şimdi kk üyeleri kesin bu açıklık olayına bayağı takılmıştır hani herkesin kendi hayatı diye ama pek öyle değil galiba gerçi bütün yorumları okumadım ama şaşırdım doğrusu
Ve de evlenme meraklisi,adap edep bilmiyo dediginiz kayinvalidenizle...Mutluluklar sekerim...nişanlımla altınıda evide birlikte alıcaz cnm çünkü birlikte evlenicez ve yaşıcaz. bnm takıldığım nokta aile yapısı
yazman çok hoşuma gidiyo inan sizle konuşunca çok rahatlıyorum ben.sadece biraz dikkat etsin bari oğlu için.ama bayağıdır kv bnmle konuşmak istiyo bend eonunla.kızım gel açık konuşalm siz ayrılmayın oluruna bakalım dedi bende konuşunca olmadı söylicem anne az dikkatli olalm bari biz evlenene kadar die ya halledicez yada biticek.
tam anlatmak istediğim şey bu işte canım.şu yanlış ama kv 58 kilo dinç baya yaşına göre koyu sarı saçlı.kolsuz gömlek tarzı giymiş altındada siyah bol paça pantolon vardı ama şuda doğru kırışık cildi.o aile ile ileride naparım düşünceleri var.hani kız evlenince hep erkek tarafında olur ya o düşünce halbuki ben ne kadar erkek tarafına gidersem fazlası ile anneme gelirimbide sanırım benm hep evde olmam kötü en yakn sürede işe girmeliyim en azından bu düşünceleri azaltırım beynimde.İnsanların bakış açısını,giyimini değiştiremezsin canım.İnsanın bazı şeyler içinden gelmeli.Kimseyi açık kapalı diye ayırmam ama şunuda göz ardı edemiyorum malesef.Hani öyle Ajda Pekkangibi falan olsa derim ki fit bakımlı,taş gibi. Ama kv ni gözümün önüne getirdim.Sanırım kolları :44:sarkmış,selülitli,boğum boğum(öyle hayal ettim nedense):26:çirkin bir görüntü vardır ortada.(yadırgamıyorum asla)Ama biz kadınlar her daim giyim kuşamımıza dikkat etmek zorundayız.Helede belli yaşa gelince kendimize de dikkat etmiyorsak gerçekten itici,çirkin görüntüler koyabiliyoruz ortaya.Senin ailen tesettürlü ise sanırım yadırgamaktan çok kadının görüntüsüne takılmışlardır.Yoksa tesettürlü olsanız da,İslamı yaşasanız da bilirsiniz ki kimseyi aşağılamamak kimseyi yadırgamamak gerekli.Eminim ailen biraz kv giyim ve yaşam tarzını,biraz kendi akrabalarını ve kendi görüşlerini ortaya koyarak kv ve nişanlının akrabaları ile uyum sağlayamayacağını ve mutsuz olacağını düşünüp bu evliliğe o yüzden onay vermek istemiyorlardır.
Birde zaman ne gösterir bilemeyiz ki.Allah korusun ölüm kalım var.Belki kv sizin durumunuzu göz önünde bulundurarak zaman içinde biraz daha kendine bu konuda dikkat eder.Ama kimseyi de böyle giyiniyor diye bir kenara atamayız,Yalnız ben gerçekten bu yaşlardaki hanımların bahsettiğin şekilde giyinmelerini onaylamıyorum.
İnşallah hakkında hayırlısı neyse o olur canım
ya oturup annen sen ben orta yolunu bulucaz yadaa...e mesaj atmissin nisanlina yazik niye huzursuz ettin simdi..
annem babam kasabada yetişip şehirde evlendikten snra yaşayan insanlar alışık değiller ne annemin ailesi ne babamı ailesi görmemiş açık teyzem açık benm evet ama asla annemlerin yanında kolsuz o bu giymez.kv biliyo bizimkiler düşüncesini az çok dikkat etsin istiyorum.ha bire huzursuzluk kim ister.
2 yıl önce evlenmek istediğini kendi söledi bana ondan evlenme meraklısı dedm cnm.büyük kahkahalar atması nerde ne konuşcağını bilmemesi tabi.nişanlım hiçbir hareketini onaylamıyo ama çekmek zorunda oda napsınVe de evlenme meraklisi,adap edep bilmiyo dediginiz kayinvalidenizle...Mutluluklar sekerim...
amin canım :26:Anlıyorum seni canım zaten aile karşı olunca karşı taraftan en ufak bi sorunu büyütebiliyolar dolayısıyla arada kalmış oluyorsunuz zor bir durum kolay gelsin size
ya oturup annen sen ben orta yolunu bulucaz yadaa...
böle msj attm.:18:
tatlım bni yanlış anlamşsın ailem isteksiz zaten sadece az dikkat etsin istiyorum.laf etmesin bizimkiler bizimde ağzımızın tadı kaçmasn diye yoksa banane ne giyerse giysn umrumda değil isterse çıplak gezsin.ama nişanlımda kv giyiniş tarzından hoşlanmıyo.biraz dikkat etsin istiyo.sadece herşey zor ilerliyo biz fedakarlık ediyoruz herşeyden oda etsin istiyorum.yoksa bizim nişanlımla hiçbir sorunumuz yok
nişanlımla çok mutlu olmak aileminde mutlu olmasını kv güzel iyi oturaklı davranmasınıSen tam olarak ne istiyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?