olmayınca olmuyor mu

Olmayinca olmuyor maalesef
Yanında durup seni uzmektense senden gitsin daha iyi
Sonsuza kadar üzülcek değilsin ya..
Boşver paylaşsin fotograflarini istediği kadar gülsün
Agliycagi dönem sen gülmeye başlayınca başlicak

Geçmiş olsun sizede.Aynen ne insanlar var onu bile affediyor zaten dönmezse içimde yokmuş diyicem başka ne denir ki
Tesekkur ederim .Insallah gecmis olacak. Degmez aglamaya ,tek bir kelam etmeye bile. Allaha biraktim. Hergun dua ediyorum.Aynen bunu bile affedenler var.Ama ben kesinlikle affetmeyecegim. Sevdigini sanmistim.Son gune kadar sevdigini soyledi ama soylerken bile ilk defa samimi degildi. Zaten sevgi sozcukleri azalmisti hatta bitmisti. Neyseki o cehennem gibi ilk bir haftayi atlattim Allaha sukurler olsun. Simdi unutma zamani. Donmezse de nedir biliyor musun? Onun ayrilik bahanesi olmustur.Isine gelmistir .Zaman gosterecek.Bol dua et ve konusmak istersen siteye da yazabilirsin ailenle guvendigin arkadasinla konus. Ben oyle yaptim.Dusun onlarin haberini aliyorum. Kizi getirdi bile.. Ben bu sekilde toparlayabildim. Duydugumda kalbime hancer saplandi.simdi karsilasmamak icin ugrasiyorum. Zamana birak aglayacaksan agla.Bagiracaksan bagir. Yine ayni seyi yazicam."Bazi yaralar kanatmadan gecmez."

Destek olacak yakınlarım yok maalesef.Ama bana ilham verdiniz insan nelerin üstesinden geliyor.Açıkcası yaşamak acı veriyor yani yorgun hissetmekten sanırım çabalamak kendim için birşeyler yapmak istemiyorum.Her insan yeni bir acı bence kusursuz bir hayat mümkün değil.Bitsede gitsek diye düşünüyorum hayat için.Tabi tek bu olanlar için demiyorum ama insanın mutlu olduğu an çok az sonuçta.Sanırım ruh halim iyi değil

Her aci geçiyor. Düşünsene ölümden öte köy var mi? Sevdiklerimizin ölümüne bile alisiyoruz.Buna mi alismayacagiz. Evlât acisi yasayanlari düşün.Canlarından can kopup gidiyor hayattan.. Bizimkisi neyki onların yanında. Daha büyük acıları düşün. Gerçekten senin için hayırlı mi değil mi zaman gösterecek. O ayrilmak için bunu kullanmış. Süslen çık disari.KENDİNİ SEV.Onu sevdiğin kadar kendini sev. Onun için değer mi hayattan vazgeçmeye. Benim üstelik 1 ay oldu. O kadar büyük bir zaman da geçmedi. Evet halen seviyorum ama kafamda bitirdim.Bizi bitirdi. Neden sevmeyen biri için kendimi mahvedeyim. Ben üstelik onun yüzünden hastanelik bile oldum.. Degdi mi ..degmedi.Sağlığımdan oluyordum. Arkadaşlarınla görüş.Boş kalmamaya çalış .. İstersen benimle de konusabilirsin ozelden.. Dertlesirim. İnsan bazen dayanamayacak hale geliyor. Benim de bazen arada dayanmadığını oluyor.Ama kendimi teselli ediyorum. Dayaniyorum. Kötü şeyleri aklıma getiriyorum.Ve bol dua.

Bu aralar dilimde bir şarkı.. ırem derici- degmezsin ağlamaya.. Bir şarkı herşeye tercüman oluyor.

Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için.Şu an zor olsada yavaş yavaş tavsiyelerini dinliycem.Şarkıda değmesin ağlamaya diyor ben yine başlıyorum ağlamaya böylede garip bir insanım.senin gibi sevmeye devam edicem tabi ki hemen bitmiyor ama önce umudumu kesmem sonrada kafamda bitirmem lazım.

Zaten en başında hep kadın Üzgün olur erkek mutlu olur ama sonrasında emin ol sen unutursun bu sefer ona koyar hersey. Hatta bunu anlatan güzel bi fotografta vardı nette belki gormussundur.Olmadi diye sızlandığın duaya gün gelir olmadı diye sükredersin bunu da asla unutma. Vardır bi hayır bu kadar basit bi sebepten bitmesinin emin ol

Bide emin ol sana şuan bu kadar acı veren bi ask sonrasında barıssanda evlensende çok fazla mutlu olabilecegine inanmıyorum. Seven insan sevdiğini üzmez bence. Bunları yazacağım asla aklıma gelmezdi ama zamanında emin ol çok büyük bi ask acısı çekmiş biri olarak söylüyorum bunu.Iyiki benden ayrılmış diyorum. Tamam çok üzüldüm çok ağladım çok ölmek istedim hatta ruhen çok öldüm ama sonrasında o kadar iyi oldum ki. Ben iyi olduktan sonra da o geldi barışmaya helallesmeye ama asla umurumda olmadı numaramı falan değiştim bana ulasamasın diye düşün. Ondan bikaç sene sonra başkası girdi hayatıma ve suan diyorum ki çok klasik olcak ama çok aptalmısım agladigim için. Iyiki benden ayrılmış da ben esimle tanısmısım evlenmisim. O kadar asıgım ki. O zaman ki de sevgi miymis diyorum Ondan önceki herkes ne kadar boşmus. Emin ol sende böyle olursun..

Umarım bende sizin gibi şanşlı olurum başkasını sevemem böyle gibi geliyor yada daha kötü insanlarla karşılaşırım gibi geliyor nasip tabi hepsi bilemem.Hayırlısını diliyorum gönlüm o desede hayırlısı başkasıysa olmasın tabi

"Değmezsin ağlamaya bitip tükenmiş ömür..
Her şeyimi harcadım uğruna çok aptalmış bu gönül
Hayaller asmıştım aşk konulu gönlüm duvarlarına
Ümitler yeşerttim aşk kokulu gönlüm baharlarına
Azıcık sevseydin şükretseydin sevdamızın hatrına.
Degdi mi yitirmeye düşleri böyle bir hiç uğruna
Gözüm kör olmuş aşkından yazık beni acıtanda suçlamadın
Tek başına sevmek yetmiyormuş biraz geç oldu ama anladım."

Kafanda bitirmeden once ayriligi kabullenmelisin.Sonra sirasiyla geliyor zaten.Zor oldu kabullenmem. Ama gercekler yuzume hizli vurdu.Hakketmedigim bir seyi yasatti. En buyuk korkumdu aldatilmak.Ona en buyuk korkumu soylemistim..O beni en korktugum yerden vurdu. Sadece Allaha birak. Gercekten geciyor.Suan cok yeni.1 hafta gecsin goreceksin.Akittigin gozyaslarina bile aciyacaksin. Guclu dur.Sakin kal.

Son düzenleme:
İnşallah ikimizde hayırlı güzel insanlarla karşılaşırız artık bunlarda bizim sınavımızmış deriz.

Amin.İnsAllah.. Su an aynı durumda olanlar içinde insallah.. Evet zorlu bir sınav.. Ben daha atlatmadim ama toparlandim. . Kafa dinliyorum. Başka şeylerle uğraşıyorum.Biraz önce okuduğum kitabi bitirdim.. Allah büyüktür. Gerçekten yarın ne olacağını bilemeyiz.. Böyle bir sınavdan geçmemiz gerekiyormuş..

Sevgili bourgeon ve diger ask acisi ceken bayanlar,

Ne hissettiginizi anlamak oyle kolay ki benim icin... Bir insani kotu bir ayriliktan sonra cigerlerime kadar ozlemek nedir oyle iyi bilirim ki... 5 ay oldu ayrilali, kucucuk bir beraberligimiz olmustu. Bugun oyle ozledim ki tarifi yok. Keske yanimda olsaydi da ona sarilip, soyle doya doya o guzel gozlerini seyredip bir opucuk kondursaydim yanagina diye dusundum. Biliyorum bitti her sey ama cok ozluyorum onu. Aklima geldikce neden o benim kaderim degil ki diyorum kendi kendime. Ne olurdu olsaydi, her sey guzel gelisseydi. Kismet diyorum sadece...

Insallah hepiniz cok mutlu olursunuz. Bunu cani gonulden istiyorum.

Mutlu olalim artik.

aynen çok iyi anlıyorum seni hiç olmadık bir anda çıkıveriyor özlemi.kötü anları düşünemiyorsun o sırada bu böyle iyiydi şöyle güzel vakit geçirmiştik diyoruz ama kendimize zarar.psikoloji videoları izlerken duymuştum kimse sizin bir anda mutlu olmanızı istemiyor güçlü olmak zorunda değilsiniz o an o duyguyu yaşayın ama uzatmayın gerçekliğe geri dönün demişti.
Allah en çok sevdiğiyle sınarmış kulunu.Onsuz olamam dedğin insanı alırmış ben varım diye göstermek için.Çok doğru geldi bana.Ben kendi mutluluğumu ona bağlamışım hala da öyle kendim mutlu olamıyorum onsuz ama en büyük kötülüğü yapmışım.Belki ölüm ayıracaktı o zaman ne yapacaktım bu kadar bağlıyken kafayı yerdim herhalde.

Hepimiz için dua ediyorum kızlar.Rabbim duysun kim hayırlısı ise onu versin.Ben bir an önce diyede ekliyorum ki acım azalsın.

Ne güzel duadır:Allahım hakkımda hayırlı olanı gönlümü razı eyle,gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle.
Hepimiz en kısa zamanda 'o'kişiyle bir olur mesut oluruz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…