olmayınca olmuyor mu

Aynen.Su ozlem olayi olmasa.Ben de hep oyle dusunuyorum.Kotu tarafi ilk tanisma zamanindaki heyecan vs onlari hatirliyor insan. Bu da icimizdeki ozlemin kalbimizin bir oyunu.Keske'ler cok.Keske zamani geri alabilsek.O beni iliskimiz devam ederken silmis zaten. Son 1.5 ayinda. Rabbim yanina birakir mi? Tek istegim geri donmesi falan degil bitti kesinlikle ama pismanligini gormek istiyorum.Yaptigi hatayi iliklerine kadar bilsin ,hissetsin istiyorum. Guzel olan butun hayallerimi gecenin bir saatinde 3 cumleyle yikti. Ona karsi icimde hic birsey kalmasini istemiyorum.Belki de bizi daha fazlasiyla uzeceklerdi.O yuzden nasip olmadi. Aynen nasip kismet.

Umudunuzu kaybetmeyin.Ben ona ragmen ona ve hayata inat umudumu kaybetmedim.Illaki bir yerlerde gercek bir seven cikar. Allah iyilerle karsilastirsin. En onemlisi sabir ve dayanma gucu versin. Bir ruzgardi esip gecti hayatimizdan.. Aslinda mutluluk bizi terketmez biz mutlulugu terkederiz. Bunun da bir mukafati olacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…