- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi nazlihilton
Herşeyi boşver. Aldatma isteği çok. Boşver.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hani oylesine ekliyor olsa anlarim da ihtiyac dedigine gore amaci belli aldatmis adam zaten sizi yada tesebbus etmis. Tabiki ayrilin.
Ne ekliyor anlamadım. Tanımadığı kızları mı? fotolarına bakma amaçlı mı, yoksa paylaşım da mı yapıyor?
Güvenmiyorsanız sağlıklı bir ilişki çıkmaz. Yaşı da mı küçük ki? Çok saçma hareketler
Bi daha ayril. SeninBen onuda denedim. Ayrildigimiz donemde liseden arkadasim yazmisti iste yillar geçtikçe guzellesmissin falan diye bakti sonra telefonu koydu masaya sen beni seviyosun kimle yazistigin onemli degil gibi bisey soyledi cikartmadi cocugu faceden.
Bi kere degil kac kere yakalamissin. Elbet birinde olmustur. Hem sonuc olarak aldatti diyebilmemiz icin illa gitmis gezmis gorusmus sevismis olmasina gerek yok. Niyeti koymus kafasina. Bugun olmasa yarin hamile olunca sen aldatir ihtiyac diye. Hatta hamile olmana bile gerek yok farkli bi deneyim yasamak istedim der yuzsuz degil mi. Kavga edince siz kosar baskasina. Muhtemelen buyugumdur senden sen buyuk sozu dinle hem ailenin hem burda hanimlarin.İhtiyac diyo ama aldatmadigini da iddia ediyo. Bir anlık seytana uyuyorum sonra pisman oluyorum diyo. Haklisiniz sonu yok bu işin ya. Seven benim sadece o degil haklisiniz
Pek anlaşamıyorsunuz, bunlar huzursuz bir evliliğin işareti.Merhaba herkese. Fikir almak icimi dokmek icin yaziyorum.
3 yildir bir ayrilip bir baristigim birisi var. Ailemle de tanisti bende gittim onlara. Ayrilma sebebimiz cogu zaman instagramdan swarmdan onu bunu eklemesiydi. Bende aileme yansittim haliyle sogudular onlarda. Babam birdaha giremez dedi bu eve sonra askere gitti geldi vs zaman gecti biz bu arada babamdan habersiz yine gorusmeye devam ettim küsülü barisik. Ben onunla ilk tanistigimda calisiyodum ama simdi issiz kaldim. Maalesef yabanci dilim yeterli olmadigindan hemen is bulamiyorum. Kendisinin cok iyi meslegi simdi son bir sinava girecek en ust duzeye ulasmak icin. Bana evlenme teklifi etti ben onu seviyorum ama cozemedigim seyler var kafamda. Surekli bekledim abisinin evlenmesini bekledim askerligini bekledim şimdide sinavini bekliyorum. Bide ailesine cok duskun abisinin kizinin herseyini o yapti bebek odasi kıyafetler falan. Tecrübeli ablalarimdan yorum rica ediyorum
1. sizce onu bunu niye ekliyosun diye baski yapmam yersiz mi? Kavgalarimizda tamamen ihtiyactan yaptığını soyluyo. Millet neler yapiyomus adam oldurmedim ben diyo. Sevmesem sana donmem dimi diyo.
2.diyelimki herseyi goze alip evlendim calismasam saygisi olmicak gibime geliyo bana yada ben ondan nasil para isterim yani babamdan bile utanıyorum simdi
3.annem kesinlikle istemiyo Aslinda gozu disarda diye kabul etmemem taraftari ama bana birakti madem istiyosun Artik net tavrini koy ben su zamanda Nisan su zamanda dugun isterim de diyo
4.en son kavgamizda benim ailem seni istemiyo bende istemiyorum dedim istenmeyen damat olmak istemiyorum diye ayrildik bende de hatalar vardir belki. Kafam o kadar karisik ki.
5. Annemin soylememi istedigi gibi bu isin sonu nereye varıcak demeye utaniyorum. Sanki evlilik meraklisi gibi olmaktan utaniyorum. İssiz kaldim napiyosun dediginde evde oturuyorum ayni demekten utanıyorum. Kafayi yemek üzereyim.
Merhaba herkese. Fikir almak icimi dokmek icin yaziyorum.
3 yildir bir ayrilip bir baristigim birisi var. Ailemle de tanisti bende gittim onlara. Ayrilma sebebimiz cogu zaman instagramdan swarmdan onu bunu eklemesiydi. Bende aileme yansittim haliyle sogudular onlarda. Babam birdaha giremez dedi bu eve sonra askere gitti geldi vs zaman gecti biz bu arada babamdan habersiz yine gorusmeye devam ettim küsülü barisik. Ben onunla ilk tanistigimda calisiyodum ama simdi issiz kaldim. Maalesef yabanci dilim yeterli olmadigindan hemen is bulamiyorum. Kendisinin cok iyi meslegi simdi son bir sinava girecek en ust duzeye ulasmak icin. Bana evlenme teklifi etti ben onu seviyorum ama cozemedigim seyler var kafamda. Surekli bekledim abisinin evlenmesini bekledim askerligini bekledim şimdide sinavini bekliyorum. Bide ailesine cok duskun abisinin kizinin herseyini o yapti bebek odasi kıyafetler falan. Tecrübeli ablalarimdan yorum rica ediyorum
1. sizce onu bunu niye ekliyosun diye baski yapmam yersiz mi? Kavgalarimizda tamamen ihtiyactan yaptığını soyluyo. Millet neler yapiyomus adam oldurmedim ben diyo. Sevmesem sana donmem dimi diyo.
2.diyelimki herseyi goze alip evlendim calismasam saygisi olmicak gibime geliyo bana yada ben ondan nasil para isterim yani babamdan bile utanıyorum simdi
3.annem kesinlikle istemiyo Aslinda gozu disarda diye kabul etmemem taraftari ama bana birakti madem istiyosun Artik net tavrini koy ben su zamanda Nisan su zamanda dugun isterim de diyo
4.en son kavgamizda benim ailem seni istemiyo bende istemiyorum dedim istenmeyen damat olmak istemiyorum diye ayrildik bende de hatalar vardir belki. Kafam o kadar karisik ki.
5. Annemin soylememi istedigi gibi bu isin sonu nereye varıcak demeye utaniyorum. Sanki evlilik meraklisi gibi olmaktan utaniyorum. İssiz kaldim napiyosun dediginde evde oturuyorum ayni demekten utanıyorum. Kafayi yemek üzereyim.
Senin ihtiyacın yok mu ? Öyle şeyleri ihtiyaç olarak gören erkeklerin aldatma potansiyeli yüksektir dicem ama zaten o da bir nevi aldatma. Yani o kızları arkadaşça eklemediğine göre sadece sana karşı hissetmesi gereken şeyleri başkalarına hissediyor.
Neye ihtiyaç anlamadim ben ?
Kızlarla konusmaya mi ihtiyacı varmış ? Günlük ilişkiler mi yaşıyor ? Hangi ihtiyacını karşılıyor gerçekten anlamadım...
Şimdiden bunlari kabul etmiş olmanızdan yüz bulup size her türlü kazığı atacaktır.. Yeriniz de olsam ilk falsosun da yolu gösterirdim. Adamda ki genişliğe bak evlenince duzelirim diyor bir de.. şaka gibi..
Yakmayın başınızı.. Ailenizi dinleyin..
Tatlım ona mecbur değilsin. Şu yazdığın beni çok üzdü. "1. sizce onu bunu niye ekliyosun diye baski yapmam yersiz mi? Kavgalarimizda tamamen ihtiyactan yaptığını soyluyo." kendini tanıyorsun, para isteyemem diyorsun o zaman yabancıdilini geliştir, koca insanı kurtarsa bdv de %80 kocadan dert yanmazdı insanlar.
belki de biz ne kadar konuşsak boş, kimi insanlar ancak tecrübe ile öğrenir, kimisi sadece gözlem yaparak tecrübe kazanır.
iş meseleni hallet ve başkalarını ekleyen bir erkekle asla devam etme bu kişi nikahlı eşin bile olsa, bunun sonu mahkemede bitiyor. bir akrabamın kocası böyle millete yazıp ekliyordu, bekar bir kıza mesaj atıyor aynı iş yerinden ama büyük bir yer, kız biraz konuşuyor, tek gecelik ilişki yaşanıyor kız yoluna gidiyor ama adam gidemiyor, kıza yazmaya buluşma ayarlamaya çalışıyor, kız bekar olduğu için de korkar sanıyor, kız maddi manevi tazminat davası açtı 36bin ödediler.
Ben onuda denedim. Ayrildigimiz donemde liseden arkadasim yazmisti iste yillar geçtikçe guzellesmissin falan diye bakti sonra telefonu koydu masaya sen beni seviyosun kimle yazistigin onemli degil gibi bisey soyledi cikartmadi cocugu faceden.
Allah yardımcın olsun sakin evlenme ihtiyacın kopsun de tövbe yaa.. Hakaret gibi sakin evlenip başını uakmaVallahi kendimi sorgular oldum ya. Acaba benmi abartiyorum dedim. Bide gorucegimi bile bile yapiyo deliriyorum. Kus beyinliler