• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmaz mi bu iş?

Bence kendinizi bu kadar büyük bir riske sokmayın.

Neden buna razı olasınız ki? Daha iyisini bulmak, her gece kafanız rahat uyumak varken diken üstünde olmak niye?

Ayrıca ihtiyaç demesi bile öyle çirkin ki, demek ki sana yetmiyorum paşam harem mi istiyosun demeliydiniz bence.

Bence kendinizi bu kadar büyük bir riske sokmayın.

Neden buna razı olasınız ki? Daha iyisini bulmak, her gece kafanız rahat uyumak varken diken üstünde olmak niye?

Ayrıca ihtiyaç demesi bile öyle çirkin ki, demek ki sana yetmiyorum paşam harem mi istiyosun demeliydiniz bence.

Haklısınız benim evlenmeden bazi seylere izin vermemem yalanlarina kilif oluyo ona. Musade ettikce daha fazla aptal yerine koyucak beni biliyorum haklisiniz

Salla gitsin. Saçının teline bile kıyamayan birini bul, evlen. Böyle tiplerle hiç zaman kaybetme. Baksana ne çok tereddütün var ve sakın sonra iyi olur, düzelir filan deme. Asla düzelmez.

Evlilik namaz gibidir niyet edildikten sonra sağa sola bakılmaz. Ben misal hiç sevmemisimdir bi erkeğin tanımadığı insani ekleyeni hele bayansa eklediği kişiler Biraz sallantıda sizin iş. İnşallah düzelir ama bu iş olabilir de olmayabilirde.

Salla gitsin. Saçının teline bile kıyamayan birini bul, evlen. Böyle tiplerle hiç zaman kaybetme. Baksana ne çok tereddütün var ve sakın sonra iyi olur, düzelir filan deme. Asla düzelmez.

Evlilik namaz gibidir niyet edildikten sonra sağa sola bakılmaz. Ben misal hiç sevmemisimdir bi erkeğin tanımadığı insani ekleyeni hele bayansa eklediği kişiler Biraz sallantıda sizin iş. İnşallah düzelir ama bu iş olabilir de olmayabilirde.

Haklısınız olmicak biliyorum ama seviyorum diye herseferinde bi ümit ediyorum. Kac sayfa yorumda herkes ayni seyi soyledi annemde dahil

Anneler hisseder. Anneniz istemiyorsa vardır bir bildiği...
Ayrıca siz hayatında varken başkalarını ordan burdan eklemesi aldatma potansiyelinin yüksek oldugunu gösteriyor.
Bence iki kere düşünün

Back
X