Olmaz mı ?

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.417
43.905
798
geçtiğimiz günlerde iş görüşmesine gittim ve gittiğim yer kesin olarak olumlu yada olumsuz size pazartesi dönüş yapacağız denildi ancak dönüş olmadı. arayıp sorsam olmaz mı sizce?

Bence arama. Öyle söylüyorlar herkese zaten. Bana da çokk net pazartesi mutlaka arayacağız :) demişlerdi ama aramadılar. Hatta bana belgeleri filan hazırlamamı istemişlerdi

bence biraz bekleyin
hayirlisi olsun insallah

Amin inşallah

Ben hiç ararız diye söyleyip arayanı görmedim .

Bence arayın ama şimdi değil yarın.

Bir kaç gün bekleyeyim olmadı mail ile sorarim

Öyle derler zaten.
Aramıyorlarsa olumsuzdur. Ya beni aramadınız iyisiniz dimi diye sorulmaz ya:)

pardon beni aramadiniz ama öldünuz mu diye merak ettim mi desem ne

Pardon , hangi pazartesiyi kastetmistiniz diye arayabilirsin. Sonra da gulup gecersin.

Ahahah çıkmaz ayın son pazartesisi derler artık

Bence arama. Öyle söylüyorlar herkese zaten. Bana da çokk net pazartesi mutlaka arayacağız :) demişlerdi ama aramadılar. Hatta bana belgeleri filan hazırlamamı istemişlerdi

Ayy o daha yıkıcı

Geri dönüş yoksa zaten sonuç olumsuzdur aramaya gerek yok. Ne gıcık birşey madem olumsuz o an söyle neden ümitlendiriyorsunuz insanları
Ben sizi ararız diyenlerden hiç geri dönüş beklemezdim çünkü geri dönmeyeceklerini bilirdim :)

Farkli bir yerden aradilar basvurumu sizden once yapmistim kabul edilmis
Sizi daha cazip gormustum bazi kosullardan dolayi o yuzden net bir sey ogrenmek icin aradim
Diger isyerini bekletemem deyin kisaca arayin:)en azindan netlesir

1-2 gün daha bekler, arardım ben olsam. Aramakla bir şey kaybetmezsin. Aksine, aradı, süreci takip etti, kendini hatırlattı diye işe alınan insanlar var.

1-2 gün daha bekler, arardım ben olsam. Aramakla bir şey kaybetmezsin. Aksine, aradı, süreci takip etti, kendini hatırlattı diye işe alınan insanlar var.

Katılıyorum. Her işveren için olmayabilir ama kurumsal işyerlerinde sorumluluk sahibi, verilen sözleri önemseyen, işini takip eden biri gibi algılanarak durumu lehinize çevirme olasılığı var. Ben olsam "Kesin geri dönüş yapacağınızı söylemiştiniz ama dönmediniz, başvuru sonucumu öğrenebilir miyim?" diye arardım.

Arama bence.Genelde aramıyorlar.

Bence arama
Olucak olsa onlar zaten arar sen arayınca bişey değişmez

Farkli bir yerden aradilar basvurumu sizden once yapmistim kabul edilmis
Sizi daha cazip gormustum bazi kosullardan dolayi o yuzden net bir sey ogrenmek icin aradim
Diger isyerini bekletemem deyin kisaca arayin:)en azindan netlesir

Belki ilanın süresini falan uzatmışlardır bir bak, ama genel olarak bir aramama durumları oluyor zaten

Eki Görüntüle 2078063 Bu karikatür geldi aklıma.. :))

Ay ilahi gece gece güldürdünüz.

Konu sahibi, bence arayıp durumu sormalısınız Umarım işi alırsınız

Bana da pazartesi ararız dediler ve aramadılar. Hepimiz aynı işe başvurmuş olabilir miyiz?

teşekkür ederim kızlar mail ile davet almıştım olmazsa 1 hafta olsun mail ile sorarım tekrar sonuç ne gibisinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…