olmaz olası kaynanam....

seray_arda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
48
0
36
İstanbul
slm kızlar cok dertlıyım cccokk 5 senedır bır bırlıktelıgım hersey o kadar guzel gıdıyordu kı nısanlandık ablamla eltı olucam tabıı boyle gıderse cok zor neyse daha 2 ay oldu nısanlanalı nısanlımın annesı yanı kaynanam olucak kadın sınır bozucu ınsan benı en basta ıstemedı tam 6 ay ıstemeye gelmedı nısanllım zor ıkna ettı.gecenlerde ben okudugumm ıcın el işi oya yapamıyorum beceremıyorum cabuk sıklıyorum oturuyoduk gorumcem dedı kı aman sende oyle bos bos oturuyosn bı ıse yaramıyosun dedı kaynanamda aaa ewet sen boyle bos mu oturcaksın ben bos duranı hıc sevmem sende bısey ler yapıcaksın dedı hemde 10kısının ıcınde rencıde ettı bende bende ben okudum buzman kadar bundan snrada calısırım parası neyse verırım yaptırım dedım ooohhhhhhh ıyı dedım canıma degsın gtmıs bunu nısanlıma soylemıs smdı nısanlım benı aramıyor ılgılenmıyor resmen doldurdu o kaynana yokmu ondan nefret edıyorum ne yapıcam kızlar bana yardım edın lutfeeeen n o kaynana hep onun dedıgı olsun ıstıyor benı kole zannedıyor aptal sey

Şimdiden bu kadar karışırsa ilerde ne olur bilmem ama şöyle birşey de oluyor biz gelinler veya kaynanalar önyargılı davaranabiliyoruz gçer inşallah zmanla değişir herşey birde aptal demesen iyi olur çünkü sevdiğin adamın annesi en nihayetinde...

ablanla kaynananın arası nasıl:26:

haklısın canım amabenı deli edıyor önyargı degıl ınankı benımkısı benı en bastan da ıstemıyordu sımdıde ıstemıyor o koyden kız almak ıstıyordu akrabalarından bırde ben hep kendı bıldıgımı yaparım bılır ama benı neden herkesın ıcınde bozuyor bozmaya calısıyor kenara cekse guzelce soylese olmaz sankı yetmezmıs gıbı altlı ustlu oturucaz nısanlımla aram sogudu onun yuzunden benı bugun hıc aramadı ne yapcam ben

ablanla kaynananın arası nasıl:26:

aynı benım gıbı anlasamıorlar ablam sınır hastası oldu resmen evıne gırıp esyalarını karstror ablamın sureklı laf sokma capasında ablam sessızdır ben gıbı laf soylemez benı ablam gıbı zannettı ama lafı yıyınce benden sustu terbıyesız kadın

ay ben hic sevmiyorum boyle kardesle iki elti olma durumunu
yarin bir gun aranizda daha buyuk kavgalar olsa ve nisan bozulsa omur billah ablanizin basina kalkilacak bu durum ..

ay ben hic sevmiyorum boyle kardesle iki elti olma durumunu
yarin bir gun aranizda daha buyuk kavgalar olsa ve nisan bozulsa omur billah ablanizin basina kalkilacak bu durum ..

oda dogru ama gonul ıste ferman dınlemıyor cok sevıyoruz nısanlımla bırbırımızı ablam 2007 de ewlendı bızde ablamın dugununden hemn snra baslddk konusmaya nısanlımı cok sevıyorum ama sanırım annesı yuzunden kaybedıcem onu cunku herseye cok mudahele etmeye calısıyor

Aman oya yapmak çokmu büyük marifetmiş, bence sen nişanlınla ilgili bir kere daha düşün şimdiden böyle basit seylerden aranız bozulursa,birde altlı üstlü oturacaksınız aman dikkatli ol canım

ehh bile bile lades demişsin ne diyelim

Bile bile lades...

Kadın huysuz,nişanlın ana kuzusu sen bunları biliyosun
hani bize desenki nişanlım bana laf ettirmiyo tamam amenna
ama sırf o laf için de küsüp gaza geliyosa sana hayır gelmez ondan
hani kimin kahrını kim için çekiyosun?sana şimdiden yüz dönmüş nişanlın
bir daha göz at derim ilişkine..bak ablan sinir hastası olmuş sen de o duruma gelebilirsin
kendini ezdirmemekle de alakalı değil sen kendini ezdirmesen e bu ana kuzusu seni ezer

Müstakbel esinizin annesi olan bir kadina, yukarda isaretledigim kelimeleri kullanarak sizde terbiyenizi ortaya koydunuz...Ayrica belkide kadin, ablaniz gelini olduktan sonra ablanizdan ve ailesinden memnun olmadigi icin sizi istememis olabilir..Madem bu kadin bu kadar sirret! birsey neden bile bile oglu ile ciktiniz...Yok eger sizde "amannn hem oglu ile evlenirim hemde ona istedigim hakareti ederim ben ne istersem o" diyorsaniz, kusura bakmayin o oglanda o kadinin oglu elbetteki izin vermez böyle seylere...

off senin daha evlenmeden baslamış sorunların cnm arkadasın dedigi bigi bi bak şimdiden seni koruymuyosa ilerde neler olur bilemezsin geriye dönemeyecegin hatalar yapma ayrıl daha iyi sonunda aglıcagına basta alga bişe olmadan daha iyi hayat bu iyi düşün bide alt üst olayı okadar kolay iş deil bnde alt üstüm hiçç memenun deilim misafirin gelir karısırlar yanı her seyi göze al evlilik oyuncak işi deil düşündügün gibi olmuyo hersey sevgide ucup gider sonra naptım diye dövünürsün ablanı gör bana öyle yapamaz diye düşünme işin var allah yardımcın olsun kardesim baska bişe bulamıyorum demeye.....

işin zor valla. kardeşlerin kardeşlerle evlenmesi durumu çok zor.

bir şekilde sorunlar her tarafa yansıyıveriyor.

sen şimdi böyle yapınca haliyle kaynananın ablana karşı tarzı daha da sertleşecek.
bu yüzden biraz laflarına dikkat etmen lazım

Tanımadığın, bilmediğib bir aile olsa vah tüh diyeceğim ama ablanın durumundan belli değil mi? Ee denecek laf kalmıyor o zaman buna hazırlıklı olmalıydın. Nişanlında oya-dantel mevzusu için annesinin dolduruşuna geliyor ve aranız bozuluyorsa yol yakınken iyice bir düşünme vakti.

Arkadaşların dediği gibi bile bile lades diyorsun.
İnsan evlenmeden önce aşkından bazı şeyleri görsede görmemezlikten geliyor. Ama evlenince inan 3.4. kişiler yüzünden yeri gelecek eşinden bile soğuyacaksın. Nerden evlendim diyeceksin.
Heleki kv ile aynı evde yada altlı üstlü oturmak üstüne daha da bir kötü.
Ablandan görmüşsün. Evini girip kurcalarmış yarın siz alt alta oturacaksınız. O zaman senin evi karıştırmakla kalmaz.
Valla sevgi karın doyurmuyor. Seni kollamayan bir adamla evlenmek kadar da kötüsü yok.

Seni kollamayan bir adamla evlenmek kadar da kötüsü yok. bu söze tamamen katılıyorum insanların yüzde 50 si sırf bu yüzden boşanıyor yani sadece eşinle değil ailesiylede evleniyorsun dikkat et

Seni kollamayan bir adamla evlenmek kadar da kötüsü yok. bu söze tamamen katılıyorum insanların yüzde 50 si sırf bu yüzden boşanıyor yani sadece eşinle değil ailesiylede evleniyorsun dikkat et

2 gün önce şunu düşündüm. Biz kadınlar eşlerimizle sevgiliyken o kadar birbirimizi severken onun için ölürken birden söz, nişan, düğün oluyor ve aileler giriyor ve ailelerin girmesiyle eşe olan o sevgiliyken duyulan aşkı resmen aile yok ediyor. Ne tuhaf bişey.Demek ki aileler girmeden hiç bir sorunumuz yokken bu tür ara bozan aileler yüzünden iki birbirini seven insan yeri geliyor o sevgi nefrete dönüşüyor ve yeri geliyor bazıları sırf bu aile yüzünden ayrılmak zorunda bile kalıyor. Ne acı bir durum.

evet kesinlikle çok acı ama şuda var bu sorunları birçok kişi hayatında yokmuş gibi devam edebiliyor bende yeni evli sayılırım flört ederek evlendim ama ailesiyle anlaşamıyoruz eşimde ana kuzusuydu ama bana yaptıklarına bi kez şahit olması yetti şimdi eşimin ne annesi ne babası nede ablası beni aramıyor bende onları üstelik eşim hakkaride ben kayseride kayınvalidemler ve ailem uşakta yanlızım ne derdim var hiç bilmezler ilgilenmezler herşeyle tek başıma uğraşıyorum ama bigün gelinimizsin şunu şöle yapıver derlerse o zaman kıyamet kopar işte:) demem oki illaki bişiden sorun çıkar bence kocan problemli olana kadar ailesi olsun

''Terbiyesiz..üstelikte aptal kadın''zaten seni istemiyormuş...herikinizde birbirinizi iyi tanıdığınıza göre..şikayet etmek

niye???

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…