- Konu Sahibi seray_arda
-
Şimdiden bu kadar karışırsa ilerde ne olur bilmem ama şöyle birşey de oluyor biz gelinler veya kaynanalar önyargılı davaranabiliyoruz gçer inşallah zmanla değişir herşey birde aptal demesen iyi olur çünkü sevdiğin adamın annesi en nihayetinde...
ablanla kaynananın arası nasıl:26:
ay ben hic sevmiyorum boyle kardesle iki elti olma durumunu
yarin bir gun aranizda daha buyuk kavgalar olsa ve nisan bozulsa omur billah ablanizin basina kalkilacak bu durum ..
aynı benım gıbı anlasamıorlar ablam sınır hastası oldu resmen evıne gırıp esyalarını karstror ablamın sureklı laf sokma capasında ablam sessızdır ben gıbı laf soylemez benı ablam gıbı zannettı ama lafı yıyınce benden sustu terbıyesız kadın
slm kızlar cok dertlıyım cccokk5 senedır bır bırlıktelıgım hersey o kadar guzel gıdıyordu kı nısanlandık ablamla eltı olucam tabıı boyle gıderse cok zor neyse daha 2 ay oldu nısanlanalı nısanlımın annesı yanı kaynanam olucak kadın sınır bozucu ınsan benı en basta ıstemedı tam 6 ay ıstemeye gelmedı nısanllım zor ıkna ettı.gecenlerde ben okudugumm ıcın el işi oya yapamıyorum beceremıyorum cabuk sıklıyorum oturuyoduk gorumcem dedı kı aman sende oyle bos bos oturuyosn bı ıse yaramıyosun dedı kaynanamda aaa ewet sen boyle bos mu oturcaksın ben bos duranı hıc sevmem sende bısey ler yapıcaksın dedı hemde 10kısının ıcınde rencıde ettı bende bende ben okudum buzman kadar bundan snrada calısırım parası neyse verırım yaptırım dedım ooohhhhhhh ıyı dedım canıma degsın gtmıs bunu nısanlıma soylemıs smdı nısanlım benı aramıyor ılgılenmıyor resmen doldurdu o kaynana yokmu ondan nefret edıyorum ne yapıcam kızlar bana yardım edın lutfeeeen n o kaynana hep onun dedıgı olsun ıstıyor benı kole zannedıyor aptal sey
aynı benım gıbı anlasamıorlar ablam sınır hastası oldu resmen evıne gırıp esyalarını karstror ablamın sureklı laf sokma capasında ablam sessızdır ben gıbı laf soylemez benı ablam gıbı zannettı ama lafı yıyınce benden sustu terbıyesız kadın
Arkadaşların dediği gibi bile bile lades diyorsun.
İnsan evlenmeden önce aşkından bazı şeyleri görsede görmemezlikten geliyor. Ama evlenince inan 3.4. kişiler yüzünden yeri gelecek eşinden bile soğuyacaksın. Nerden evlendim diyeceksin.
Heleki kv ile aynı evde yada altlı üstlü oturmak üstüne daha da bir kötü.
Ablandan görmüşsün. Evini girip kurcalarmış yarın siz alt alta oturacaksınız. O zaman senin evi karıştırmakla kalmaz.
Valla sevgi karın doyurmuyor. Seni kollamayan bir adamla evlenmek kadar da kötüsü yok.
Seni kollamayan bir adamla evlenmek kadar da kötüsü yok. bu söze tamamen katılıyorum insanların yüzde 50 si sırf bu yüzden boşanıyor yani sadece eşinle değil ailesiylede evleniyorsun dikkat et
2 gün önce şunu düşündüm. Biz kadınlar eşlerimizle sevgiliyken o kadar birbirimizi severken onun için ölürken birden söz, nişan, düğün oluyor ve aileler giriyor ve ailelerin girmesiyle eşe olan o sevgiliyken duyulan aşkı resmen aile yok ediyor. Ne tuhaf bişey.Demek ki aileler girmeden hiç bir sorunumuz yokken bu tür ara bozan aileler yüzünden iki birbirini seven insan yeri geliyor o sevgi nefrete dönüşüyor ve yeri geliyor bazıları sırf bu aile yüzünden ayrılmak zorunda bile kalıyor. Ne acı bir durum.
Müstakbel esinizin annesi olan bir kadina, yukarda isaretledigim kelimeleri kullanarak sizde terbiyenizi ortaya koydunuz...Ayrica belkide kadin, ablaniz gelini olduktan sonra ablanizdan ve ailesinden memnun olmadigi icin sizi istememis olabilir..Madem bu kadin bu kadar sirret! birsey neden bile bile oglu ile ciktiniz...Yok eger sizde "amannn hem oglu ile evlenirim hemde ona istedigim hakareti ederim ben ne istersem o" diyorsaniz, kusura bakmayin o oglanda o kadinin oglu elbetteki izin vermez böyle seylere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?