• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmaz olsun böyle kardeş

TATLIM1988

COK SEVMI$DIM...
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
212
1
96
36
Diğer
slm arkadaslar,

burda derdimi cok paylasdim, gene bir derdimi paylasiyorum. kiz kardesim cok gezen tozan biri anne baba sözu dinemeyen kendi basina hareket eden kisi.
artik yeter böyle kiz kardes olmaz olsun. Cani istedigi zaman eve geliyor istemedigi zaman gelmiyor. arayip ben burdayim demiyor. cumartesi aksami ben ise gidiyorum diye erkenden evden cikdi, gece oldu hala gelemdi annem is yerine gitti o gun calismamis. butun gece onu aramis telefonu acmiyor. pazar sabahi ariyor annem ben arkadasimdayim diye. bir insan böyle olurmu 3 sene dir anneme babama yapmadigi kalmadi. annem cok uzuluyor hayatdan yasamakdan zevk almiyorum diyor artik. annemi öyle görmek cok zoruma gidiyor. kardesimle konusdum ama hic sanki ona söylemiyoruz bos bos konusuyoruz. gecen sene 4 ay evden gitti gelmedi annem babam hala onu eve aldi parasiz kaldi babam gitti para verdi. bu kiz akilanmicakmi hic ltf arkadaslar yardim edin bi akil verin bana. anneme destek olmaya calisiyorum ama annem o kadar uzgunki ne söylesem bos.artik bende cok yoruldum bir dert bittiyor biri basliyor. kardesim demek istemiyorum artik kendinen o kadar soguduki bizi bende biktim artik ondan. simdiden tsk ederim

Kız kardeşinizin bir sıkıntısı,derdi var belki açamadığı,konuşsanız açık açık..Onu kırmadan,üzmeden...

Allah evladında hayırlısını versin..
elatları doğuruyoruz ama sonra istediğimiz gibi huy veremıyoruz..içten gelicek bazı şeler..
peki kaçında annen baban bişey demeden mi geri aldı ..yoksa kızıp bi kaç tokat atarakmı..
kimse kusura bakmasın ama bazen dayak gerçekten cennetten çıkma oluyor...

ne zaman basladi bu durumlari? onlarda anne baba ne yapsinlar evlat sonucta...

valla ben de 20 yaşındayım gayette rahat ailem vardır gece 12 de girebilirim yazın eve mesela ama asla haber vermemezlik yapamam gece gelmeyeceksem, korkarım çünkü babamdan, tepkisinden. 4 ay gidip gelmiyosa anneniz babanız yeterince disiplinli değildir bence, çünkü annesinden babasından korkan hiçbir kız yapamaz onu.

Allah Allah 4 ay evden gidiyor ve annene babana haber vermeden eve gelmiyor..20 yasında..
ben 25 yasında hala anneme nerede olduğunu haber veriyorum..
annenle baban ipleri biraz salmış sanırım..hiç bir korkusu yok kardesinin..artık bu saatten sonra nasıl bir yol izlenir bilemiyorum ama zor artık..bu kadar rahat bırakmak doğru değil..özür dilerim aileni eleştirdim ama benim babam hayatta karismazdi nereye gittim kime gittim kacta geldim vs bilmezdi ama yinede anneme herseyimi haber verirdim..çok rahat bırakılmış kardesin..

ailem asla gezmemise karismaz, sadece nereye gidigimizi söyleyip su saate gelecegimizi. annem o kadar iyi birisiki gencleri anliyordu anlayisli babamda öyle baskalarina özenmeyelim diye biseyimizi eksik ettmezlerdi gezdirlerdi herseyi yaparlardi biz 4 kardesis iclerimizde bi bu öyle. babam cok diziplini birisi bizi cok guzel yetisdirdi, insanin icinden gelemezi gercekden böyle anne babaya asla yapilmaz bu.

Gerçekten çok zor bi durum,allah ailenizin yardımcısı olsun,ama hiç oturup konuşmayı denediniz mi?bi tavır koymayı ve cezalandırmayı...tekrar eve almışsınız tabi ki ailenin bir ferdi o da ama parasız bırakın,cezalandırın bi şekilde tavrı ne olacak...bence babanızın sert çıkması gerekiyor böyle bir durumda..daha 20 yaşında...bana kızmayın ama gerekirse bir tokat bile patlatmalı babanız kardeşinizin suratına...aile çocukları için çalışsın didinsin,çoluk çocuk ta o aileyi hiçe saysın var mı böyle adalet!!!

kişilik meselesi diye düşünüyorum.. öyle terbiyeli yetiştirilern düzgün insanların evlatlarını görüyourz tamamen zıttı. oyuzden anne babaya da suç bulmamak gerekiyo ama onalr da ipi biraz gevşek mi bırakmışlar acaba? ben bu yaşta haber vermiycem bilmiyorumkismile iş çıkış saatini 1 saat geçtikten sonra tlf susmaz hiç . normalde yarım sate evde oluyorum oldu ki bi işim oldu bi yere uğradım yarım saat geç gidicem tlf susmazz kafamçokkarıştı 8 yıllık lise üniv sıra arkadaşım evlerinde 2 defa kalmama zorl izin verdiler. :lepi: ben onları huzursuz etmek için istemiyorum bile izin. kardeşinle pek de bi yaş farkımız yok. kişiliğiyle alakalı. onunla konuşmayı dene nasıl aileni yıprattıklarını söyle. inşallah üzelir :kedi:

Anne baba çocuklarına nereye gidiyorsun ne zaman geleceksin diye sormalı..Her istediğini de almamalı..Hep hazıra ve kolaya konmamalı çocuk bence..Yokluğu bilmeyen varlığın kıymetini hiç bilmez ve şımarır diye düşünürüm her zaman..

allah annenize babanıza sabır versin çok zor heleki şu zamanda evlat büyütmek.kardeşinizde maşallah çok rahatmıs 4 ay git sonra geri gel bence hemen bir psikolojık destek alsın.ben hamileyim ama şimdiden evladımı nasıl yetiştireceğim diye düşünüyorum.

dayak kötü bir şey ama bazen de gerektiğine inanıyorum..
ben babamdan 2 kere çok sağlam dayak yedim :) o sakın adamı cildirttim ya..o zamanda kısmamıştım dövdüğü için şimdi hiç kızmıyorum tam tersine hak veriyorum..
en küçük kardes mı diye sormuştum; bizde 2 kardesiz ben kucuk olanım :) etrafındakilerede baktığımda genelde küçük kardesler ailenin küçüğü olduğu için şımarık olabiliyor..anne baba ailenin küçüğü diye çok fazla kızmıyor..bizde de durum böyle,Abi'm daha aklı basına daha ağır başlı daha sorumluluk sahibi..ben tam tersi yaramaz,sorumsuz,kafasına estigini yapan bir tipim..annem hep der 'kız olmana rağmen böylesine erkek olsaydın vay halimize' diye takılır hep..

cok konusduk niye böyle yapiyorsun, niye uzuyorsun sen bizi diye, yapdigi seylere yapmadigim diyor yalanida cok, annem is yerinde gittiginde calisdim diyor ama annem oraya gitti calismiyor dedi patron, bizede calisdim diye yalan söyluyor
dayak yedi tabi canim yurdisinda oturdugmuz icin dayak yasak gitti babami polise sikayet etti dayak yedim diye

Off ben de iki sıpayı nasıl yetiştircem diye kara kara düşünüyorum..inşallah kafamdakileri uygulayabilirim..

babanı polise mı şikayet etti??insan kendi babasını şikayet eder mı?
çok enterasan ya..sanki kardesin ailesinden nefret ediyor..kin duyuyor sanki..

Back
X