• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmaz olsun böyle kardeş

kardeşini elinden tutup bir dr götürün aileye karşı tutumunda başka nedenlerde yatıyor olabilir :delphin:arkadaş çevresi çok önemli kimlerle arkadaşlık kuruyor 4 ay süre içinde nerde kalıyor :kızgın::kızgın:

Klasik yurtdisi muhabbeti.önüne gecemezsiniz cünkü polisi kullanir.Bi süre sonra polis kardesinizi korumaya alip izini kaybettirir ve göremezsiniz onu.Bunlar yurtdisinda yasayan bicok türk ailenin basina geldi ve geliyorda.

Cevreye ayak uydurma,yasadigi ülkeye uyum saglama derken iste böyle sonuclar cikiyor ortaya.Ne diyim insl.kisa sürede düzelir kardesiniz ama cok zor,elindeki imkanlar buna izin vermez gibi geliyor.

Kardeşiniz büyük bir birey çalışıyormuş da..
Ayrı eve çıksın madem 4 ay gidiyor gelmiyor.. Yanıbaşınızda her dakka nerde nasıl diyeceğinize evi ayrı barkı ayrı dersiniz....

canım her koyun kendi bacağından asılır sen gerekli nasihatları et geirsi onun bileceği iş ama ilerde çook pişman olaur size yaşattıklarından dolayı

kusura bakma ama kardeşinden böle bahsetmen hiç hoşuma gitmedi bende sorunlu bi gençlik yaşadım ve halada yaşıyorum
ailemde üzülde benim yüzümden ama hiç bizaman bu şekilde bahsetmediler benden
en azından ben böle hissetmedim
kardeşinin sorunları var bu belli bunu anlamayı hiç düşündünüz mü
bu keyfi haraketlerinin altında belki gerçekten büyük bi sorun yatıyodur en önce bunu anlamak gerek değilmi sizcede
ama sizden bu denli uzak durmasının da ben altında bişey arıyorum ilk önce problem ne onu anlamak lazım kardeşinizin yanında olun derim ben[/B

deli çağında birde erkek değil değil kız çocuğu yapacağı bir hata ömrü boyunca peşini bırakmayacak çok kötü bir durum ya çok üzüldüm.bir on yıl daha idare etseniz durulur bence siz bir doktordan yardım alın nasıl davranmanız gerektiğini sorun çünkü onu götüremezsiniz psikiyatriye.valla ben 25 yaşındayım bazen abilerim ve babamın beni dışarı çıkma konusunda sıkması beni çıldırtıyor.annem dışarı çıktımmı saat verir o satten geç gelirim haftanın 3_4 günü dışarı çıkıyorum ama bir problem yaşamıyorum.demekki herşey dozunda olacak.ben senin bacın gibi davranacam yeminle döverler eve hapsederler ne çok özgür ne çok rahatım kurban olayım ben aileme ya

bence kardeşinizin bu davranışlarının altında psikolojik bir rahatsızlık yatıyo,bilmiyorum hiç bi uzmana götürdünüz mü ama bütün bunları rahatlığından yaptığını düşünmüyorum,tam tersine rahatsızlığından yaptığı kanısındayım bir uzman desteği almakta fayda var,Allah yardımcınız olsun...

evt kucuk kardesim

canim sen her ne kadar annem ve babam disiplinli insanlar desende ben pek inanamiyorum bu duruma cunku genelde anne babalar son cocuklara dogru kendilerini salarlar, az karisirlar, daha cok serbest birakirlar ve diger cocuklara gore daha cok toleransli olurlar.
ben de en kucuk cocugum evde oradan biliyorum...
her istedigim yere giderdim, kimse arkadaslarimi sormazdi, derslerin nasil diye sormazdi, eve kacta geleceksin diye sormazdi...
ki babam ablalarima karsi cok sertti zamaninda, kiyafetlerine kadar karisirdi ama bana hic kimse karismiyordu...
senin annen ve baban da boyle gibi geldi bana...
son cocuklara dogru ebeveynler boyle yapiyor gordugum kadariyla bence kardesiniz o yuzden bu kadar rahat...yuz bulmasa bu kadar seyi yapamaz ki

sana bir şey soracağım çevrede de görüyoruz bu şekilde olayları
1) annen va babanda sürekli geçimsizlik var mı?
2)kardeşin yeterince sevilmedi mi???

arkadaş çevresi kötü demek ki keşke çok boş bırakmasaydınız kimlerle gezdiğini neler yaptığını gözlemleseydiniz çok zo bundan sonra yola getirmek

canım yaa seni çok iyi anlıyorum ben,benim kardeşimde bize illallah ettirdi yani.öyle evden uzaklaşması filan yok ama evin içindede bi huzur vermiyor bize.sürekli annemi ve beni azarlıyo.yapmadığını bırakmıyo.annem hergün ağlıyo,yaşamaktan zevk almıyorum onun yüzünden diyo.napcamızı şaşırdık.annemi öyle görmeye dayanamıyorum bıktım artık ondan nefret ediyorum yaa kendinden öyle uzaklaştırdı bizimafoldumben

Dört ay boyunca eve gelmediğinde kiminle birlikteymiş ki. Bu gidişle kötü yol düşmez inşallah... Siz en iyisi bir psikoloğa gitmeye ikna edin, belki işe yarar.

klasik yurtdisinda ki benligini kaybetmis tamamen yabancilasmis turk gencligi.hic sasirmadim bende yurtdisindayim ve burdaki turk gencligi yeni nesil hep boyle malesef.evdende kacar babasini da sikayet eder.allahim burda hic cocuk dogurmak buyutmek istemiyorum cevrem hep boyle orneklerle dolu:1no2:

Allah yardımcınız olsun cok zor..bir psikoloğa gitmeli ya da götürülmeli kardesiniz..hemen kötü yorumlarda bulunmamak gerekir, zararın neresinden dönülürse kardır sonucta..ama kardesinizde bir pişmanlık belirtisi veya size sizlere karsı biraz daha mahcup bir ifade yok anladıgım kadarıyla.bu yastan sonra babanız dövse sövse ne olur?tamamen kendinizden uzklastırırsınız...diyecegim o ki, tedavi tedavi tedavi öyle konusma ile halledilmaz daha fazla gec kalmayın..

Back
X