- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.293
- 158
:)) aynı ben ölmüş gitmişim hatırlasalar nolur sanki. Bence hırs denilen şeyy bu işte. Hayatımı güzel yasayayim gezeyim tozayim asla kendimi yipratmayayim sonra da ölüp gideyim gerisini kalanlar düşünsün:) dünyayı hiç ciddiye almıyorum hiç önemli bi yer değil bence burası.Ben de tam tersi düşüncedeyim. Tembel olduğum için olabilir
Şöyle istediğim gibi yaşayayım, eğleneyim. Öldüğümde de "öf çok huysuzdu be kurtulduk ahaha" desinler ya da demesinler. Bana ne yahu ölmüşüm artık
Ne yapıyorsam mutlu olabilmek için, kafamdaki planları tamamlayabilmek için yapıyorum. İz bırakmak ya da hatırlanmak gibi amaçlarım yok. Kendi hayatıma odaklıyım tamamen. Unutulmayı umursamıyorum. Ne kadar ruhsuzum kahretsin
İçimi kararttın yeminle.
Bana ara ara gelir evrendeki küçüklüğüm, panik atak gibi bir şey olurum sonra...
Size katılmak mümkün değil :) zira konu sahibi de belirtmiş kişisel olarak ne yapabilirim, bizzat kendim olarak demiş. Çocuğu olmayan ya da istemeyen insanlar nu hayata iz bırakma şansını asla yakalayamaz bu bakış açısı ile. Üstelik Ulu Önderin de yok çocuğu. Çocuk bir tercihtir. Başarı değil. Çocuğa böyle bir anlam yüklememek gerek diye düşünüyorum.Geride bırakacağın en güzel şey iyi ahlaklı ,vatan sever,merhametli bir evlattır.
Gerisi boş.
Bu konu uzar. Demek isteğim belli. Anlayan anlamıştır. Saygılar iyi günler :)Neden çocuk yapmayı boşa çabalamak olarak görüyorsunuz ki biz Atatürk'ün annesini de biliyoruz sonuçta. Siz de vatana hayırlı bir evlat yetiştirip adınızı yasatabilirsiniz:)
Bence geride ne bırakacağını düşünmeden önce, gideceğim yere bir hazırlığım var mı ? Bunu düşünmek lazım.
İnsanların gidecekleri yere hazırlanmalarını sağlamak, bende bununla ilgileniyorum İşte ve daha önemli bir mesele yok bana göre
Hadi bana saldırın :)
Bu son cumle cok guzeldi..Alanınız ne?
Mesleki anlamda bir şeyler yapabilirsiniz belki.
Kitap yazmak da olabilir.
Ayrıca herkesin sizi tanıması gerekmez. Kimseye zarar vermeden hayat yolculuğunu tamamlarsanız yeterince şey yapmış olursunuz zaten.
Bende mesajınızı açarken kesin bana saldırdılar diyerek açtıydımKatılıyorum. Bu dünyada çok kazanayim, cok gezeyim vs böyle hayallerim yok. Eşimle, dostumla, ailemle mutlu,huzurlu,sağlıklı bir hayat yeterli benim için. Önemli olan öteki tarafta mutlu olmak için çabalamak. Bu dünya nasil olsa bitecek. Ki çok mutluyum diyen bile sikintili günler geçirecek. Yaşlılık, hastalık vs. O yüzden bu hayatta etrafıma zarar vermeden ,mesleğimde başarılı, yararlı, çevremde sevilen sayılan biri olmak yeterli benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?