ölmek için Allah a hergün yalvarıyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım ben daha once de bosanma kararı almıstım kararım da kesın sımdı kendıme bı avukat bulup dava acmak olucak

hakkında hayırlısı olsun canım,yanlız şunu bilki,burda çok konu okudum,erkekler,evlilikleri için mücadele etmiyorlar,kadın olarak biraz alttan almak gerekmiyormu,sen çabalamazsan,eşin de bırakıcak,gidicek annesine,hiç bir şey olmamış gibi hayatına devam edicek,annesi ben sana alırım kız,sana kızmı yok,deyip zor anında eşinin yanında olacak,kol kırılır yen içinde kalır mantığı devreye girecek,sen bütün bunlarla başederim,takmam diyorsan,sen bilirsin,ama şunu bil tatlım,bir ekmek bölündümü tekrar birleşmez,ayrılıp babaevinde yaşamak çok ağır gelir insana,bunların hepsi geçti başımdan,belki ben çok çaresizdim,direnemedim,inşallah sen üstesinden gelirsin:26:

cnm ben daha once bosanmayı dusundum ama esıme soylemedım belkı duzelırız dıye gozlemledım ama olmadı dun ılk defa soyledım bosanmak ıstedıgımı.. ayrılırsam da babamın evın de olmam kendı evım var meslegımı yapr gecımımı saglarım.. sımdı tek ıstedgm esımı anlasmalı bosanmaya ıkna etmek uzasın ıstemıyorum...

once emin olup kendinden ve bosanmakta kararlimisin bi onu olcmek lazim..

bak bunu begenmedim isteee..
alkol kesinlikle yanlisss..

leonela sen de bılıyosun esımle armdakı bagı ama ınan cok degıstı tanıyamıyorum.. bosanmakta kararlıyım bosanıcam belkı bıdaha mutlu olamıcam ama bosanıcam

eminim mutlu olmicaksin cunku sevyorsun once onu unutubicekmisin bionu dene
ama hakkinda hayirlisi olsun birde kacarak evlenmissin ama en azindan sana sahip cikan ailen var..

once emin olup kendinden ve bosanmakta kararlimisin bi onu olcmek lazim..

bak bunu begenmedim isteee..
alkol kesinlikle yanlisss..

leonela sen de bılıyosun esımle armdakı bagı ama ınan cok degıstı tanıyamıyorum.. bosanmakta kararlıyım bosanıcam belkı bıdaha mutlu olamıcam ama bosanıcam

eminim mutlu olmicaksin cunku sevyorsun once onu unutubicekmisin bionu dene
ama hakkinda hayirlisi olsun birde kacarak evlenmissin ama en azindan sana sahip cikan ailen var..

sewıyorum abla bunu ınkar etmedım o da sevıyor ama artık yapamıyoruz ne o ne ben mutlu degılız yanı ben esımı mutlu edemıyorum. onun gücü var ama ben onun kadar guclu hıssetmıyorum kendımı.. bosanmadan once bıraz ayrı kalalım dedı ıstedıgın kadar zaman verırım sana dedı ara demezsen aramam bıle dedı.. ama ben hyır dedım bosanıcam senden ben yapamıyorum dedım..

bak berine ondan bosaninca ayri kalmaya dayanicaksan
ayrica baskasi ile duen kurarsa buna dayanabileceksen
sifirdan baslayip hayata sunger cekeceksen al buyur bosanmak kolay
sana zorluk cikaracaginida sanmiyorum
ama yok bunlara dayanamam diyosan istanbul gibi yerde
her delige girip cikan polis adami birakmazlar
kafasida bulanikken isler dahada kotuye gider
hakkinda hayirlisi olsun

benden baskasıyla bı hayat kurarsa eger tabı kı acı cekerım ama mutlu olması ıcın de katlanırım

hani boşanmak kolay denir ya...bence evlenmek daha kolay... benim kızım da boşanıyor işin içindeyim anlayacağın...güle oynaya düğün yaptık 16 ay sonra olmuyor yapamıyorum deyip yanımıza geldi 1 yldır bizimle.... boşanma davası devam ediyor kızımı asla sıkıştırmadım herkes çekiyor bekle düzelir demedim..çünkü yuvası dağılan bir kadının zaten olan sıkıntılarına yenisini eklemek istemedim..sadece boşanma davası açmadan 1 ay beklettim kararı sabitlensin diye... diyeceğim şu ki;evliliği yürütmeye çalışan sensin okumuş yazmış,işi gücü olan yani aklı başında bir kızsın sen kendini tanırsın nereye kadar tahammül edebileceğini senden başkası bilemez o yüzden herkesi dinle akıl süzgecinden geçir ama iç sesin ne diyorsa onu yap...hakkında hayırlısı olsun ...

Şu anda böyle hissetmeniz çok normal,daha olaylar çok sıcak.duygularınız çok karşık..ama zamanla ne kadar doğru bir karar verdiğinizi anlayacaksınız.boşanmayı göze aldığınıza göre,sizin için çok büyük bir karar bu biliyorum,hayatta da dimdik ayakta durabilirsiniz demek ki..şimdi önünüzde atlatmanız gereken zor bir süreç var,hakkınızda Hayırlısı olsun..

siz de bir annesiniz ve sızın gıbı benım de annem hemen bosanmamı ıstemıyor dusun tasın ıstedıgın kadar burda kal dıyor pısman olmamdan korkuyor belkı de ne de olsa annedır.. bı de benım esımle annemın arasın da ınanılmaz bır bag var gercekten bı oglu gıbı cok sver.. annemın hastalıgın da esım cok destek oldu ona hastaneler doktorlar neler neler en ıyı tedavıler ıcın elınden gelenı yaptı tabı annem de ondan hıc bır emegını esırgemedı.. sımdı bosanıyoruz ve annem sadece bana degıl esıme de cok uzuluyor arar sorar destek olur.. ama benım kararım kesın belkı de annemın dedıgı gıbı pısman olucam ama suan da bu evlılıgı yurutecek guc bulamıyorum.. burda herkes bana ıyı dusun dıyor haklılar da belkı bosanıp bosanmam onlar ıcın cok onemlı de degıl cunku tanımıyorlar ama hepsının ortk dusuncesıne baktım sadece acele etme dıyorlar.. acele verılmıs bı karar degıl cok ugrastım ınanın ama esım de herhangı gıbı degısım kaydetmedım.. normalde kayınvalıdem de gorumcelerım de benı cok sevmezler ama onlar bıle aryıp ıyı dusun dedıler.. ama benım kararım kesın en kısa zaman da dava mı acıcam sadece cok ugrasmak ıstemedıgım ıcın esımı anlasmalı bosanmaya ıkna etmek ıstıyorum ama esım bosanmamakta kararlı..

konularına göz attımda daha bebeklerini bile yeni kaybetmişsin canım ya takma kafana bunları hakkında hayırlısı neyse o olsun

Bu dünyada kolay olan hiç bişi yok ki çaba sarfetmeden bişeyleri elde edemezsin..
Mutluluk arıyorsan daha fazlasına sabret canım..
Çok sabrettim diyorsun ama 5 aylık bi evlilik sonuçta çok kısa bi süre..
Birde çok olumsuz düşünüp olmayan bişeyi var gibi gösteriyorsun
Bu da seni üzüyo başkasını değil.
Yapma böyle.
Karamsar düşünme yapma bunu eşine ve kendine.
Bak bu kadar insan senin göremediklerini söylemiş bu yorumları yabana atma.
İnsanlar ne acılar yaşayarak evliliklerini devam ettiriyorlar.
Sevgin için az sabret
Bundan sonraki hayatında sabretmeden yaşayacağını düşünüyorsundur belki ama bunun garantisini kim verebilir..
Belki çok kötü olucak keşke boşanmasaydım diceksin.
Herkes sonuçlarına katlandığı sürece özgürdür.
Sen böyle yaparak çok büyük bi pişmanlığa hazırım demek istiyorsun bence..
Allah yardımcın olsun senin ve eşin için dua ettim..

allah razı olsun durucum soyledıklerınız tabı kı onemlı ama ben avukatımla gorustum dava mı acmak ıcın dılekcemı verdım

allah razı olsun durucum soyledıklerınız tabı kı onemlı ama ben avukatımla gorustum dava mı acmak ıcın dılekcemı verdım

dilekçeyi verdin mi
hayırlısı olsun hakkınızda,ayrıca aynı evde değilsin değilmi gittin babanın evine
aynı evde olmanız mantıksız artık dilekçeyi verdinse ayrıılıyorsun demektir

dilekçeyi verdin mi
hayırlısı olsun hakkınızda,ayrıca aynı evde değilsin değilmi gittin babanın evine
aynı evde olmanız mantıksız artık dilekçeyi verdinse ayrıılıyorsun demektir

aynı evde degılız canım ben kendı evımdeyım..

canım gördüğümce sen çok kararlısın ama bebeklerini yeni kaybetmişin belliki psikolojin bozulmuş yanlış anlama beni bi yuva kolay olmuyor annenin dediği gibi git biraz yanlarında kal bak bakalım onla mı yoksa onsuz mu daha mutlusun sana tavsiyem ancak bu olabilir bide yanlış okumadıysam sana zamanında silah mı çekti bunu yapan bi insanında psikolojisinin yerinde olduğunu pek sanmıyorum belliki oda bunalımda birbirinize destek çıkacağınız yerde siz ayrılığı seçiyorsunuz çocuklarını nasıl kaybettin onu bilemiyorum ama onları kaybetme acısı seni kaybetme acısı biraz agır olup tekrar eline silah alıp annenin evinede gelmesin korktum vallahi

bebeklerımın kalbı durdu oysa kı cok saglıklıardı.. ben artık korkmuyorum sılahını cekıp vursa kılım kıpırdamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…