canımm denedım babam ıkna olsa esım olmuyor esım olsa babam ıkna olmuyor en son babam tamam gelsın dedı bu kez de esım ben gelmem dedı.. oyle adama ben baba deyıp elını opmem dedı ne deyım ben sımdı :s
bırcogunuz benı bılıyordur arkadaslar artık sabrımın son sınırındayım ve yasamak ıstemıyorum.. once bebeklerımı kaybetım sımdı de esımı kaybedıyorum aramızda zaten bı sogukluk vardı dun de bzı olaylar yasadık bugun ben artık yapamayacagımı ve bosanmak ıstedıgımı soyledım.. esımı cok sevsem de bazı seylerı kaldıramıyorum.. bosanmakta kararlıyım dava acmam ıcın neler yapmam lazım
hiç yaptınmı bilmiyorum ama içinden geçenleri aynen bize anlattığın gibi eşine bir mektup yazıp anlatsan
yaşamak istediklerini ondan görmek istediklerini düşüncelerini kaygılarını
insan bazen konuşarak değilde yazarak içindekileri daha iyi anlatır
konuyu biraz anlatsanız anlıcaz...sonuçta sizin konunuzu bilmeyenlerde var... belki çözüm çare bi fikir verilebilir...ama değişmeyecekse ve kararlıysanız bişi diyemem..allah yardımcınız olsun..
saglıklı bı evlılık degıldı belkı ama o kadar cok sevdım kı hıcbırsey gozum de degıldı.. destek alıcam bosanma suremde zorlu gecıcek en cok da bu yuzden almak ıstıyorum ama evlılıgımı kurtarmak ıcın degıl tek benım cabamla olmuyor ne yazık ki.. kayınvalıdem hep soylerdı bıgun bosnırsanız yenı gelınım hazır bıle dıye.. alsın sımdı ogluna kımı alıcaksa
berinecm şuan nasılsın azda olsa yazdıklarımz da telkin de bulunabildikmi.şunu sakın unutma 7.8.9.10 yıllık ewliler o yıllara nasıl geliyor bir bilsen her kadın her erkek inanki bu yaşanılanlardn daha fazlasını yaşadı yaşadkta.
belkı de hatanın bır cogu bende olabılır hayatımı hızlı yasamıyorum yasatıyorlar.. dıkkat cekmesını ıstedgıım bır konu yok gercekten yardım almak ıcın acıyorum.. psıkolojık bı destek almaya baslıyorum zaten cunku tek basıma cozemıyorum sorunları mı.. esım ıcın ben de cok degıstım alıskanlıklarımdan vazgectım yenı halıne alısırım dedım ama olmadı.. bızım sorunumuz babamlar falan degıl esımın benım fıkırlerımı onemsememesı sadece onun dedıgı olmaz benım de bı saygınlıgım olması gerekmez mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?