psıkolojık destek almayı dusunuyorum ama esımın de alması gerekmez mı buna yaklamıyor ıste ben delı degılım dıyor.. anlatamıyorum oraysaglıklı ınsanların da gıttıgını. ben ne desem tersıne yapıyor.. evet cok sevıyorum ama bazen cok sevmek de gıtmeyı gerektırmez mı ?
Yazdiklarindan esini hala sevdigini anliyorum. İnsan hayatinda bir cok kez dibe batabiliyor neden bosanmayi dusunuyorsunuz hemen heleki severken. Biraz zaman verin bence. Tabiki en iyi karari siz verirsiniz.
berine ne kadar hızlı yaşayıp ne kadar çabuk tüketiyorsunuz bazı şeyleri konularını okurken başka bir konuda açtınmı acaba diye bakıyorum ki sen bunları yaşıyorsun
acele kararlar alıpta sonradan keşke diyecek şeyler yapma biraz zamana bırakın sakinleşin eşin gitmek istemiyorsa bile en azından kendi psikolojin için bi uzmandan yardım al inan kendini çok daha iyi hissedeceksin.
Berine... Canım çok ani kararlar alıyorsun.
Bak biliyorsun seni severim. Ama lütfen biraz sakinleşmeyi bekle.
Yani çok fazla hassas ve duygusal davranıyorsun.
Ve ben eminim ki sen boşanmayacaksın, çünkü eşin seni seviyor ve sen de eşini seviyorsun.
canım ani karar verme yaa,çok üzülüyorum ben böyle şeyler duyunca,sabırlı ol biraz çok gitme eşinin üstüne,arayı sen yapmalısın,bırak şimdilik anlaşamıyorlarsa zamana kalsın,idare et be canım,3 günlük dünya,üzme kendini,tamam deyip,koparma eşinle ipleri,seviyorsun ,sözlerinden anlaşılıyor,dayanabilecekmisin onsuzluğa,bir düşün bakalım,ölümüde aklından çıkar,Yaradana sığın el aç.dua et,eşinle konuş bir kere daha,bırak şimdilik onun dediği olsun,üzmeyin birbirinizi be canım...
bence de ani kararlar alıyorsun..ayrı kalıp düşünün..
kısa zaman içinde sıkıntılar yaşamışsın..
hepsi birer stres yumağı olmuş sana,verdiği kararlarda sağlıklı olmayabilir..
yeni evli çiftlerin çoğunluğu bu yollardan geçiyor,iyi düşünüp öyle karar verin..
leonela sen de bılıyosun esımle armdakı bagı ama ınan cok degıstı tanıyamıyorum.. bosanmakta kararlıyım bosanıcambelkı bıdaha mutlu olamıcam ama bosanıcam
berine, biliyorum kızıyorsun bana ama daha önce de aynı şeyi söylemiştim: hızlı yaşıyorsun!
sakinleşmek için ne kendine fırsat veriyorsun ne eşine.
biraz dur, ortalık durulsun. öfkeniz soğusun.
her şeyin hayırlısı...
Evet biliyorum canım.
Ama bak kısa süredir evlisiniz. Yani belki stresli bir dönemden geçiyor ? Olamaz mı? Bence biraz zaman ...
iyide berine ailen eşini istemiyordu.
babanda eşine hakaretler etti.
eşinde haliyle seni vazgeçireceklerini düşünerek gergin.
sen birde sular durulmadan babanla eşini barıştırmaya çalıştın.
iyice ortalık karıştı.
barıştırmak için daha çok zaman vermeliydin.
onlar görmeliydiki kızları mutlu eşiyle.
zamanla kabul edeceklerdi.
herşey öyle kolay olmuyor.
hemencecik düzelmiyor.
zaman ve emek gerekiyor.
eşini zamanla çözeceksin.
neye nasıl tepki veriyor görüp ona göre ikna yöntemini bulacaksın.
canım ne ölmesinden bahsediyorsun sen yahu?
ben de yakın zamanda 27 haftalık bebeğimi kaybettim. üstelik ben de neredeyse ölüyordum. sonra haliyle psikolojim bozuldu ve psikoloğa gitmeye başladım. bu esnada şunu öğrendim. evladını kaybeden ebeveynler acılarını yaşarken birbirlerinden uzaklaşıp kopma noktasına gelebiliyorlarmış. hatta bunu atlatamayan bir çok ebeveyn boşanıyormuş. dolayısıyla böyle bir şey yaşıyor olabilirsiniz. diyecektim ki önceki konularına biraz göz gezdirdim.
senin eşinle ilişkini tam olarak bilmiyorum ama önceki konularına şöyle bir göz gezdirdiğimde zaten çok da sağlıklı bir ilişkin yokmuş izlenimi edindim. sen aileni çiğneyip bu evliliğe başlamışsın ki ailen vicdanlıymış, sana sahip çıkmış destek olmuş. eşin ise hala babana dikleniyormuş, eşin sana silah çekiyormuş vs. çok enteresan! yani bence baştan yanlış başlayan ve yanlış devam eden bir ilişkin olduğunu gösterir bu.
amaan boşan ya da sakın boşanma deme hakkını kendimde bulmuyorum ama en azından eşini psikolojinin bozuk olduğuna ve destek alman gerektiğine ikna edebilirsin. sonra ona bana destek olmak için benimle gelir misin? diyebilirsin. zaten psikolog arada onları da terapi ediyor. bu sayede o da terapi olur ve ilişkiniz düzelebilir. belki tabi!!
allah yardımcın olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?