Ölmek isityorummm :(

Alphesibia

...............
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
2.053
12
158
Nasıl kaybettim onu nasıl ! nasıl yaşacagm bn onsuz,ona 2 yılımı verdim ben herseyimi ona verdm,onunla konuşmadan bi gece uyumadım:2::2::2:

bizde dün gece ayrıldık canım inan pırlantadan da olsalar kimse için canını üzmeye değmiyor. onca sene sonra ben bunu anladım. Hakkımızda hayırlısı olsun.. şoktayım hala konuşamıyorum

canim millet 30 yillik esinden bosaniyor sen 2 yillik sevgilinle ayrildin diyemi ölmek istiyorsun
yapma allah askina Hayat durmadi kaldigi yerden devam ediyor Erkek icin degmiyor inan bana

İnşallah canım, beni daha kötü yapan bu ayrılığa benim sebep olmuş olmam ama anlamıyorum seven insan bu kadar canavara dönüşebilir mi nasıl bu kadar kolay vazgecer..

canim millet 30 yillik esinden bosaniyor sen 2 yillik sevgilinle ayrildin diyemi ölmek istiyorsun
yapma allah askina Hayat durmadi kaldigi yerden devam ediyor Erkek icin degmiyor inan bana

Değmez belkide, ama ben onsuz bi hayat düşünmek gerçekten çok zor...Ben düşünüyorumda nasıl başkasıyla evlenirim,ben nasıl çocuk sahibi olurum...

geçer zamanla geçer
hayatta herseye alışılıyor herseyden vazgecilebiliyor.
ölmekte o kadar kolay değil zaten.
hayattan bıktıgında ölmek istediğini sanıyosun.
ölmeyi bi dene hayatı ne kadar sevdiğini anlayacaksın :)

telafisi yokmu yaptığının ne yaptınki?

var gibiydi aslında ama bugün ne olduysa ipler tamamen koptu. Bana ilgisi olan bi yakınımız vardı onunla konuşmuştum öğrendi..Kırmak istemediğimden ona yakın davrandım,terslemedm off off ama ben ondan başka hiç kimseyi istemedim..Üstelik bana inanmıyor o kişiden hoşlandığımı zannediyor

Biz defalarca ayrıldık, ama 3-4 güne hep tekrar bir araya geldik. Bu defa gerçekten bittiğine inanamıyorum,böyle birşeyin gerçek olduğuna inanmıyorum..

bence elinden geleni yap elbette telafisi vardır onunda seni sevdiğine inanıyorsan böle bişey için bitmemeli şimdi ölmeyi değil ne yapabilirim onu kazanmak için diye düşün ha herşeyi yapmana rağmen dönmüyorsada bence seni bu kadar kolay silecekse zaten değmezmiş

Bu nedir biliyor musun?
Bu sana güvensizliğinin işaretidir.
Böyle cshillik olur mu ya?
İnsan sevdiğinden 'emin olmalı'...
Neden üzüyorsun kendini?

En ufak bir yıkımda ölüm istemek ne kadar doğru sevmişsin acı çekiyorsun ama ölüm isteme

Her şey gelir her şey geçer her şey unutulur hayat ilerledikçe öyle acılarla tabuşacaksın ki ben buna mı üzüldüm diyeceksin kendi kendini bunalım sokma

aslında terslememek için bile olsa sana ilgisi olan bi erkekle konuşman yakın davranman doğru olmamış ama bu okadar telafisi olmayan imkansız bir sorun gibi gelmedi bana yanlış anlama burcu bence siniri geçtiğinde tekrar sakince konuşmayı dene... seni gerçekten seviyorsa seni dinler ,bunun bir yanlış anlaşılma olduğunu anlatırsın ona.

Böyle düşünüyorsa zaten seni hiç tanımamış demek ki ve böyle biri için sakın üzülme anlar hatasını

Bu nedir biliyor musun?
Bu sana güvensizliğinin işaretidir.
Böyle cshillik olur mu ya?
İnsan sevdiğinden 'emin olmalı'...
Neden üzüyorsun kendini?

bencede güvensizlik var ama keşke sende 2 yıldır tanıyorsun huyunu biliyorsun biraz daha dikkatli davransaydın ama olan olmuş bence siz barışırsınız yine 3-4 güne üzme kendini hatta birkaç gün arama kendi haline bırak biraz yatışsın sonra bir şekilde izah idersin şimdi sinirle dinlememiştir seni

yok, asla bi daha seninle olmaz, ben sana nasıl güvendim diyor. Nasıl bu kadar duygusuz olabiliyor ! onu ne kadar çok sevdiğimi söyledim ve bana cevabı ' iyi ' oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…