- 5 Ocak 2011
- 2.053
- 12
- 158
- Konu Sahibi Alphesibia
-
Bu nedir biliyor musun?
Bu sana güvensizliğinin işaretidir.
Böyle cshillik olur mu ya?
İnsan sevdiğinden 'emin olmalı'...
Neden üzüyorsun kendini?
En ufak bir yıkımda ölüm istemek ne kadar doğru sevmişsin acı çekiyorsun ama ölüm isteme
Her şey gelir her şey geçer her şey unutulur hayat ilerledikçe öyle acılarla tabuşacaksın ki ben buna mı üzüldüm diyeceksin kendi kendini bunalım sokma
Kuyruğu dik tut bence.
Sessiz kal ve bekle.
Ben hatam var kabul ediyorum, en çok bu beni kahrediyor zaten ama bir haftadan fazla oldu ve dönmeyecek o banaaslında terslememek için bile olsa sana ilgisi olan bi erkekle konuşman yakın davranman doğru olmamış ama bu okadar telafisi olmayan imkansız bir sorun gibi gelmedi bana yanlış anlama burcu bence siniri geçtiğinde tekrar sakince konuşmayı dene... seni gerçekten seviyorsa seni dinler ,bunun bir yanlış anlaşılma olduğunu anlatırsın ona.
Benim hayatım bitti resmen, ondan başkasıyla ben olamam ki, biz evlenecktk şimdi ne olacak ! başkası ? asla
Böyle düşünüyorsa zaten seni hiç tanımamış demek ki ve böyle biri için sakın üzülme anlar hatasını
Neden olamazsın ki :26:Evlenecektik dedin:26:Hayatın niye bitsin
Onunla konuşmadan dayanamıyorum ama o beni çok aşağılıyor
Çünkü o olamayacak ! Ondan başkasına ben aşkım bile diyemem ki, değil evlenmek..
sakin ol sakın ama sakın ölmeyi falan kafandan çıkar..
tamam çok seviyorsun ölesiye hemde ama inan ki eger gerçekten arada güçlü bağ varsa ne yaprsan yap kopmuyr..
sen onu bu kadr çok severken oda seni sevmeli..
seviyorsada geri dönmeli..
biraz düşünün ikinzde 1-2 gün ama sakın birbrnzden vazgeçmeyin evlilik düşünülüosa hele hç..
inş kısa sürede güzel haberlerinizi alırz..
Umarım çok geçmeden anlar..
Zamanla unutulmuyormuş ama o kadar acıtmıyormuş umarım zaman çabk geçer canım..Canım şimdi sen çok üzgünsün kendini yiyp bitiriyorsun bile bile kendine zulmediyorsun inan ki geçecek
Zamanla unutulmuyormuş ama o kadar acıtmıyormuş umarım zaman çabk geçer canım..
Unutma Allah kimseye kaldıramayacağı kadar yük vermez...
Bilir misin bu sözü;
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa RABBİNE dönüp benim büyük bir derdim var deme.. Derdine dön, benim çok büyük bir rabbim var de...
Selametle..
Zamanla unutulmuyormuş ama o kadar acıtmıyormuş umarım zaman çabk geçer canım..
Ona 10 gündür imkan yaratıyorum yam iyi oldu derken bugün 3 saatlik bir arada ne olduysa artık herşey mahvoldu delirmiş durumda ! ne olduğunuda söylemiyor,yakında öğrenirsin diyor...bizde eşimle flört dönemindeyken ara ara tartışırdık sonra tekrar barışırdık sadece bir kez büyük bir tartışmamız olmuştu o zamanda kesin bitti artık bir araya gelmemiz imkansız gibiydi ama barıştık eşim şimdi o günleri hatırlayınca diyoki biz o zaman barışmasaydık aradan uzun zaman geçsede yine bir araya gelirdik yani demek istediğim sabırlı ol sakın o sinirle bağırıp çağırsada sen kırıcı olma ve çirkinleşme ki hepten soğumasın seni seviyorsa emin ol gelicektir ama hatasını anlayıp gurur yapabilir sen seninle konuşması için imkan yaratmaya çalış
Acıtır tabi ama sana güvenmiyormuş sana güvenmeyen biriyle zaten nereye kadar yürütebilirsin ki
Gerçektn güvenmiyormuş canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?