Ölmek isityorummm :(

şimdi ölcek gibi olursun nefes alamam zannedersin onsuz hayat? asla ! bi başkası? asla! hep böyle düşünür durursun sonra aradan biraz zman geçer ama sen oarada hergün her dakika onu düşünür yatarsın. ayrılalı aradan çok uzun zaman geçti ama hala unutamadım unutamam dersin bi bakmışsın daha bir ay bile geçmemiş ama sana yıl gibi gelir...

sonra biraz daha zaman geçer ve onun bi başkasıyla olabileceğini başkasını sevme ihtimallerini düşündükçe soğursun, kendine dönersin bi yerlerden haberlerini alırsın belki ama artık gün geçtikçe daha az canın yanar taş olursun ona karşı. sadece arada ismini duyunca için cız eder ve bikaç saniye sürer, biter.herşey onsuzda oluyormuş meğer, hayatımın tek gerçeği o değilmiş,hayat yaşamaya değermiş en önemlisi Allah verdi bu canı o alır. seni ona sevdiren de O değilmi zaten?

ne olursa olsun acılar bitecek ama hatırlar arada canını yakabilir
üzülme geçer demiyorum şuan üzül ağla içini dök sona zaten herşey sen farketmeden yoluna girecek..........

ölsemde dönmem güvenim hrşey bitti deyipte tıpış tıpış dönenleri gördüm. sessiz kal ve bekle bakalım. dönmezse zaten sevmemiş demektir. seni sevmeyen biri için ölümü çağırmak doğru bişey mi? yaşın çok genç yeniden seversinde aşık da olursun. bu günleri hatırlayıp gülersin bile. insanlar 20-25 yıllık eşlerinden ayrılıyorlar ve inan kimsede ölmüyor. sakin ol bakalım sakin kafayla düşün. harap etme kendini. dik ve sağlam durki o da neler kaybettiğini görsün.

senin sadece şu an yapman gereken ne biliyor musun..
bir çok arkadaşında dediği gibi sessiz kalıp beklemek
(dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır..)
bu lafı laf olsun diye söylemiyorum tecrübeyle sabit bende buraya kendi ilişkimle
ilgili konular açtım çok acı çektim bu sefer bitti dedim bir daha olmaz
ama ne oldu ben hiç bir şey yapmadım..kendisi döndü bana ve dedim ki gerçekten de
erkeklerin üstüne gitmemek gerekiyormuş..
eğer sen elinden geleni yapmışsın ilişkini kurtarmak için..vicdanın rahatsa
artık yapman gereken sessiz kalmak..nasıl yapıcam deme yaparsın ilk zamanlar
zor gelir sana ama alışırsın..tecrübeyle sabit..
sana şunuda söyliyim bende ayrıldığımda bana geri dönsün diye neler yaptım
sonra dedi ki bunları yapmana gereke yok ben seninsem zaten geri dönerim dedi..
bende ondan sonra hiç bir şey yapmadım..ve bir süre sonra döndü..süreye gelincede
bunu kimse bilemez..ne kadar zaman sonra döner diye ayrılma durumuna,ve kişiye göre değişir..
üzme tatlu canını sen bende 21 yaşındayım inan seni çok iyi anlıyorum..
birde bol bol kafanı dağıtıcak uğraşlar bul en basiti kuaföre git çok iyi gelir

İşte beni üzende bunlar, hatırlamak,istemiyorum hatırladıkça daha fazla kahrolmak istemiyorum
Onu başkasıyla düşünmek beni deli eder Cok zor günler kapımda demekki...

Haklısın canım gerçekten en iyisi zamana bırakmak, isterse döner, dönmezse kendi kaybeder.. ben daha fazla üstüne düşmeyecegm en doğrusu..

Arkadaşlar, hepinize çok cok teşekkür ederim. Siz olmasaydınız napardm ben; hiç mantıklı düşünemezdim gerçekten, ne yapmam gerektiğini anlayamazdm...İyiki varsınız...

Cok haklısın canım ölsem de dönmem bitti diyen cook kişi gördük hepside döndü.. En imkansızı bile..
Su durumda sen olsan sende aynısını yapardın bunun önceden güvenip güvenmemekle alakası yok..
Senin suanda yapman gereken sey sadece sessiz kalıp beklemek.. zor biliyorum ama tatlım

o sana geri gelecek. bu sadece kıskançlık travması. birkaç gün sonra siniri yatışınca arar. sen kendini ifade edebilmeyi dene sadece.. denemezsen diğer kişiden hoşlandığını düşünebilir...
sana güvenmeyi öğrenmeli önce... bunuda belirt.

İnanmıyor canm,defalarca anlattım ve sana hiç bir zaman inanmayacagm ve sana güvenmiyorum diyor..artık yapabilecegm hiç birşey yok ne yazık ki..

İnanmıyor canm,defalarca anlattım ve sana hiç bir zaman inanmayacagm ve sana güvenmiyorum diyor..artık yapabilecegm hiç birşey yok ne yazık ki..

hımmm .. hiç üsteleme ...zamana bırak.. hatta sana döndüğünde (ki dönecek.. eğer dönmezse bu ayrılık sebebi olmuştur, bahanesidir..çunki sebepleri başkadır) trip yap.. sen bana güvenmedin , bana güvenmeyen biriyle asla olamam ben gibisinden..

Evet, beni bu kadar üzdükten sonra dönerse, okadar kolay olmayacak istediği...
Ama dönmesi benim için sadece bir hayal o sözünden asla dönmez,biliyorum
alıştı zaten bensizliğe 10 gündür

Gitme zamanı gelmişse, dur demenin... Zaman geçmişse dön demenin... Aşk bitmişse yeniden demenin... Hiç bir anlamı yoktur...!!!

Evet, beni bu kadar üzdükten sonra dönerse, okadar kolay olmayacak istediği...
Ama dönmesi benim için sadece bir hayal o sözünden asla dönmez,biliyorum
alıştı zaten bensizliğe 10 gündür

Kafana Takma Burcu hiçbir erkek için üzülmeye değmez desemde insan çok üzülüyor.. Ama bildiğim bişey var erkekler öyle varlıklar ki gerçekten sevmişlerse asla unutamıyolar.. Ve gerçekten senin sevgini hissetmişlerse tekrar geri dönüyolar.. Üzülme Tatlım

Bu arada bişey merak ettim sevgilin ne işle meşgul..?? Ve anladığım kadarıyla kendisine güveni olmayan bir insan ve sende tam olarak ona gveni verememişsin. Ama şunu bil yinede ne olursa olsun sana ilgisi olan bir insanla samimiyet kurman büyük yanlış. Bence kendinize zaman verin sevdiyse dönecek.. Ha ölürüm falan deme ölnmüyor.. Bende 21 yaşındayım ve bugün 9 haftalık bebeğimi kaybettim emin ol senden daha byük acı çekiyorum. İlk göz ağrım bebeğim gitti şuan dünyanın servetini kaybetsem bukadar dokunmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…